2010 Şubat Anneleri

sorma canım banada o kadar zor geliyoki anlatamam benim yemek masam büyükmüş oraya sığarmışız valla gelip haırlarsınız o zaman dedim bende ama herkes evinin düzenini kendi bilir gene dolanmadan olmuyo kolumu kaldırasım gelmiyo inanki canım bazende Allahım güç ver bana deyip evimin günlük işini yapıyorum ne yapıyım

benim kızımın adı belli oldu teyzoşları...ECENAZ olcak inş...

çok güzelmiş canım ecenaz süper ismiylr büyüsün kızımız

geçmiş olsun tatlım sıcak bişeyler içip vikslenmeyi denesene bide iyi geliyo valla

anam kızlar hasta olanlar warmıs aramızda dıkkat edın hawalar bı soguk bı sıcak cok gecmıs olsun :sinifsinif:

zeynepcim gözün aydın çok sevindim maşallah kızına büyümüş suratını gösterdimi yoksa benim kızım gibi sakladımı

bu arada 2 haftadır dıyet yapıyodum ya ben hıc kılo almamısım bebegım masallah 730 gr dan 990 gr a cıkmıs
demek bız kılo almadan da onları besleyebılıyomusuz :dance:

canım caya ve meyve suyuna da konabılıyormus prospektusunde yazıyor en azından oyle ıcmeyı denesen onemlı artık kasılmalar...

gosterdı gosterdı doktoru tekmelemekten yuzunu saklıcak fırsatı olmadı cadının kaydirigubbakcemile3

geçmiş olsun canım
güzel isim canım benim kız olsaydı ELA NAZ koycaktık

maşallah kızına canım gözün aydın cadaloz olcak baksana doktoru depikliyoo kaydirigubbakcemile2
kasılmalar hakkında bilgi içn sağol opuyorumnanaktan

bu arada 2 haftadır dıyet yapıyodum ya ben hıc kılo almamısım bebegım masallah 730 gr dan 990 gr a cıkmıs
demek bız kılo almadan da onları besleyebılıyomusuz :dance:

aa tabi annesi allah korur besler onları
ben 1 ay oruç tuttum bebeğimle bişi oldumu hemde ramazan ayında fark attık gelişim olarak...kaydirigubbakcemile3

canım caya ve meyve suyuna da konabılıyormus prospektusunde yazıyor en azından oyle ıcmeyı denesen onemlı artık kasılmalar.

aa bk onu hiç denemedim ve düşünmedim zeynepcim saol ya bide meyve suyuyla deneyeyim...tek başına hiç içilmiyo

güzel isim canım benim kız olsaydı ELA NAZ koycaktık

tşkler esmacım

mydarlıng canım niye onlar sana çıkıyormuş anacım hiç mi düşünce yok onlar hazırlasın sen çık banada zaten her pazar kahvaltı hazırlamaktan gına geldi bir kerede onlar yapsın beni çağırsın diyorum nerde o anlayış kesin bu bayramda bana kalır klava:
shıne geçmiş olsun inş.çabucak iyileşirsin sende
gülşah canım kızının ismide çok güzelmiş adıyla yaşasın
zeynepcim maşallah ipek böcüğüne kocaman olmuş
özlem seninde eşine geçmiş olsun canım aman sende dikkat ette sana da bulaşmasın dicem ama mümkün değil bol bol c vitamini al artık meyve sebze ye
inş. meleksen de güzel haberlerle döner oda baya oldu gideli 10gün demişti galiba

maxımen ve esra sagolun kızlar gıderek buyuyolar bı dogsun vakıtlıce ısırıcam heryerını kaydirigubbakcemile3

hasta olanlar sumifer ozlemzafer,shine daha unuttuğum var mı bilmiyorum ama çok geçmiş olsun kızlar inşallah kolay ve çabuk atlatırsınız...

zeynep canım çok sağol sorduğun için dr. a... magnezyum kullanmam lazım yani benim... ama onuda gene dr. la konuşmadan başlayamam ayın 5 ini beklemek zorundayım... benim kasılma oluyo bebek bi yerde toplanıyo ama bikaç sn içinde düzeliyo.. Allahtan uzun sürmüyo fazla... bu arada ipeğimede maşallah Allahım nazarlardan saklasın onu kocaman olmuş... artık kendilerini kurtarmaya başlıyolar kızlar.. Allahın izniyle vaktinde gelsinler tabiki ama buda bi güven veriyo insana.. bi rahatlama veriyo...

biz hala isme karar veremedik kızlar ya tam tamam bu diyoruz.. bi olumsuz bişey söylendiğinde soğuyoruz o isimden... duru ela demiştik en son ama büyükler beğenmedi... eşim sena diyo... bakalım...

sen tabıkı once kendı doktoruna sor canım sonra basla. telefonlada sorabılırsın. bı kac sanıye ıcınde gecıyosa bebek hareketlerıdır dedı doktor eger taş gıbı olur bı sure gecmez ve rıtmık agrı verırse tehlıke sınyalıymıs. aman hepsı vakıtlıce gelsınler sag
saglım :lepi:

kanal d acık kalmıs seda sayanın programı basladı sarkı soyluyo benımkı basladı tepınmeye amanın ben sevmem o seda sayancımı olucak ne :roflol:

benim oğlum ağır abi galiba şarkılarda tepiklemiyor hiç ben konuşunca kesinlikle cevap vermemezlikte yapmıyor ama bugün habire tepiklediği yerler inip kalkıyor işi gücü bıraktım onu seyrediyorum bende:asigim:

Geçmiş olsun canım. Kendine dikkat et.

İsmiyle yaşasın canım çok güzelmiş ismi kızının.

Maşallah İpeğimize canımopuyorumnanaktan Sağol verdiğin bilgiler için.

benim oğlan harketli müziklere tepki veriyo ben konuşuyom bana tepki vermiyo ya kaçseferdir kıpırdarken elimi koyuyom duruyo sıpa arıza benim oğlum :) çarşıya felan gidince hiç rahat vermez :)

opuyorumnanaktankızlar ben cıkıyorum aksam uzerı kocısten fırsat bulabılırsem gelcem opuyorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…