• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri

kızlar ben geldım doktordannn :lepi:
kızım 34 cm 991 gr olmus gelısımı gayet ıyıymıs doktor amcayı tekmeleyıp durdu adama rahatca baktırmadı bı kaydirigubbakcemile3
daha donmemıs kafası gobegımın ordaydı poposuda kasıklarımda kaydirigubbakcemile2
sekerım yuzunden yurumem gerektıgını soyledım sabah 20 dk aksam 20 dk olarak yuru fazlası senıde yorar sonra erken tetıklemeyelım bazı seylerı cok yorulmamaya calıs artık dedı...
adet sancılarını ve kasılmalarıda sordum kızlar. adet sancıları gıttıkte sıddetlenmıyor ve dınlendıkce gecıyorsa sorun yok dedı. kasılmalar ıcınde magnezyumu ıcmeyı ıhmal etme her gun 1 tane mutlaka ıc dedı. bazen bebegın hareketlerı bıle kasılma yaratabılırmıs. eger bebek bı yerde toplanıyor karnın sertlesıyor ve kısa sure ıcınde gecıyorsa problem yok,ama karnın taş gıbı olup sıddetlı ve rıtmık olarak agrı yaratıyorsa ve bu saatte 3-4 ten fazla oluyosa o zaman rısklıymıs bılgılerınıze kafamçokkarıştı

Canım bilgiler için sağol. Ben de bayramdan sonra magnezyumu sorayım doktora...

kanal d acık kalmıs seda sayanın programı basladı sarkı soyluyo benımkı basladı tepınmeye amanın ben sevmem o seda sayancımı olucak ne :roflol:

Canım bizim arkadaşın yeğeni anne karnında sürekli klasik müzik dinledi ama çocuk büyüyünce bi tek kolbastıya tepki veriyodu :))

Kızlar merhaba bende doktora gittim geldim çok şükür yolunda herşey 1.5 kg olmuş kızım ay ultrasonda nasıl güzel gözüktü anlatamam hayırlısıyla bi doğursak sağlıklı sıhatli.Dünde karyolasını aldık maskodan günler geçiyo az kaldı yaaa....

Güle güle kullanın canım. Hayırlı olsun

SElam kızlar nasılsınız??
Bizim biraz moralimiz bozuldu. Çünkü Ufaklık oğlum çok büyümüş.Doktorumuz bizim küçük tosunun 4 ile 4,5 kiol arasında doğacağını ve bu durumda da normal doğum şansımın az olduğunu söyledi. Galiba ben sezeryan olaağım. Büüüüü.
Gerçi herşeyin hayırlısı olsun belki böylesi daha iyi olacaktır, ama biz normal doğum olsun çok istiyorduk eşimle.

Canım sıkma canını her işte hayır vardır. Önemli olan onun sağlığı...

canım sureklı yapıyordu kan alıp benden ben 1 ay gıtmedım bana cok kılo aldın dıye kızmıstı bende ona kızdım normalde benı 2 haftada bır cagırıyordu o gıtmedıgım zamanlarda da kan surubu kullanmaya basladım kanımda onu yabancı kan gorerek zehırlemek ıcın antıkor uretmeye baslamıs kordon kanı alındıgı zaman yapılan teste cıktı yenı kullanaya basladıgım ıcın daha zarar verememıs hemen uyusmazlık ıgnesı yaptılar

Canım gözün aydın....

kızlar naber
haftasonu melegime park yatak aldık
odası da aralık 5 gibi gelecek
ay süper duygu
bu arada saraçhane park yatak alacaklar için cennet haberiniz olsun
yatagı dahil 160 tlye pierre cardin cazal aldık
gerçekten güzel bir ürün titreşim, sallanma, cibinlik hepsi var
bilginiz olsun
ayhan çocuktan aldık

Tatlım güle güle kullanın hayırlı olsun.

kızlar 2 dk ıcınde bıtıyor cıcılerıme bakabılırsınız
ama benım acıl cıkmam lazım kocıs gelmek uzere sıteye daldım :)
yemekten sonra gerı gelıcemmm :)

Canım hepsi çok güzel güle güle kullansın İpek Böcüğünnnn...

kızlar iyi geceler iki gündür giremiyorum biliyosunuz kayın pederim hastaydı pazar akşamı kaybettik vefat etti. oyüzden giremedim çok kötü oluyo insan allah tüm ölmüşlerimize rahmet eylesin.
beni merak edenlere çok teşekkür ederim.
hastaneden gelenlerin g özü aydın hasta olanlara geçmiş olsun.bebişlerine cicler alanlarda güle güle kullansın.

kızlar iyi geceler iki gündür giremiyorum biliyosunuz kayın pederim hastaydı pazar akşamı kaybettik vefat etti. Oyüzden giremedim çok kötü oluyo insan allah tüm ölmüşlerimize rahmet eylesin.
Beni merak edenlere çok teşekkür ederim.
Hastaneden gelenlerin g özü aydın hasta olanlara geçmiş olsun.bebişlerine cicler alanlarda güle güle kullansın.

fatoşcum başınız sağolsun allah rahmet eylesin merak ettik bizde seni iyisin değilmiii

Kızlar bende kızımın cıcılerınının bazılarını koydum gÜzel ÇımamıŞ olabılır kusura bakmayınnn

fatoşcummm canım yaa başınız sağ olsun ALLAH rahmet eylesin canım...
mydarling annesinin de bebişininde cicileri çokkk güzel güle güle kullanın canımm
m...

kızlar iyi geceler iki gündür giremiyorum biliyosunuz kayın pederim hastaydı pazar akşamı kaybettik vefat etti. oyüzden giremedim çok kötü oluyo insan allah tüm ölmüşlerimize rahmet eylesin.
hastaneden gelenlerin g özü aydın hasta olanlara geçmiş olsun.bebişlerine cicler alanlarda güle güle kullansın.

allah rahmet eylesin canım.başınız sağolsun.

Canım Allah rahmet eylesin. Toprağı bol olsun...Allah sizlere sabır versin inşallah.

Cnm başınız sağolsun Allah kalanlarına sabır uzun ömürler versin nur içinde yatsın inşallah.üzülmüşsünüzdür muhakkak saçma olucak diyeceğim ama kendini fazla üzmemen gerektiğini unutma tansiyonuna dikkat etmen gerek biliosun cnm.

Arya sende ben gibi insan kalbi kırmaya korkanlardansın Hep bizim iyi niyetimiz suistimal ediliyor Bende kendi kendime cok üzülüyorum Çok kafama takıyorum ama sonra düşünüyorum ki cok gereksiz seylere üzülüyorum. Boşver diyorum bu dünyanın öbür dünyası da var.Hem artık bizim kendimizi üzmememiz lazım . Bebeklerimiz için .
Kontrolden inşallah güzel haberlerle gelirsin. Bakalım senin prenses ne kadar oldu ?

ARyacım ben daha bebeğime bir çöp almış deilim. Eşimin tarafından da kimsenin umrunda değil gibi.Ama bayram sonu bir çırpıda hazırlıkların hepsini yapacagım bebegimin.Boşver sende tek basına git al ihtiyaclarını erken derlerse desinler. Nezaman alacagız merak ediyorum acaba dogum sırasında gidip alıcaklar heralde eksikleri.

Cnm insan haksızlığa hiç gelemio birde bencillik hayatta en sevmediğim şey ama üzülüncede sanki ruhları duyuyor.kendi kendimizi üzdüğümüzle kalıyoruz işte.bende çok merak ediyorum ne zaman alacağımızı herhalde hastaneden geldiğimizde de erken diyecekler.ALLAH sabır versin cnm bize.sende sıkma üzmeyelim miniklerimizi.

kızlar 2 dk ıcınde bıtıyor cıcılerıme bakabılırsınız
ama benım acıl cıkmam lazım kocıs gelmek uzere sıteye daldım :)
yemekten sonra gerı gelıcemmm :)

cnm hepsini iyi güzel mutlu günlerde giysin inşallah ipek kızın.

çok güzelmiş cnm mışıl mışıl uyusun içinde meleğin.

QUOTE=Voles;10214152]esma ben primanın 1 paket 3-6 kg aldım 2 pakette 4-9 kg aldım.. 1-2 paket daha 4-9 kg alırım sanırım... sonuçta onu uzun bi süre kullanıcaz sanırım...[/QUOTE]
1 paketın ıcınde kac tane war kı 3-6 kılodan 1 paket yetermıkı?

ıyı fıkır aslında burcucum boyle arada kaynayıp gıdenler oluyor...

QUOTE=aryaa;10214325]kızlar merhaba sitede hep sorun hep sorun iyice uzak kaldım sizlerden.hepinizi özledim geçmişide uzun zamandır okuyamadım.bazen açılıo site bazen hata verio.bu aralar çok gerginim herşey üstüme gelio sanki beni kimse anlamıo nete dahi girmek istemio cnmbu site bozuk olunca.herkes kendini düşünüyor etrafımda.halbuki bu son aylarımız daha çok ilgiye ve morale ihtiyacımız var buna rağmen başkaları poh pohlanmak istiyor.ben annemi özledim onu istiyorum:gitme: bu akşam kontrolümüz var inşallah iyi haberlerle gelirim sizlere ama kızımda gerildi benimle kıyamıyorum ona hiç elimde değil napayım.:1no2: insanlara hep bir şans daha veriyorum beni safmı sanıyorlar anlamıyorum böyle yaptığımda hemen beklentilere kullanmalara başlıolar.hep fedakar olan taraf olmaktan bıktım kızlar ya bazen bende kötü biri olmak istiyorum bencil olmak istiyorum ama yapamıyorum.ah şu vicdan yokmu.ama Artık Yeter.Allahım bana sabır ver:Saruboceq: uzun zamandır dertleşemedim ya birikmiş kızlar kusura bakmayın kafanızı şişirdim:çok üzgünüm:[/QUOTE]

canım bu aralar herkesın heyheylerı tepesınde artık sonlara yaklastıkca hersey bızı dahada germeye baslıcak. sen hıcbıseyı hıckımseyı takma kafana. kendını dusun bebegını dusun aılenı dusun. bırak kım napıyosa yapsın...

üfffffff banada erken dıyolar guc bela odayı boyattım bu haftasonu...
gercı bı dunya kıyafetı oldu bızımkının. gelen gıden getırdı ama hep pembe :)
fotolarını cektım ama sıtede sorun war duzelır duzelmez koyucam sıteye kaydirigubbakcemile2

selam zehracım ıyıyız sen nasılsın?[/QUOTE]

zeynepcim hediyeler banada gelio ama ben zaten hiç giyim almıycam artık annem tam 3 hurç yapmış termometresi biberonları mama kapları yastığı nevresimi herşeyini almış.bize bir tek benim doğum çantam ve bebeğimizin küveti bezi kaldı.mobilyayı saymıyorum onu bir alıcam dio eşim bir yan çiizio annemler alıcak dedi ses yok bakalım bekliyorum.arabası da var pusetle onuda biz alıcaz.annem çocuk odası gelse halısıyla perdesini alıcak ama kayınvaldemin kıpırdamaya niyeti yok daha bir iğne almış değil.habire kızının 5 yaşında oğlu var ona ne alıcam derdinde.görücez bakalım beni utandırsınlar die beklemedeyim.

Kızlar günaydınopuyorumnanaktan hepinize güzel huzurlu bir gün diliyorum.biz dün gece dr gittik.kızım 1206 gr olmuş boyuda 38,5 cm sağlığı herşeyi iyi şükür:Saruboceq: ama doğum pozisyonu almış kafası aşağıda dr normal dedi acaba ben panik yapmayayım diyemi dedi anlamadım:uhm: sizce normalmi şimdiden doğum pozisyonu alması??eşim doğumu sordu şuan normal doğum için bir sorun yok ama erken dedi son aylara doğru normal doğuma engel bir sorun çıkmazsa epidural normal yaparız dedi ama bebeğiniz şimdilik tombiş gidio sonlara doğru 4 kg olursa aynı şeyi diyemem dedi.bu arada bizim kız yine yüzünü kapattı tam 1 saat uğraştık ama poz alamadık.babası evden çıkmadan tembihlemişti bak kızım o kadar muayene ücreti vericem bir hareket yap bari dir tık yok kaydirigubbakcemile3 tek hareketimiz ağzımızı sonuna kadar açıp esnemekkaydirigubbakcemile3 drumuzda çok güldü çok uğraştı adamcağız gönlümüz olsun die salladı beni yan döndürdü ama bizim hanım efendi poposunu kaydırmadı walla.:nazar: birden doğum anını hayal ettim ıkınıyormuşum ıkınıyormuşum tenezül edip gelmiomuşkaydirigubbakcemile3 Şükür herşey yolunda ya kızım varsın yüzünü saklasın bizden yüzgörümlüğü takarız napalım:)

günaydın şekerler umarım hepimiz için güzel bir gün olur ben biraz geçmişe bakayım dünden beri bakamadım

günaydın kızlar.

fikirevi park yatağınız çok güzelmiş, mışıl mışıl uyusun kızın içinde inş.

aryacım gözün aydın, ne güzel büyümüş prensesin maşallah :nazar:

Canım beniiimmm teşekkür ederim opuyorumnanaktan

Havva teyzemiz öğretmenler günün kutlu olsuna.s.a.s. İnşallah seneye öğretmenlerin daha çok değeri bilindiği haklarının korunduğu bir ülkede kutlarız öğretmenler gününü.

bu şarkı kızımdan kaydirigubbakcemile3

ÖĞRETMENİM CNM BENİM CNM BENİM SENİ BEN PEK ÇOK PEK ÇOK SEVERİM.opuyorumnanaktan

Back