2010 Şubat Anneleri

iyi aksamlar kızlar nasılsınız cıcılı bıcılı cnm nasılsın bebıs nasıl hersey yolundamı ya kızlar yarım satır karnımda cok agrılı sancı var belimde normal mi acaba

saol tatlım ne bileyım pek yaramaz kızımız bızı korkutuyo esimle yerınde durmuyo bırde bır o kadar guclu vuruyo esimle korkuyoz sankı cıkarın benı der gibi carpiyo kendını :)

iyi akşamlar kızlar ne var ne yok ben iyiyim şükür kızımda iyi, tepişip duruyo sanırım kilosu artıyor günden güne, çok daha fazla hissettiriyor kendini, daha kuvvetli oynuyor yerinde. aman aman kilo alsın, zayıf olmasın da inşallah..

yarın 30. haftama başlıyorum nasipse. ayy 30 lu haftalara başlayınca ayrı bi heyecanlanıyorum..
zaten rüyamda herr akşamm doğum yapıyorum, bu aralar çok takmaya başladım sanırım :)))

slmmm canlarimmmmmm..... ne alemdesiniz? ya kizlar bugün ögleden beri adet sasncim gibi bir agrim var baya sürdü 29.haftamdayim sizce normalmi yaaaa :KK43:

slmmm canlarimmmmmm..... ne alemdesiniz? ya kizlar bugün ögleden beri adet sasncim gibi bir agrim var baya sürdü 29.haftamdayim sizce normalmi yaaaa :KK43:

bendede adet sancısına benzer ağrılar oluyor birkaç gündür normal galiba canım doğuma hazırlık yapıyoruz artık

iyi aksamlar kızlar nasılsınız ya benımde 1 sat olcak karnımda cok agrı var belimde yarın doktora gidicem yardımcısı bayramdan sonra gel dedi tam gun soylemedi yarında calisirmi bilmem kart vizitinide bulamadim doktorun

Selam kızlar tatil bitti tabii herkes pıtır pıtır dökülüyor.bende ağdet sancısı gibi gelil ama kasıklarıma vuruyor kızım kız çoçuğu genelde kasıkta olurmu kasık ağrısı yaparmış normal diyorlar.

selam gebişler
ben grıp oldum fenayım ne yapsam bilemiyorum

bende grip gibiyim boğazlarım ağrıyo burnum tıkalı nefer alamıyorum.bol meyve ye.geçmiş olsun.

X