Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim kızımın adı belli oldu teyzoşları...ECENAZ olcak inş...
kızlar ben geldım doktordannn :lepi:
kızım 34 cm 991 gr olmus gelısımı gayet ıyıymıs doktor amcayı tekmeleyıp durdu adama rahatca baktırmadı bı kaydirigubbakcemile3
daha donmemıs kafası gobegımın ordaydı poposuda kasıklarımda kaydirigubbakcemile2
sekerım yuzunden yurumem gerektıgını soyledım sabah 20 dk aksam 20 dk olarak yuru fazlası senıde yorar sonra erken tetıklemeyelım bazı seylerı cok yorulmamaya calıs artık dedı...
Kızlar merhaba bende doktora gittim geldim çok şükür yolunda herşey 1.5 kg olmuş kızım ay ultrasonda nasıl güzel gözüktü anlatamam hayırlısıyla bi doğursak sağlıklı sıhatli.Dünde karyolasını aldık maskodan günler geçiyo az kaldı yaaa....
Kızlar merhaba bende doktora gittim geldim çok şükür yolunda herşey 1.5 kg olmuş kızım ay ultrasonda nasıl güzel gözüktü anlatamam hayırlısıyla bi doğursak sağlıklı sıhatli.Dünde karyolasını aldık maskodan günler geçiyo az kaldı yaaa....
mydarlıng canım niye onlar sana çıkıyormuş anacım hiç mi düşünce yok onlar hazırlasın sen çık banada zaten her pazar kahvaltı hazırlamaktan gına geldi bir kerede onlar yapsın beni çağırsın diyorum nerde o anlayış kesin bu bayramda bana kalır klava:
shıne geçmiş olsun inş.çabucak iyileşirsin sende
gülşah canım kızının ismide çok güzelmiş adıyla yaşasın
zeynepcim maşallah ipek böcüğüne kocaman olmuş
özlem seninde eşine geçmiş olsun canım aman sende dikkat ette sana da bulaşmasın dicem ama mümkün değil bol bol c vitamini al artık meyve sebze ye
inş. meleksen de güzel haberlerle döner oda baya oldu gideli 10gün demişti galiba
opuyorumnanaktankızlar ben cıkıyorum aksam uzerı kocısten fırsat bulabılırsem gelcem opuyorummmm
maşallah canım kızına aynen ultrasonda bakarken doyamıyorum bakmaya oğluma hepimiz aynıyız yatağınıda güle güle kullansın uyusunda büyüsün içinde
kıslar benimde milupa paketim şimdik geldi işyeri adresimi vermiştim geç abone oldum ama geldi :dance::teytey:
kızlar çok şanslısınız valla ben hastanedeki ultrasonda hiç göremiyorum gerekli olan şeylere bakıp kalk diolar son gittiğimde baktım ama bişiy anlamadım toplasan 1 dk bakmadı zaten
Çok teşekkür ederim sağolun şimdi artık doktora gitmemizde sıklaşacak daha çok görcem inşallah şimdi kontroller 2 haftaya indi 2 hafta sonra bidaha gidecem sürekli nasıl doğum yapacağımı düşünüyorum rüyalarıma giriyo sürekli karar veremiyorum tabiki en iyisi normal doğum ama cesaret lazım onada neyapcaz bilmiyorum yakınınızda epüdural normal doğum yapan varmı nasıl olmuş rahatmıymış acaba hiç sordunuzmu?
benim oğlan harketli müziklere tepki veriyo ben konuşuyom bana tepki vermiyo ya kaçseferdir kıpırdarken elimi koyuyom duruyo sıpa arıza benim oğlum :) çarşıya felan gidince hiç rahat vermez :)
kıslar benimde milupa paketim şimdik geldi işyeri adresimi vermiştim geç abone oldum ama geldi :dance::teytey:
Çok teşekkür ederim sağolun şimdi artık doktora gitmemizde sıklaşacak daha çok görcem inşallah şimdi kontroller 2 haftaya indi 2 hafta sonra bidaha gidecem sürekli nasıl doğum yapacağımı düşünüyorum rüyalarıma giriyo sürekli karar veremiyorum tabiki en iyisi normal doğum ama cesaret lazım onada neyapcaz bilmiyorum yakınınızda epüdural normal doğum yapan varmı nasıl olmuş rahatmıymış acaba hiç sordunuzmu?
kızlar çok şanslısınız valla ben hastanedeki ultrasonda hiç göremiyorum gerekli olan şeylere bakıp kalk diolar son gittiğimde baktım ama bişiy anlamadım toplasan 1 dk bakmadı zaten
Esma kız yandın valla kocan karışmıcak oğlun karışcak sana büyüyüncekaydirigubbakcemile3
Maşallah kızına canım ya kocaman olmuş. Günler geçse de kucağımızda görsek artıkopuyorumnanaktan
Ya benim 4 ay oldu üyeliğim baktım gelmedi bir daha üye oldum yine yoksenağlama
Sen kaçıncı haftadaydın canım 31. falan mı?
gülşah canım ecenaz çok güzel bi isim... ismiyle yaşasın inşallah...
İsmiyle yaşasın canım çok güzelmiş ismi kızının.
ismi ile yaşasın güzel isim Ece Naz (kulağada hoş geliyor janjanlı isim.
hastaneler öyle canım ben drun özel muayenehanesine gittim en son oğluma doya doya baktım çok inceledi kalbinin atışını izledik 5 dk falan sonra annesine babasına başbaş yaptı oğlum bir dahaki randevum 8 aralıkta çok özledim oğlumu
SElam kızlar nasılsınız??
Bizim biraz moralimiz bozuldu. Çünkü Ufaklık oğlum çok büyümüş.Doktorumuz bizim küçük tosunun 4 ile 4,5 kiol arasında doğacağını ve bu durumda da normal doğum şansımın az olduğunu söyledi. Galiba ben sezeryan olaağım. Büüüüü.
Gerçi herşeyin hayırlısı olsun belki böylesi daha iyi olacaktır, ama biz normal doğum olsun çok istiyorduk eşimle.
Benim şu anda yarın 30+0 olacak haftam yani 31.hafta deniliyo galiba.Tahmini doğum tarihi şubatın ilk günleri gözüküyo ama bana nedense hep ocak da olacak gibi geliyo.
SElam kızlar nasılsınız??
Bizim biraz moralimiz bozuldu. Çünkü Ufaklık oğlum çok büyümüş.Doktorumuz bizim küçük tosunun 4 ile 4,5 kiol arasında doğacağını ve bu durumda da normal doğum şansımın az olduğunu söyledi. Galiba ben sezeryan olaağım. Büüüüü.
Gerçi herşeyin hayırlısı olsun belki böylesi daha iyi olacaktır, ama biz normal doğum olsun çok istiyorduk eşimle.