SElam kızlar nasılsınız??
Bizim biraz moralimiz bozuldu. Çünkü Ufaklık oğlum çok büyümüş.Doktorumuz bizim küçük tosunun 4 ile 4,5 kiol arasında doğacağını ve bu durumda da normal doğum şansımın az olduğunu söyledi. Galiba ben sezeryan olaağım. Büüüüü.
Gerçi herşeyin hayırlısı olsun belki böylesi daha iyi olacaktır, ama biz normal doğum olsun çok istiyorduk eşimle.
masallah mınıge. gercı mınıklıgı kalmamıs pek ama kaydirigubbakcemile3
saglıkla dunyaya gelsınler de normalmıs sezeryanmıs hersey kabulum walla sıkma canını yeterkı sagsaglım dogsunlar...
canım benim kayınvalide de sanki hamile olan ben değilim de kızı gibi davranıyor yok benim ağrılarım normalmiş yok daha da ağrıyacakmış yok benimkiler geçiciymiş onların ağrısı kalıcıymış geliniz diye iş yapma demiyorlar bu halinde bir sürü kuru laf söylüyorlar hiçte benim evime çıkıp iş yapmıyorlardı dün nasılsa camlarımı silivermişler perdeyi yıkamış perdelerin ütüsünü yapcan mı diyorlar yaparım dedim utanmaz görümcede bizimkileride yapıver diyor ben sana yardım edeyim demiyorda işte tam orda bir laf etcen kalacaklar ama yapamıyorum sonrada sinirden kuduruyorum yapacak bişi yok bencede hep kendimizden kaynaklanıyor iyi niyetimizden
sızın ıyı nıyetınızden kaynaklanıyo canım ben hıc yormuyorum kendımı kasmıyorum da bırı bısey dedıgınde cevabımıda verıyorum hıc kımse kusura bakmasın dert sahıbı olamam kımse yuzunden. bence tavrınızı koyun kızlar herkes yerını bılsın kım ne oldugunu bılsın yoksa boyle kafaya tak tak bıze yazık yaaa CADIARZU
sağol canım... sizde iyi günlerde kullanın inşallah.. miniğin mışıl mışıl uyusun içinde...
canım maşallah ipeğe kocaman kız olmuş... şu yürüyüş işini bi ben tutturamadım ya... ama işten gidincede yemek hazırla onları kaldır, sonrada yürüyüşe takat kalmıyo bende... kasılmalar bende fazla uzun sürmüyo canım elimle azıcık seviyorum orayı yavaş yavaş gevşiyo... ama dikkat ediyim kaç kez olduğuna...
maşallah canım ya artık minişler bayağı büyüdüler... benim kızım kaç kilo oldu acaba ya çok merak ediyorum 2 hafta sonra gidicez bizde.. yatağıda hayırlı olsun canım.. iyi günlerde kullanın...
beni hafta sonu paketiniz elinize ulaştımı diye aradılar... çok ilgincime gitti... sizide arayan oldu mu?
canım benim bi arkadaşım yaptı çok memnun kaldı.. sanada tavsiye ediyorum dedi ama ne biliyim ben karar veremedim..
canım maşallah hiç sıkma canını herşeyde bi hayır vardır... bakalım bizimki ne kadar doğacak... eşim 1,82 ben 1,70 ... kızım ne kadar olucak acaba? sezeryandada süt geç geliyo diye bişey yok... yani şöyle yok... şayet belli bi gün için gün verilmezse ve sancın başladığı gibi sezeryana girersen sütün hemen geliyo... doğum başladığı için... ama sen doğuö başlamadan sezeryana girersen evet vücudun doğum yaptığını anlaması bazen 2 günü bile bulabiliyormuş... o yüzdende 2 gün sonra süt gelebiliyor... ama gittiğim kursta asla sağma yapmayın dediler bu durumda.... çocuğu emzirin nasılsa süt gelicek...
canım su sut sagma ısını aydınlattıgın ıyı oldu... sezeryandan sonra 2-3 gun sut gelmeyebılıyomus ewet en basıt ornegı kuzenım dogurdu crs gunu haftasonu ordaydım cmt gunu sutu gelmeye basladı ve sutunu sagma dedı. ılk cocuguda sezeryandı 3 gun sonra sutu gelmıstı. zorla memeyı ver agzına o emzırdıkce sutun gelır dedı...
kramplar ıcınde dıkkatlı ol canım arada dıkkat et kac kere oluyor dıye...
maaşallah cnaım ya da ben anlayamadım nasıl bebiş kocaman olmuş:) demek ki sen su kaybetmişsin arada en az 260 gr... :) diyet nasıl bir diyet, bize de açıklarmısını, ben de yapsam??:çok üzgünüm:
canım bende seker cıktı dıye mecburı dıyet yapıyorum. zorunluluk yoksa doktor kesınlıkle dıyet vermıyor bence doktorunla bı gorus sımdı ben soylerım sen yaparsın sonra kotu olur Allah muhafaza kafamçokkarıştı
kızlar bebek bezi aldınızmı erkenmi daha almak için
ben 30 haftadan sonra alıcam canım yenıdogan boyu 3-6 kılo...
QUOTE=Voles;10214152]
esma ben primanın 1 paket 3-6 kg aldım 2 pakette 4-9 kg aldım.. 1-2 paket daha 4-9 kg alırım sanırım... sonuçta onu uzun bi süre kullanıcaz sanırım...[/QUOTE]
1 paketın ıcınde kac tane war kı 3-6 kılodan 1 paket yetermıkı?
tabiiki anlatacaksın aslında konuş konuş herşeyimizi biliyoruz ama bazen birilerinin eksikliğini hissetmiyoruz herkes birinden mi sorumlu olsa acaba o olmayınce nerde diye öğrenip haber salsak :uhm: yarın öbür gün doğumlar başlıyyınca daha karmaşık olacak.
ıyı fıkır aslında burcucum boyle arada kaynayıp gıdenler oluyor...
QUOTE=aryaa;10214325]kızlar merhaba sitede hep sorun hep sorun iyice uzak kaldım sizlerden.hepinizi özledim geçmişide uzun zamandır okuyamadım.bazen açılıo site bazen hata verio.bu aralar çok gerginim herşey üstüme gelio sanki beni kimse anlamıo nete dahi girmek istemio cnmbu site bozuk olunca.herkes kendini düşünüyor etrafımda.halbuki bu son aylarımız daha çok ilgiye ve morale ihtiyacımız var buna rağmen başkaları poh pohlanmak istiyor.ben annemi özledim onu istiyorum:gitme: bu akşam kontrolümüz var inşallah iyi haberlerle gelirim sizlere ama kızımda gerildi benimle kıyamıyorum ona hiç elimde değil napayım.:1no2: insanlara hep bir şans daha veriyorum beni safmı sanıyorlar anlamıyorum böyle yaptığımda hemen beklentilere kullanmalara başlıolar.hep fedakar olan taraf olmaktan bıktım kızlar ya bazen bende kötü biri olmak istiyorum bencil olmak istiyorum ama yapamıyorum.ah şu vicdan yokmu.ama Artık Yeter.Allahım bana sabır ver:Saruboceq: uzun zamandır dertleşemedim ya birikmiş kızlar kusura bakmayın kafanızı şişirdim:çok üzgünüm:[/QUOTE]
canım bu aralar herkesın heyheylerı tepesınde artık sonlara yaklastıkca hersey bızı dahada germeye baslıcak. sen hıcbıseyı hıckımseyı takma kafana. kendını dusun bebegını dusun aılenı dusun. bırak kım napıyosa yapsın...
bu arada sizler bezlerinizide alıosunuz ne güzel ben ne alınacak desem daha erken denio ALLAH tan annem kızımın giyeceği herşey aldı o yaptı herşeyini bizim evde birhastane çıkışı var bir parkyatak.ne desem daha erken diolar hava soğuyunca nasıl çıkıcam düşünen yok.çokkkkk gerildim yaaaaaa.
üfffffff banada erken dıyolar guc bela odayı boyattım bu haftasonu...
gercı bı dunya kıyafetı oldu bızımkının. gelen gıden getırdı ama hep pembe :)
fotolarını cektım ama sıtede sorun war duzelır duzelmez koyucam sıteye kaydirigubbakcemile2
merhaba canlarııım nasılsınız..........?
selam zehracım ıyıyız sen nasılsın?