kızlar ben geldım doktordannn :lepi:
kızım 34 cm 991 gr olmus gelısımı gayet ıyıymıs doktor amcayı tekmeleyıp durdu adama rahatca baktırmadı bı kaydirigubbakcemile3
daha donmemıs kafası gobegımın ordaydı poposuda kasıklarımda kaydirigubbakcemile2
sekerım yuzunden yurumem gerektıgını soyledım sabah 20 dk aksam 20 dk olarak yuru fazlası senıde yorar sonra erken tetıklemeyelım bazı seylerı cok yorulmamaya calıs artık dedı...
adet sancılarını ve kasılmalarıda sordum kızlar. adet sancıları gıttıkte sıddetlenmıyor ve dınlendıkce gecıyorsa sorun yok dedı. kasılmalar ıcınde magnezyumu ıcmeyı ıhmal etme her gun 1 tane mutlaka ıc dedı. bazen bebegın hareketlerı bıle kasılma yaratabılırmıs. eger bebek bı yerde toplanıyor karnın sertlesıyor ve kısa sure ıcınde gecıyorsa problem yok,ama karnın taş gıbı olup sıddetlı ve rıtmık olarak agrı yaratıyorsa ve bu saatte 3-4 ten fazla oluyosa o zaman rısklıymıs bılgılerınıze kafamçokkarıştı
Canım bilgiler için sağol. Ben de bayramdan sonra magnezyumu sorayım doktora...
kanal d acık kalmıs seda sayanın programı basladı sarkı soyluyo benımkı basladı tepınmeye amanın ben sevmem o seda sayancımı olucak ne :roflol:
Canım bizim arkadaşın yeğeni anne karnında sürekli klasik müzik dinledi ama çocuk büyüyünce bi tek kolbastıya tepki veriyodu :))
Kızlar merhaba bende doktora gittim geldim çok şükür yolunda herşey 1.5 kg olmuş kızım ay ultrasonda nasıl güzel gözüktü anlatamam hayırlısıyla bi doğursak sağlıklı sıhatli.Dünde karyolasını aldık maskodan günler geçiyo az kaldı yaaa....
Güle güle kullanın canım. Hayırlı olsun
SElam kızlar nasılsınız??
Bizim biraz moralimiz bozuldu. Çünkü Ufaklık oğlum çok büyümüş.Doktorumuz bizim küçük tosunun 4 ile 4,5 kiol arasında doğacağını ve bu durumda da normal doğum şansımın az olduğunu söyledi. Galiba ben sezeryan olaağım. Büüüüü.
Gerçi herşeyin hayırlısı olsun belki böylesi daha iyi olacaktır, ama biz normal doğum olsun çok istiyorduk eşimle.
Canım sıkma canını her işte hayır vardır. Önemli olan onun sağlığı...
canım sureklı yapıyordu kan alıp benden ben 1 ay gıtmedım bana cok kılo aldın dıye kızmıstı bende ona kızdım normalde benı 2 haftada bır cagırıyordu o gıtmedıgım zamanlarda da kan surubu kullanmaya basladım kanımda onu yabancı kan gorerek zehırlemek ıcın antıkor uretmeye baslamıs kordon kanı alındıgı zaman yapılan teste cıktı yenı kullanaya basladıgım ıcın daha zarar verememıs hemen uyusmazlık ıgnesı yaptılar
Canım gözün aydın....
kızlar naber
haftasonu melegime park yatak aldık
odası da aralık 5 gibi gelecek
ay süper duygu
bu arada saraçhane park yatak alacaklar için cennet haberiniz olsun
yatagı dahil 160 tlye pierre cardin cazal aldık
gerçekten güzel bir ürün titreşim, sallanma, cibinlik hepsi var
bilginiz olsun
ayhan çocuktan aldık
Tatlım güle güle kullanın hayırlı olsun.
kızlar 2 dk ıcınde bıtıyor cıcılerıme bakabılırsınız
ama benım acıl cıkmam lazım kocıs gelmek uzere sıteye daldım :)
yemekten sonra gerı gelıcemmm :)
Canım hepsi çok güzel güle güle kullansın İpek Böcüğünnnn...