Sinem mobilya alacak isen işini biran önce hallet derim kokusu çıkmıyor.ben direk orda yatırmıycam 2 ay yanımda beşikte yatacak ama yinede butün evi sardı koku.
Dalin al derim kullananlar çok memnun evet ilk aylar pamuk kullanılıyormuş ama zaten ilk ay çok pasrap olacağı için en azından bebek için min.olur masraf.
istediğin kadar takmıycam kafana de ama olmuyor en ufak laflar bile sana koca bi kaya gibi geliyor.ne bebeiğni ne kendini sıkma onlar laf söyleyim seni sıkacağına sende söye onlar sıkılsın.1 aydır kayınvalidemlere gitmiyor ben kaynımla takıştım umrumda değil kafam öyle rahat ki o bana 1 laf söyledi 40 cevap aldı kimsenin canı benden kızımdan tatlı değil herkez ayarını bilsin ettiği lafı bilsin ben kırılmasınlar diye düşünerek konuşuyorsam aynı şeyi bekleri.eşim bazen annemler gitsek diyo sana mani olan yok annen git gör istediğin kadar otur ama beni bulaştırma ben sen benim annemlere gel diye ısrar etmiyorum sende ısrar etme halden anla diyorum birazda hamileliğin arkasına sığınıyorum zaten gerginim uğraşma benimle diyorum oda 2 haftadır gıt çıkartmıyor kendi gidiyor geliyor.
iyi akşamlar herkese .... yarın görüşürüz kızlar...
Evet canım. bu hafta bir başka doktora daha gideceğim. Biz geçen hafta eşimle normal doğum eğitimine gitmişti. oradaki hemşireler açıkça söylediler doktorlar sezeryan yapmak isteyecektir, siz normal doğumda ısrar edin diye. ama ne bileyim işte bebek ile korkutuyorlar inasnı ozaman da akan sular duruyor.cucus maşallah Efe'ye. gerçekten efe olacak demekki. ama bence başka bir doktora daha görünmende fayda var canım. para için de seni sezeryana yönlendirmiş olabilir doktorun. sağlıkla dünyaya gelsin de sezeryan,normal farketmez, bozma moralini..
esma ben primanın 1 paket 3-6 kg aldım 2 pakette 4-9 kg aldım.. 1-2 paket daha 4-9 kg alırım sanırım... sonuçta onu uzun bi süre kullanıcaz sanırım...
evet canım boyutları var 2 alın daha kullanıslı dıyolar 1 premature olanlar ıcın ıyı oluyormus
kızlar merhaba sitede hep sorun hep sorun iyice uzak kaldım sizlerden.hepinizi özledim geçmişide uzun zamandır okuyamadım.bazen açılıo site bazen hata verio.bu aralar çok gerginim herşey üstüme gelio sanki beni kimse anlamıo nete dahi girmek istemio cnmbu site bozuk olunca.herkes kendini düşünüyor etrafımda.halbuki bu son aylarımız daha çok ilgiye ve morale ihtiyacımız var buna rağmen başkaları poh pohlanmak istiyor.ben annemi özledim onu istiyorum:gitme: bu akşam kontrolümüz var inşallah iyi haberlerle gelirim sizlere ama kızımda gerildi benimle kıyamıyorum ona hiç elimde değil napayım.:1no2: insanlara hep bir şans daha veriyorum beni safmı sanıyorlar anlamıyorum böyle yaptığımda hemen beklentilere kullanmalara başlıolar.hep fedakar olan taraf olmaktan bıktım kızlar ya bazen bende kötü biri olmak istiyorum bencil olmak istiyorum ama yapamıyorum.ah şu vicdan yokmu.ama Artık Yeter.Allahım bana sabır ver:Saruboceq: uzun zamandır dertleşemedim ya birikmiş kızlar kusura bakmayın kafanızı şişirdim:çok üzgünüm:
canım bazı bezler alerjide yapabiliyomuş bebekte o yüzden ben prima aldım... diğer bezler alerji yapabiliyomuş... alıcam bide alerji yapıp kullanılmazsa elimde patlar walla...
benim etrafımda molfix kullanan yok canım o yüzden cesaret edemedim ben...
canım ya sıkma canını... o tarz tipler hepimizin etrafında var emin ol... ama ben şu ara saldım çayıra mevlam kayıra modundayım... bi kulaktan giriyo öbüründen çıkıyo... hiç takma duyma... sen doğru bildiğin şekilde yaşa...
biliyorum canım kasti bişey olmadığını ama insan bazen elinde olmadan kızıyo işte... sağol tatlım...
allah kavuştursun canım... hayırlısıyla gitsin alsın teskeresini gelsin inşallah...
canım bazı bezler alerjide yapabiliyomuş bebekte o yüzden ben prima aldım... diğer bezler alerji yapabiliyomuş... alıcam bide alerji yapıp kullanılmazsa elimde patlar walla...
sağol tatlım bizde iyiyiz sizi gördük daha iyi olduk..hoşgeldin canım iyiyiz sen nasılsın
kızlar fatoşta yok bugün neden girmedi yada benmi görmedim bide 07papatya vardı bayağıdır girmiyo oda gören varmı topikte hiççç
kızlar bez konusunda 9 yeğeni olan biri olarak konuşuyorum bizimkilere prima hep pişik yaptı en iyisi diye aldılar. denemedikleri bez kalmadı molfix kullandılar sonunda bende molfix alıcam o yüzden. eğer bi sorun olursa prima alırız.
masallah mınıge. gercı mınıklıgı kalmamıs pek ama kaydirigubbakcemile3SElam kızlar nasılsınız??
Bizim biraz moralimiz bozuldu. Çünkü Ufaklık oğlum çok büyümüş.Doktorumuz bizim küçük tosunun 4 ile 4,5 kiol arasında doğacağını ve bu durumda da normal doğum şansımın az olduğunu söyledi. Galiba ben sezeryan olaağım. Büüüüü.
Gerçi herşeyin hayırlısı olsun belki böylesi daha iyi olacaktır, ama biz normal doğum olsun çok istiyorduk eşimle.
sızın ıyı nıyetınızden kaynaklanıyo canım ben hıc yormuyorum kendımı kasmıyorum da bırı bısey dedıgınde cevabımıda verıyorum hıc kımse kusura bakmasın dert sahıbı olamam kımse yuzunden. bence tavrınızı koyun kızlar herkes yerını bılsın kım ne oldugunu bılsın yoksa boyle kafaya tak tak bıze yazık yaaa CADIARZUcanım benim kayınvalide de sanki hamile olan ben değilim de kızı gibi davranıyor yok benim ağrılarım normalmiş yok daha da ağrıyacakmış yok benimkiler geçiciymiş onların ağrısı kalıcıymış geliniz diye iş yapma demiyorlar bu halinde bir sürü kuru laf söylüyorlar hiçte benim evime çıkıp iş yapmıyorlardı dün nasılsa camlarımı silivermişler perdeyi yıkamış perdelerin ütüsünü yapcan mı diyorlar yaparım dedim utanmaz görümcede bizimkileride yapıver diyor ben sana yardım edeyim demiyorda işte tam orda bir laf etcen kalacaklar ama yapamıyorum sonrada sinirden kuduruyorum yapacak bişi yok bencede hep kendimizden kaynaklanıyor iyi niyetimizden
canım su sut sagma ısını aydınlattıgın ıyı oldu... sezeryandan sonra 2-3 gun sut gelmeyebılıyomus ewet en basıt ornegı kuzenım dogurdu crs gunu haftasonu ordaydım cmt gunu sutu gelmeye basladı ve sutunu sagma dedı. ılk cocuguda sezeryandı 3 gun sonra sutu gelmıstı. zorla memeyı ver agzına o emzırdıkce sutun gelır dedı...sağol canım... sizde iyi günlerde kullanın inşallah.. miniğin mışıl mışıl uyusun içinde...
canım maşallah ipeğe kocaman kız olmuş... şu yürüyüş işini bi ben tutturamadım ya... ama işten gidincede yemek hazırla onları kaldır, sonrada yürüyüşe takat kalmıyo bende... kasılmalar bende fazla uzun sürmüyo canım elimle azıcık seviyorum orayı yavaş yavaş gevşiyo... ama dikkat ediyim kaç kez olduğuna...
maşallah canım ya artık minişler bayağı büyüdüler... benim kızım kaç kilo oldu acaba ya çok merak ediyorum 2 hafta sonra gidicez bizde.. yatağıda hayırlı olsun canım.. iyi günlerde kullanın...
beni hafta sonu paketiniz elinize ulaştımı diye aradılar... çok ilgincime gitti... sizide arayan oldu mu?
canım benim bi arkadaşım yaptı çok memnun kaldı.. sanada tavsiye ediyorum dedi ama ne biliyim ben karar veremedim..
canım maşallah hiç sıkma canını herşeyde bi hayır vardır... bakalım bizimki ne kadar doğacak... eşim 1,82 ben 1,70 ... kızım ne kadar olucak acaba? sezeryandada süt geç geliyo diye bişey yok... yani şöyle yok... şayet belli bi gün için gün verilmezse ve sancın başladığı gibi sezeryana girersen sütün hemen geliyo... doğum başladığı için... ama sen doğuö başlamadan sezeryana girersen evet vücudun doğum yaptığını anlaması bazen 2 günü bile bulabiliyormuş... o yüzdende 2 gün sonra süt gelebiliyor... ama gittiğim kursta asla sağma yapmayın dediler bu durumda.... çocuğu emzirin nasılsa süt gelicek...
maaşallah cnaım ya da ben anlayamadım nasıl bebiş kocaman olmuş:) demek ki sen su kaybetmişsin arada en az 260 gr... :) diyet nasıl bir diyet, bize de açıklarmısını, ben de yapsam??:çok üzgünüm:
kızlar bebek bezi aldınızmı erkenmi daha almak için
tabiiki anlatacaksın aslında konuş konuş herşeyimizi biliyoruz ama bazen birilerinin eksikliğini hissetmiyoruz herkes birinden mi sorumlu olsa acaba o olmayınce nerde diye öğrenip haber salsak :uhm: yarın öbür gün doğumlar başlıyyınca daha karmaşık olacak.
üfffffff banada erken dıyolar guc bela odayı boyattım bu haftasonu...bu arada sizler bezlerinizide alıosunuz ne güzel ben ne alınacak desem daha erken denio ALLAH tan annem kızımın giyeceği herşey aldı o yaptı herşeyini bizim evde birhastane çıkışı var bir parkyatak.ne desem daha erken diolar hava soğuyunca nasıl çıkıcam düşünen yok.çokkkkk gerildim yaaaaaa.
merhaba canlarııım nasılsınız..........?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?