• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri

kızlar naber
haftasonu melegime park yatak aldık
odası da aralık 5 gibi gelecek
ay süper duygu
bu arada saraçhane park yatak alacaklar için cennet haberiniz olsun
yatagı dahil 160 tlye pierre cardin cazal aldık
gerçekten güzel bir ürün titreşim, sallanma, cibinlik hepsi var
bilginiz olsun
ayhan çocuktan aldık

kızlar naber
ay süper duygu
bilginiz olsun
ayhan çocuktan aldık

gule gule kullanın canımmm :1hug:

kızlar naber
ay süper duygu
bilginiz olsun
ayhan çocuktan aldık
iyidir canım senden ne haber dicem amaaa iyi haberler var zaten hadi hayırlı olsun bakalım..
evet canım saraçhane cennet gerçekten bizim eve çok yakın gidip gidip bakıyom park yatağımızı bizde ordan aldık. bebk arabaları felanda acayip uygun çeşit çok bide.

kafamçokkarıştı
gule gule kullanın canımmm :1hug:

iyidir canım senden ne haber dicem amaaa iyi haberler var zaten hadi hayırlı olsun bakalım..
evet canım saraçhane cennet gerçekten bizim eve çok yakın gidip gidip bakıyom park yatağımızı bizde ordan aldık. bebk arabaları felanda acayip uygun çeşit çok bide.

canım bize birde ortopedik normal yatakla verdiler o fiyata
o yüzden çok mutlu oldum valla bugun gidip nevresim takımını yıkayacagım
hemen kurayım bebişimin beşiğini kaydirigubbakcemile4
kızlar yatak alırken çok dikkat edin bebek yatagı diye incecik şilteleri kakalıyorlar
su gibi onların kemikleri bu insanlar ne vicdansızkafamçokkarıştı

kızlar 2 dk ıcınde bıtıyor cıcılerıme bakabılırsınız
ama benım acıl cıkmam lazım kocıs gelmek uzere sıteye daldım :)
yemekten sonra gerı gelıcemmm :)

Herkesler karnını doyurmakla meşgul herhalde. Ben de evime gitmek istiyorum ama daha 1 saat var acıktımmmcokacimcoook

fikievi gule gule kullansın mınıgın
zeynepcim bebişin ii gunlerde gıysın cıcılerını inş.

ahh canım geçmiş olsun bende aynıyım senin gibi allahtan evdeyimde yatıyorum ama burnum hiç durmuyo sürekli akıyo.sende dikkat et kendine.

sağol canım.sağlıkla gelsin bebişlerimiz bekliyoruz onları.
saol canm sanada cok gecmiş olsun .Kendimize bu aralar daha da dikkat etmeliyiz.

ahmet kayra çok güzel isim adıyla yaşasın bende ahmet kayra istedim eşim kayrayı beğenmedi daha doğrusu bir arkadaş kızına koymuş kayra isimini o nedenle bizde ahmet furkan olarak değiştirdik
Evet kayra ismi unisex bi isim miş . Sizinkiside cok güsel canm allahım uzun ömür versin ahmet furkana. Ahmet dede ismi heralde. :)
anam kızlar hasta olanlar warmıs aramızda dıkkat edın hawalar bı soguk bı sıcak cok gecmıs olsun :sinifsinif:
Saol canm .
kızlar ben geldım doktordannn :lepi:
kızım 34 cm 991 gr olmus gelısımı gayet ıyıymıs doktor amcayı tekmeleyıp durdu adama rahatca baktırmadı bı kaydirigubbakcemile3
daha donmemıs kafası gobegımın ordaydı poposuda kasıklarımda kaydirigubbakcemile2
sekerım yuzunden yurumem gerektıgını soyledım sabah 20 dk aksam 20 dk olarak yuru fazlası senıde yorar sonra erken tetıklemeyelım bazı seylerı cok yorulmamaya calıs artık dedı...
adet sancılarını ve kasılmalarıda sordum kızlar. adet sancıları gıttıkte sıddetlenmıyor ve dınlendıkce gecıyorsa sorun yok dedı. kasılmalar ıcınde magnezyumu ıcmeyı ıhmal etme her gun 1 tane mutlaka ıc dedı. bazen bebegın hareketlerı bıle kasılma yaratabılırmıs. eger bebek bı yerde toplanıyor karnın sertlesıyor ve kısa sure ıcınde gecıyorsa problem yok,ama karnın taş gıbı olup sıddetlı ve rıtmık olarak agrı yaratıyorsa ve bu saatte 3-4 ten fazla oluyosa o zaman rısklıymıs bılgılerınıze kafamçokkarıştı

Zeynepcim maşallah prensesine .Kocaman olmus annesi.

shıne adıyla yasasın kızın canım ınsallah :nazar:

Zeynep kız değil erkek benm sıpa ahmet kayra adıda kaydirigubbakcemile3
tşk ederiz canım ...

evet nazlı kraliçe olcak teyzesi amin cümlemizin evladı adıyla yaşasın

gözün aydın zeynepcim maşallah size:nazar:
kasılmalar ağrılar toplanmalar bendede var ah şu magnezyumu içebilsem-tatlicadiarzu-

Amin canm.

sorma canım banada o kadar zor geliyoki anlatamam benim yemek masam büyükmüş oraya sığarmışız valla gelip haırlarsınız o zaman dedim bende ama herkes evinin düzenini kendi bilir gene dolanmadan olmuyo kolumu kaldırasım gelmiyo inanki canım bazende Allahım güç ver bana deyip evimin günlük işini yapıyorum ne yapıyım

çok güzelmiş canım ecenaz süper ismiylr büyüsün kızımız

geçmiş olsun tatlım sıcak bişeyler içip vikslenmeyi denesene bide iyi geliyo valla

zeynepcim gözün aydın çok sevindim maşallah kızına büyümüş suratını gösterdimi yoksa benim kızım gibi sakladımı
Saol canm. Doktor ilaç verdi bi antibiyotik birde agrı kesici şimdi daha iyiyim.

geçmiş olsun canım

güzel isim canım benim kız olsaydı ELA NAZ koycaktık

maşallah kızına canım gözün aydın cadaloz olcak baksana doktoru depikliyoo kaydirigubbakcemile2
kasılmalar hakkında bilgi içn sağol opuyorumnanaktan
saol canm.

mydarlıng canım niye onlar sana çıkıyormuş anacım hiç mi düşünce yok onlar hazırlasın sen çık banada zaten her pazar kahvaltı hazırlamaktan gına geldi bir kerede onlar yapsın beni çağırsın diyorum nerde o anlayış kesin bu bayramda bana kalır :oklava:
shıne geçmiş olsun inş.çabucak iyileşirsin sende
gülşah canım kızının ismide çok güzelmiş adıyla yaşasın
zeynepcim maşallah ipek böcüğüne kocaman olmuş :nazar:
özlem seninde eşine geçmiş olsun canım aman sende dikkat ette sana da bulaşmasın dicem ama mümkün değil bol bol c vitamini al artık meyve sebze ye
inş. meleksen de güzel haberlerle döner oda baya oldu gideli 10gün demişti galiba

Saol canm inşallah.

hasta olanlar sumifer ozlemzafer,shine daha unuttuğum var mı bilmiyorum ama çok geçmiş olsun kızlar inşallah kolay ve çabuk atlatırsınız...

zeynep canım çok sağol sorduğun için dr. a... magnezyum kullanmam lazım yani benim... ama onuda gene dr. la konuşmadan başlayamam ayın 5 ini beklemek zorundayım... benim kasılma oluyo bebek bi yerde toplanıyo ama bikaç sn içinde düzeliyo.. Allahtan uzun sürmüyo fazla... bu arada ipeğimede maşallah Allahım nazarlardan saklasın onu kocaman olmuş... :nazar: artık kendilerini kurtarmaya başlıyolar kızlar.. Allahın izniyle vaktinde gelsinler tabiki ama buda bi güven veriyo insana.. bi rahatlama veriyo...

Saol esracım inşalah bi an önce atlatırız.

Geçmiş olsun canım. Kendine dikkat et.

İsmiyle yaşasın canım çok güzelmiş ismi kızının.

Maşallah İpeğimize canımopuyorumnanaktan Sağol verdiğin bilgiler için.

saol canm.

Kızlar merhaba bende doktora gittim geldim çok şükür yolunda herşey 1.5 kg olmuş kızım ay ultrasonda nasıl güzel gözüktü anlatamam hayırlısıyla bi doğursak sağlıklı sıhatli.Dünde karyolasını aldık maskodan günler geçiyo az kaldı yaaa....

Ebru maşallah prensesine kocaman olmus 1,5 kio maşşalah .Bayramdan sonrada benm doktor kontrolüm var bakalım bizim sıpa ne kadar oldu ?
SElam kızlar nasılsınız??
Bizim biraz moralimiz bozuldu. Çünkü Ufaklık oğlum çok büyümüş.Doktorumuz bizim küçük tosunun 4 ile 4,5 kiol arasında doğacağını ve bu durumda da normal doğum şansımın az olduğunu söyledi. Galiba ben sezeryan olaağım. Büüüüü.
Gerçi herşeyin hayırlısı olsun belki böylesi daha iyi olacaktır, ama biz normal doğum olsun çok istiyorduk eşimle.
Canm niye moralin bozuluyorki bebegin saglıklı maşşalah güsel bakmışsın bebegine Onlar saglıklı olsun yeter demiyormuyuz hep. Herseyin hayırlısı canm Belkide senin için böylesi hayırlı.

zeynep gözün aydın, maşallah İpeğine :nazar: sana da tabi, ne güzel hiç kilo almadın bu ay..
shine geçmiş olsun canım. İnş kısa zamanda iyileşirsin.
Saol yarencim.

kızlar merhaba sitede hep sorun hep sorun iyice uzak kaldım sizlerden.hepinizi özledim geçmişide uzun zamandır okuyamadım.bazen açılıo site bazen hata verio.bu aralar çok gerginim herşey üstüme gelio sanki beni kimse anlamıo nete dahi girmek istemio cnmbu site bozuk olunca.herkes kendini düşünüyor etrafımda.halbuki bu son aylarımız daha çok ilgiye ve morale ihtiyacımız var buna rağmen başkaları poh pohlanmak istiyor.ben annemi özledim onu istiyorum:gitme: bu akşam kontrolümüz var inşallah iyi haberlerle gelirim sizlere ama kızımda gerildi benimle kıyamıyorum ona hiç elimde değil napayım.:1no2: insanlara hep bir şans daha veriyorum beni safmı sanıyorlar anlamıyorum böyle yaptığımda hemen beklentilere kullanmalara başlıolar.hep fedakar olan taraf olmaktan bıktım kızlar ya bazen bende kötü biri olmak istiyorum bencil olmak istiyorum ama yapamıyorum.ah şu vicdan yokmu.ama Artık Yeter.Allahım bana sabır ver:Saruboceq: uzun zamandır dertleşemedim ya birikmiş kızlar kusura bakmayın kafanızı şişirdim:çok üzgünüm:

Arya sende ben gibi insan kalbi kırmaya korkanlardansın Hep bizim iyi niyetimiz suistimal ediliyor Bende kendi kendime cok üzülüyorum Çok kafama takıyorum ama sonra düşünüyorum ki cok gereksiz seylere üzülüyorum. Boşver diyorum bu dünyanın öbür dünyası da var.Hem artık bizim kendimizi üzmememiz lazım . Bebeklerimiz için .
Kontrolden inşallah güzel haberlerle gelirsin. Bakalım senin prenses ne kadar oldu ?

bu arada sizler bezlerinizide alıosunuz ne güzel ben ne alınacak desem daha erken denio ALLAH tan annem kızımın giyeceği herşey aldı o yaptı herşeyini bizim evde birhastane çıkışı var bir parkyatak.ne desem daha erken diolar hava soğuyunca nasıl çıkıcam düşünen yok.çokkkkk gerildim yaaaaaa.
ARyacım ben daha bebeğime bir çöp almış deilim. Eşimin tarafından da kimsenin umrunda değil gibi.Ama bayram sonu bir çırpıda hazırlıkların hepsini yapacagım bebegimin.Boşver sende tek basına git al ihtiyaclarını erken derlerse desinler. Nezaman alacagız merak ediyorum acaba dogum sırasında gidip alıcaklar heralde eksikleri.
kızlar 2 dk ıcınde bıtıyor cıcılerıme bakabılırsınız
ama benım acıl cıkmam lazım kocıs gelmek uzere sıteye daldım :)
yemekten sonra gerı gelıcemmm :)
Zeynepcim ipeğinin cicileri de pek güselmiş allahım güle güle kullanmak nasip etsin.

Back