Serap onlar gelmeden siz çıkın yukarı kahvaltıya geldik diye.bayram sabahları ayrı bir güzeldir kalabalık kahvaltı yapmak.ama ben 2 kişilik kahvaltı hazırlamaya bile üşenir oldum.misafire falan tahammülüm hiç yok.ne bana gelsinler ne beni çağırsınlar istemiyorum.aslında çok şey yapmak istiyorum ama elim hiç bir işe gitmiyor.
sorma canım banada o kadar zor geliyoki anlatamam benim yemek masam büyükmüş oraya sığarmışız valla gelip haırlarsınız o zaman dedim bende ama herkes evinin düzenini kendi bilir gene dolanmadan olmuyo kolumu kaldırasım gelmiyo inanki canım bazende Allahım güç ver bana deyip evimin günlük işini yapıyorum ne yapıyım
benim kızımın adı belli oldu teyzoşları...ECENAZ olcak inş...
çok güzelmiş canım ecenaz süper ismiylr büyüsün kızımız
İnşallah canm sağol.Bol bol meyve ıhlamur nane limon corba tüketmeye calısıyorum ama hemen bi anda gecmesi mümkün değil .Bayramda geliyor temizlik yapmam gerek.Ayyy kafayı yiyecegim yaa .Hasta olmayı hiç sevmiyorum.
geçmiş olsun tatlım sıcak bişeyler içip vikslenmeyi denesene bide iyi geliyo valla
anam kızlar hasta olanlar warmıs aramızda dıkkat edın hawalar bı soguk bı sıcak cok gecmıs olsun :sinifsinif:
zeynepcim gözün aydın çok sevindim maşallah kızına büyümüş suratını gösterdimi yoksa benim kızım gibi sakladımı