evet canım bayağıdır görşemiyoruz valla bebişim iyi bol bol vuruyo tekmelerimizi teyzesii senin bebişin nasıl canımm
valla bide bayram sabahı kahvaltıya eltimler kayınvalidemler bana ineceklermiş kızlar yorucu geçicek galibaa
ayy kızlar ne güzel ya sizlere bakıyorum 28 29 lardasınız..:) ben de hemen gelsin bebişim istiyorum daha en az 2 ay işteyim hem de.. Neyse ocakta ikramiyeyi kapayım da bebişime yarasın!!
sumifer çok geçmiş olsun..
Yarencim ne hediyeleşmesi bu?
Merhaba kızlar benim keyfim yok maesef 2 gündür üşütmüşüm grip olmusum.Ateşim yok ama kırgınlık hafif bulantı ve kusma şiddetli öksürük ses kısıklıgı baş , bacak ve sırt agrıları mevcut bol bol dinlenmeye calısıyorum.İnşallah bir an önce atlatırım .
Sizler nasılsınız kızlar bebişler nasıl ?
Sumifercim sanada geçmiş olsun .Sende gripmişsin sanırım. Hamilelikte olması kötü ya normalde olsa al ilacını terle bişeyciğin kalmaz.Hamile oldugumuz için ilaçta alamıyoruz.
benim kızımın adı belli oldu teyzoşları...ECENAZ olcak inş...
geçmiş olsun bolbol dinlen ıhlamur çorba falan iç meyve tüket bolbol inşallah çabucak atlatırsın canım
İnşallah canm sağol.Bol bol meyve ıhlamur nane limon corba tüketmeye calısıyorum ama hemen bi anda gecmesi mümkün değil .Bayramda geliyor temizlik yapmam gerek.Ayyy kafayı yiyecegim yaa .Hasta olmayı hiç sevmiyorum.
benim kızımın adı belli oldu teyzoşları...ECENAZ olcak inş...
temizliği boş ver canım sağlığın daha önemli sen kendine dikkat et toparlarsın bayrama kadar bayram günü eşin süpürüp silsin yeter sonuçta hamilesin hastasın kimse senden temizlik beklemez
Merhaba kızlar benim keyfim yok maesef 2 gündür üşütmüşüm grip olmusum.Ateşim yok ama kırgınlık hafif bulantı ve kusma şiddetli öksürük ses kısıklıgı baş , bacak ve sırt agrıları mevcut bol bol dinlenmeye calısıyorum.İnşallah bir an önce atlatırım .
Sizler nasılsınız kızlar bebişler nasıl ?
Sumifercim sanada geçmiş olsun .Sende gripmişsin sanırım. Hamilelikte olması kötü ya normalde olsa al ilacını terle bişeyciğin kalmaz.Hamile oldugumuz için ilaçta alamıyoruz.
ayy kızlar ne güzel ya sizlere bakıyorum 28 29 lardasınız..:) ben de hemen gelsin bebişim istiyorum daha en az 2 ay işteyim hem de.. Neyse ocakta ikramiyeyi kapayım da bebişime yarasın!!
sumifer çok geçmiş olsun..
Yarencim ne hediyeleşmesi bu?
Hayırlı olsun canm. Naz ismini bende cok severim. Kızım olsaydı düşünüyordum.Ama bizim sıpa erkek olunca kaldı. Bizde ahmet kayra düşünüyoruz.
Senin kız nazlı kraliçe olacak :) Adıyla yasasın canm.
kızlar ben geldım doktordannn :lepi:
kızım 34 cm 991 gr olmus gelısımı gayet ıyıymıs doktor amcayı tekmeleyıp durdu adama rahatca baktırmadı bı kaydirigubbakcemile3
daha donmemıs kafası gobegımın ordaydı poposuda kasıklarımda kaydirigubbakcemile2
sekerım yuzunden yurumem gerektıgını soyledım sabah 20 dk aksam 20 dk olarak yuru fazlası senıde yorar sonra erken tetıklemeyelım bazı seylerı cok yorulmamaya calıs artık dedı...
adet sancılarını ve kasılmalarıda sordum kızlar. adet sancıları gıttıkte sıddetlenmıyor ve dınlendıkce gecıyorsa sorun yok dedı. kasılmalar ıcınde magnezyumu ıcmeyı ıhmal etme her gun 1 tane mutlaka ıc dedı. bazen bebegın hareketlerı bıle kasılma yaratabılırmıs. eger bebek bı yerde toplanıyor karnın sertlesıyor ve kısa sure ıcınde gecıyorsa problem yok,ama karnın taş gıbı olup sıddetlı ve rıtmık olarak agrı yaratıyorsa ve bu saatte 3-4 ten fazla oluyosa o zaman rısklıymıs bılgılerınıze kafamçokkarıştı
kızım 34 cm 991 gr olmus gelısımı gayet ıyıymıs doktor amcayı tekmeleyıp durdu adama rahatca baktırmadı bı kaydirigubbakcemile3
daha donmemıs kafası gobegımın ordaydı poposuda kasıklarımda kaydirigubbakcemile2
sekerım yuzunden yurumem gerektıgını soyledım sabah 20 dk aksam 20 dk olarak yuru fazlası senıde yorar sonra erken tetıklemeyelım bazı seylerı cok yorulmamaya calıs artık dedı...
adet sancılarını ve kasılmalarıda sordum kızlar. adet sancıları gıttıkte sıddetlenmıyor ve dınlendıkce gecıyorsa sorun yok dedı. kasılmalar ıcınde magnezyumu ıcmeyı ıhmal etme her gun 1 tane mutlaka ıc dedı. bazen bebegın hareketlerı bıle kasılma yaratabılırmıs. eger bebek bı yerde toplanıyor karnın sertlesıyor ve kısa sure ıcınde gecıyorsa problem yok,ama karnın taş gıbı olup sıddetlı ve rıtmık olarak agrı yaratıyorsa ve bu saatte 3-4 ten fazla oluyosa o zaman rısklıymıs bılgılerınıze kafamçokkarıştı
gözün aydın canım ne güzel gördün ipek kızını oda büyümüş kocaman olmuş maşallah ona bende sabah 20 dk akşam 20 dk. yürüyordum ama yetrmi diye düşünüyordum demek yetiyormuş sevindim çünkü daha fazla yürürsem yolda kalırım
çok güzel canım adıyla yaşasın naz ismi benimde çok hoşuma gidiyor eceylede daha güzel olmuş
Hayırlı olsun canm. Naz ismini bende cok severim. Kızım olsaydı düşünüyordum.Ama bizim sıpa erkek olunca kaldı. Bizde ahmet kayra düşünüyoruz.
Senin kız nazlı kraliçe olacak :) Adıyla yasasın canm.
sağlıklı olsun zamanında gelsin annesi bende ilk başlarda öyleydim benden 1-2 hafta önce olanları gördükçe benimde o kadar olcakmı diyordum şimdi bakıyorumda doğuma az kalmış bende aralıkta çıkıyorum işten alacağım parada bebişime yarayacak çekiliş yapıcaz kimin ismi kime çıkarsa hediye o ona hediye alıcak hediyeleşicez kısacası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?