• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri

Kızlar merhaba bende doktora gittim geldim çok şükür yolunda herşey 1.5 kg olmuş kızım ay ultrasonda nasıl güzel gözüktü anlatamam hayırlısıyla bi doğursak sağlıklı sıhatli.Dünde karyolasını aldık maskodan günler geçiyo az kaldı yaaa....

benim kızımın adı belli oldu teyzoşları...ECENAZ olcak inş...

ismi ile yaşasın güzel isim Ece Naz (kulağada hoş geliyor janjanlı isim)

kızlar ben geldım doktordannn :lepi:
kızım 34 cm 991 gr olmus gelısımı gayet ıyıymıs doktor amcayı tekmeleyıp durdu adama rahatca baktırmadı bı kaydirigubbakcemile3
daha donmemıs kafası gobegımın ordaydı poposuda kasıklarımda kaydirigubbakcemile2
sekerım yuzunden yurumem gerektıgını soyledım sabah 20 dk aksam 20 dk olarak yuru fazlası senıde yorar sonra erken tetıklemeyelım bazı seylerı cok yorulmamaya calıs artık dedı...

gözün aydın canım ben diyetteyken kızım kilo alacakmı diyordun bak İpek kız kilo almış :nazar:. sende iyi gidiyorsun alıştın mı zaynep aç kalırım falan diyordun ya zorlanıyormusun halen.

kıslar benimde milupa paketim şimdik geldi işyeri adresimi vermiştim geç abone oldum ama geldi :dance::teytey:

Kızlar merhaba bende doktora gittim geldim çok şükür yolunda herşey 1.5 kg olmuş kızım ay ultrasonda nasıl güzel gözüktü anlatamam hayırlısıyla bi doğursak sağlıklı sıhatli.Dünde karyolasını aldık maskodan günler geçiyo az kaldı yaaa....

merhaba canım maşallah kızına:nazar: karyolasını da güle güle kullansın mışıl mışıl sağlıkla uyusun inş. içinde

maşallah canım kızına aynen ultrasonda bakarken doyamıyorum bakmaya oğluma hepimiz aynıyız yatağınıda güle güle kullansın uyusunda büyüsün içinde

mydarlıng canım niye onlar sana çıkıyormuş anacım hiç mi düşünce yok onlar hazırlasın sen çık banada zaten her pazar kahvaltı hazırlamaktan gına geldi bir kerede onlar yapsın beni çağırsın diyorum nerde o anlayış kesin bu bayramda bana kalır :oklava:
shıne geçmiş olsun inş.çabucak iyileşirsin sende
gülşah canım kızının ismide çok güzelmiş adıyla yaşasın
zeynepcim maşallah ipek böcüğüne kocaman olmuş :nazar:
özlem seninde eşine geçmiş olsun canım aman sende dikkat ette sana da bulaşmasın dicem ama mümkün değil bol bol c vitamini al artık meyve sebze ye
inş. meleksen de güzel haberlerle döner oda baya oldu gideli 10gün demişti galiba

valla canıcım büyük ihtimalle bendeler sanırım ben canımın kıymetini bilmiyorum biraz ondan acıyanda olmuyo hep kıpır kığırsın diyo komşularım nazar değcek diyolar ee herkes kendini düşünüyo işte kızlarrr

opuyorumnanaktankızlar ben cıkıyorum aksam uzerı kocısten fırsat bulabılırsem gelcem opuyorummmm

görüşürüz canım çok öpütmmmmm

maşallahhh maşallahhh kızımız büyümüşşşş

Çok teşekkür ederim sağolun şimdi artık doktora gitmemizde sıklaşacak daha çok görcem inşallah şimdi kontroller 2 haftaya indi 2 hafta sonra bidaha gidecem sürekli nasıl doğum yapacağımı düşünüyorum rüyalarıma giriyo sürekli karar veremiyorum tabiki en iyisi normal doğum ama cesaret lazım onada neyapcaz bilmiyorum yakınınızda epüdural normal doğum yapan varmı nasıl olmuş rahatmıymış acaba hiç sordunuzmu?

maşallah canım kızına aynen ultrasonda bakarken doyamıyorum bakmaya oğluma hepimiz aynıyız yatağınıda güle güle kullansın uyusunda büyüsün içinde

kızlar çok şanslısınız valla ben hastanedeki ultrasonda hiç göremiyorum gerekli olan şeylere bakıp kalk diolar son gittiğimde baktım ama bişiy anlamadım toplasan 1 dk bakmadı zaten :(

kızlar çok şanslısınız valla ben hastanedeki ultrasonda hiç göremiyorum gerekli olan şeylere bakıp kalk diolar son gittiğimde baktım ama bişiy anlamadım toplasan 1 dk bakmadı zaten :(

Neden böyle bişey yapıyoki anlamadım bende ultarosaonda bakarken anlamadığım oluyo ama doktor sürekli anlatarak bakıyo çok ilginç.

Çok teşekkür ederim sağolun şimdi artık doktora gitmemizde sıklaşacak daha çok görcem inşallah şimdi kontroller 2 haftaya indi 2 hafta sonra bidaha gidecem sürekli nasıl doğum yapacağımı düşünüyorum rüyalarıma giriyo sürekli karar veremiyorum tabiki en iyisi normal doğum ama cesaret lazım onada neyapcaz bilmiyorum yakınınızda epüdural normal doğum yapan varmı nasıl olmuş rahatmıymış acaba hiç sordunuzmu?

Ebru maşallah canım kızına sen hepimizden öndesin dimi az kaldı kızına kavuşmaya sağlıcakla gelsinler .

epidural normal kuzenimin eşi oldu ''çok rahattı aynı akşam ayaklandım sakın sezeryana girme yada normal yapma mutlaka epidural ol benide korkuttular yok belinden iğnede risk varmış yok başka şey diye çok memnunumiyiki normal yapmışım '' dedi.ama ben yinede emin olamıyorum birinin çok rahat dediği şey diğerini mahvediyor.kimi aynı yöntemle 2 günde kalkarken kimide 1 haftayı buluyor.hakkımızda hayırlısı neyse o olsun.sorunsuz sağ salim alalım hepimiz.bende doğumdaki sorunlardan korkuyorum ama anlımıza ne yazılmışsa o tabii.

benim oğlan harketli müziklere tepki veriyo ben konuşuyom bana tepki vermiyo ya kaçseferdir kıpırdarken elimi koyuyom duruyo sıpa arıza benim oğlum :) çarşıya felan gidince hiç rahat vermez :)

Esma kız yandın valla kocan karışmıcak oğlun karışcak sana büyüyüncekaydirigubbakcemile3

Maşallah kızına canım ya kocaman olmuş. Günler geçse de kucağımızda görsek artıkopuyorumnanaktan

kıslar benimde milupa paketim şimdik geldi işyeri adresimi vermiştim geç abone oldum ama geldi :dance::teytey:

Ya benim 4 ay oldu üyeliğim baktım gelmedi bir daha üye oldum yine yoksenağlama

Sen kaçıncı haftadaydın canım 31. falan mı?

hastaneler öyle canım ben drun özel muayenehanesine gittim en son oğluma doya doya baktım çok inceledi kalbinin atışını izledik 5 dk falan sonra annesine babasına başbaş yaptı oğlum bir dahaki randevum 8 aralıkta çok özledim oğlumu

Esma kız yandın valla kocan karışmıcak oğlun karışcak sana büyüyüncekaydirigubbakcemile3

Maşallah kızına canım ya kocaman olmuş. Günler geçse de kucağımızda görsek artıkopuyorumnanaktan

Ya benim 4 ay oldu üyeliğim baktım gelmedi bir daha üye oldum yine yoksenağlama

Sen kaçıncı haftadaydın canım 31. falan mı?

Benim şu anda yarın 30+0 olacak haftam yani 31.hafta deniliyo galiba.Tahmini doğum tarihi şubatın ilk günleri gözüküyo ama bana nedense hep ocak da olacak gibi geliyo.

SElam kızlar nasılsınız??
Bizim biraz moralimiz bozuldu. Çünkü Ufaklık oğlum çok büyümüş.Doktorumuz bizim küçük tosunun 4 ile 4,5 kiol arasında doğacağını ve bu durumda da normal doğum şansımın az olduğunu söyledi. Galiba ben sezeryan olaağım. Büüüüü.
Gerçi herşeyin hayırlısı olsun belki böylesi daha iyi olacaktır, ama biz normal doğum olsun çok istiyorduk eşimle.

gülşah canım ecenaz çok güzel bi isim... ismiyle yaşasın inşallah...

Tşk ederiz canım amin inş

İsmiyle yaşasın canım çok güzelmiş ismi kızının.

saolasın canım

maşallah gözün aydın canım:nazar:

ismi ile yaşasın güzel isim Ece Naz (kulağada hoş geliyor janjanlı isim.

babamız halaa ecenaz ne yaa desede inş ecenaz olcak..:)))

hastaneler öyle canım ben drun özel muayenehanesine gittim en son oğluma doya doya baktım çok inceledi kalbinin atışını izledik 5 dk falan sonra annesine babasına başbaş yaptı oğlum bir dahaki randevum 8 aralıkta çok özledim oğlumu

aynı günmüş kontrollerimiz canım bende 8 aralıkta görcem meleğimi hemde doğum öncesi raporumuzu vericek doktorumuz

Bizim biraz moralimiz bozuldu. Çünkü Ufaklık oğlum çok büyümüş.Doktorumuz bizim küçük tosunun 4 ile 4,5 kiol arasında doğacağını ve bu durumda da normal doğum şansımın az olduğunu söyledi. Galiba ben sezeryan olaağım. Büüüüü.
Gerçi herşeyin hayırlısı olsun belki böylesi daha iyi olacaktır, ama biz normal doğum olsun çok istiyorduk eşimle.

moralini bozma canım tam olarak bilinmezki kaç kilo doğacağı zaten son aylarda gelişimi yavaşlıyor diyorlar sen sıkma canını hakkında hayırlısı olsun canım

Benim şu anda yarın 30+0 olacak haftam yani 31.hafta deniliyo galiba.Tahmini doğum tarihi şubatın ilk günleri gözüküyo ama bana nedense hep ocak da olacak gibi geliyo.

Anladım canım benim de bir dahaki randevum 31. haftada demek ki o zamandan sonra 2 haftaya düşecek muayeneler o yüzden sordum.
Ayrıca benim bir arkadaşım epidural normal yaptı çok memnundu ve tavsiye ediyor.
2-3 hafta önce de epidural sezeryan oldu başka bir arkadaşım. Ama zorunlu sezeryandı 13 saat sancı çekti açılma olmayınca sezeryana almışlar ama epiduralle çok rahat olmuş doğumu. Tabi sezeryan olan biraz daha geç toparlandı. Ama bence kimseyi örnek almamak lazım tamamen kişiye özel bir durum. İkisinde de hem çok iyi hem çok kötü örnekler var. Doktora güvenmek önemli bence bu konuda.

maşallah mehmet efe'ye
ne kadar olmuş kilosu?

Back