• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri

zeynepcim inş. güzel haberlerle gelirsin büyümüştür minik kızın tabi sen görmeyeli
havvacım kasılmayla ilgili benimde bir bilgim yok canım
burcucum sende niye yordun kendini eşine falan söyleseydin keşke canım benim evim çatı katı salonda sedir var onun üzerine çıkıyorum nerdeyse uzanmıyorum diğer odalarda korniş yok tipik çatı katı işte rustik var geçir geçir bitiyor beni ayakta ütü yapmak yordu oturarakta olmuyor içime sinmiyor ama belim koptu ayakta ütü yapcam diye

sagolun kızlar ıns ıyı haberlerle gelıcemm

esracım bende sımdı cıkıyorum doktora gıdıcem sorarım kasılmaları bakalım ne dıcek???
havvacım sagol canım orayada bı bakalım henuz karar vermedık omu olsun bumu olsun dıyıp duruyoruz bayramdan sonra bıde oraya bakarız madem...
kızlar ben kacıyorum ewe gelınce yazarım dırek sızlere de opuyorum hepınızı cok :)

Valla kızlar yapsak yamuluyoruz yapmasak içimiz rahat etmiyor ne olacak böyle. Daha da son aylarda değiliz yani.

Ah be canım eşya yeri değiştirmeyi bırak orta ağırlıkta bir şeyi kaldırmamız bile tehlikeli. Dikkat et kendine ne olur....Yazık bebğine. Allah korumuş bak. Ben ilk defa duuydum emzikten çıkma olayını...

zeynepcim inşallah güzel haberler getirisin bebişinden kocaman olmuştur şimdi
tuğbacım sen asma perdeleri eşine falan astır uzanma sen annemde bana kızmıştı mutfak dolabını silerken uzanıyorum diye
burcucum sen fark etmezsin ağır olduğunu ama çok zor işler yapma canım ne olur ne olmaz

canım hosgeldın... o emzık denen seyı banada babanem soyledı ama beslenmesını saglayan sey gobek kordonu emzık nedır anlamadım? eskı zaman hurafelerı gıbı geldı ama bı bıldıklerı war heralde babanemden baska bunu bılenlerde warmıs baksana kaydirigubbakcemile4

bu arada bızde aralıkta kıyafetlerı ve mobılyasını alıcaz odası boyandı pembeye cmt gunu. sıtenın arka fonundakı pembe gıbı oldu acık renklerde gıdıp gelıp odanın rengıne bakıyorum :roflol:
Zeynep iyi haberlerle gel inşallah bugün canım.bizim daha kontrole 2 haftamız var.özledim kızımı

Bende yaptıktan sonra pişman oldum çok aceleciyim kızıyorum bazen kendime daha 3 ay var acelem neyse kocişe diyemedim tabii kardeşim geldi o yaptı dedim umarım söylemez kardeşime odayı değiştirmişsin sağol diye falan.
artık ebbek kordonunumu diyorlar bilmiyorum ama bende ilk defa duydum emzikten çıkmayı beslenemez küçücük doğar çoçuğun dediler korktumda birdaha elimi sürmem ama.ayakkabılarımı giyemiyorum ama oda değiştirmeye kalkıyorum bendede var bi anormallik.siz sakın yapmayın diye paylaşayım dedim ne varsa eskilerde var herşeyi biliyorlar bence.

esracım bende sımdı cıkıyorum doktora gıdıcem sorarım kasılmaları bakalım ne dıcek???
havvacım sagol canım orayada bı bakalım henuz karar vermedık omu olsun bumu olsun dıyıp duruyoruz bayramdan sonra bıde oraya bakarız madem...
kızlar ben kacıyorum ewe gelınce yazarım dırek sızlere de opuyorum hepınızı cok :)

Canım güzel haberlerle gel inşallah....

burcu canım aman çok dikkat et ben temizlik yapınca bel ağrısından kıvranıyorum sen eşya yeri değiştirmişsin... çok dikkat et canım ya... bundan sonrada bence hiç girişme böyle işlere sabret ne kaldı şurda doğurmaya ondan sonra ne istiyosan yap...

Tuğba aslında yorulmadım 15 dk da hallettim ama akşam söylenenler canımı sıktı.yapmıycam birdaha bana ne ya babası yapsın yazık yapmam falanda demiyor ama yarın akşam yapalım yorgunum dedi tamam dedim sabah hemen yaptım.birdaha yok yok dokunmam.

bu arada kızımın odasına Perde aldım.bayağı bi gezdim pahalı çocuk odası perdeleride .diktirmek dahada pahalı hazır aldım Koçtaş ta buldum en uygun aldım.boyu uzun onuda verdim kestiriyorum.

Esra yok donumayacağım bundan sonra zaten.
Serap hoş geldin.10 kişiyiz pazartesi sabahı ancak işler toparlanıyor.birazdan gelirler.

hadi canım iyi haberlerle gel inşallahhh... walla sorarsan çok sevinirim canım ya çok takıyorum kafama... çok sık oluyo özellikle oturduğum yerden kalktığımda bi anda kitleniyorum kalıyorum... yada yürürken oluyo... otururken yada yatarken olmadı sanırım...

bu arada kızımın odasına Perde aldım.bayağı bi gezdim pahalı çocuk odası perdeleride .diktirmek dahada pahalı hazır aldım Koçtaş ta buldum en uygun aldım.boyu uzun onuda verdim kestiriyorum.

canım iyi günlerde kullanın inşallah ay ne güzel walla şaka maka bitti oda... mışıl mışıl uyusun yatağında o perdelerin arasından giren güneşle uyansın inşallah... sağlıklı sıhatli doğuralım hayırlısıyla tabi önce... zemuszemus

kızlar temizlik konusunda napıcaz bilmem ben de mutfağı temizledim kollarım uyuştu ve çok ağrıdı of ya daha 3 ayım var benim annemde sakın bişiy yapma ben gelir yaparım dio onunda beli rahatsız aşadan görümcem gelipte yapayım demez yapsada elli kere der yaptım die kocişe kaldı ihale artık :)
benim eller hala uyuşuyo zaten çatal tutunca bile
bebişlerine oda alan lar perde alanlar güle güle kullanın
patronum var giremiyorum girsemde yazamıyorum kaçırıyorum yazılanları

benim koçiş de bu temizlik deterjanlarının hamilelere çok zararlı olduğunu duymuş bi yerden, kafayı ona takmış durumda. geçen tuvaleti o temizledi :) dün de kızmasın diye artık deterjanı çok az kullandım dedim.
şimdiye kadar hiç şuna dikkat et falan demezdi ama bu konuda çok sert nedense.

temizliği ablam yapıyordu ne güzel :) ama artık haftasonları dolu olduğu için yapamıyor. haftalıkçı almaya başlamam lazım :( hatta başlamamız lazım hepimizin.!!

kızlar ben grip oldum ne kadar koruduysamda kendimi eşimden geçti :çok üzgünüm:
cumartesi öksürmeyle başladı pazar hapşuruk burun akıntısı ve göz yaşarmasıyla devam etti.bütün gece burnumu sildim hapşurdum.iki kez terledim ama banamısın demiyor.drumu aradım antibiyotik amoklovin,minoset ve okyanıs suyu verdi.1 gün içtim antibiyotiği.kuzenim dr içme antibiyotik dedi ıhlamur meyve ve bol su iç dedi.ara sıra minoset alıyorum sadece.offff nasıl iyileşicem ben ya mafoldumben

benim koçiş de bu temizlik deterjanlarının hamilelere çok zararlı olduğunu duymuş bi yerden, kafayı ona takmış durumda. geçen tuvaleti o temizledi :) dün de kızmasın diye artık deterjanı çok az kullandım dedim.
şimdiye kadar hiç şuna dikkat et falan demezdi ama bu konuda çok sert nedense.

Sağolsun kocişler:asigim: Benimki de banyoyu tuvaleti bana temizletmiyor hamileliğimden beri. Soluma sen bu kokuyu çekil ordan diyo bi de. Ne yapalım biz onlara onlar bize değil mi amaŞeniz

cumartesi öksürmeyle başladı pazar hapşuruk burun akıntısı ve göz yaşarmasıyla devam etti.bütün gece burnumu sildim hapşurdum.iki kez terledim ama banamısın demiyor.drumu aradım antibiyotik amoklovin,minoset ve okyanıs suyu verdi.1 gün içtim antibiyotiği.kuzenim dr içme antibiyotik dedi ıhlamur meyve ve bol su iç dedi.ara sıra minoset alıyorum sadece.offff nasıl iyileşicem ben ya mafoldumben

Geçmiş olsun canım. En iyi ilaç dinlenmek şu an bizler için. Ben hiç ilaç içmedim 3-4 gün yattım doktor bana vermedi de zaten ilaç. Bol ıhlamur adaçayı kuşburnu ne bulursan iç demişti.

banada temizliğe sağolsun annem geliyo yardıma... yardıma dediysem benim işe yarar bişey yaptığım yok ayak altında kalabalığım sadece... arefe günü gene gelicek sağolsun... kadın hem kendi evinin temizliğine koşuyo hem benimkine çok üzülüyorum ama napim ya ben ona kıyamıyorum o bana...

geçmiş olsun canım bende 1 haftadır hastayım ilaç almadım dinlendim hiçbişiy yapmadım
ıhlamur içtim sadece

geçmiş olsun canım. Allah tez zamanda iyileşmeyi nasip etsin. ilaç almadan da grip atlatmak çok zor ama bence de antibiyotik alma,idare etcaz artık napalım.

Back