• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri

Serap onlar gelmeden siz çıkın yukarı kahvaltıya geldik diye.bayram sabahları ayrı bir güzeldir kalabalık kahvaltı yapmak.ama ben 2 kişilik kahvaltı hazırlamaya bile üşenir oldum.misafire falan tahammülüm hiç yok.ne bana gelsinler ne beni çağırsınlar istemiyorum.aslında çok şey yapmak istiyorum ama elim hiç bir işe gitmiyor.

sorma canım banada o kadar zor geliyoki anlatamam benim yemek masam büyükmüş oraya sığarmışız valla gelip haırlarsınız o zaman dedim bende ama herkes evinin düzenini kendi bilir gene dolanmadan olmuyo kolumu kaldırasım gelmiyo inanki canım bazende Allahım güç ver bana deyip evimin günlük işini yapıyorum ne yapıyım

benim kızımın adı belli oldu teyzoşları...ECENAZ olcak inş...

çok güzelmiş canım ecenaz süper ismiylr büyüsün kızımız

İnşallah canm sağol.Bol bol meyve ıhlamur nane limon corba tüketmeye calısıyorum ama hemen bi anda gecmesi mümkün değil .Bayramda geliyor temizlik yapmam gerek.Ayyy kafayı yiyecegim yaa .Hasta olmayı hiç sevmiyorum.

geçmiş olsun tatlım sıcak bişeyler içip vikslenmeyi denesene bide iyi geliyo valla

anam kızlar hasta olanlar warmıs aramızda dıkkat edın hawalar bı soguk bı sıcak cok gecmıs olsun :sinifsinif:

zeynepcim gözün aydın çok sevindim maşallah kızına büyümüş suratını gösterdimi yoksa benim kızım gibi sakladımı

bu arada 2 haftadır dıyet yapıyodum ya ben hıc kılo almamısım bebegım masallah 730 gr dan 990 gr a cıkmıs :nazar:
demek bız kılo almadan da onları besleyebılıyomusuz :dance:

tşk ederiz canım ...

evet nazlı kraliçe olcak teyzesi amin cümlemizin evladı adıyla yaşasın

gözün aydın zeynepcim maşallah size:nazar:
kasılmalar ağrılar toplanmalar bendede var ah şu magnezyumu içebilsem-tatlicadiarzu-

canım caya ve meyve suyuna da konabılıyormus prospektusunde yazıyor en azından oyle ıcmeyı denesen onemlı artık kasılmalar...

sorma canım banada o kadar zor geliyoki anlatamam benim yemek masam büyükmüş oraya sığarmışız valla gelip haırlarsınız o zaman dedim bende ama herkes evinin düzenini kendi bilir gene dolanmadan olmuyo kolumu kaldırasım gelmiyo inanki canım bazende Allahım güç ver bana deyip evimin günlük işini yapıyorum ne yapıyım

çok güzelmiş canım ecenaz süper ismiylr büyüsün kızımız

geçmiş olsun tatlım sıcak bişeyler içip vikslenmeyi denesene bide iyi geliyo valla

zeynepcim gözün aydın çok sevindim maşallah kızına büyümüş suratını gösterdimi yoksa benim kızım gibi sakladımı

gosterdı gosterdı doktoru tekmelemekten yuzunu saklıcak fırsatı olmadı cadının kaydirigubbakcemile3

Merhaba kızlar benim keyfim yok maesef 2 gündür üşütmüşüm grip olmusum.Ateşim yok ama kırgınlık hafif bulantı ve kusma şiddetli öksürük ses kısıklıgı baş , bacak ve sırt agrıları mevcut bol bol dinlenmeye calısıyorum.İnşallah bir an önce atlatırım .
Sizler nasılsınız kızlar bebişler nasıl ?

Sumifercim sanada geçmiş olsun .Sende gripmişsin sanırım. Hamilelikte olması kötü ya normalde olsa al ilacını terle bişeyciğin kalmaz.Hamile oldugumuz için ilaçta alamıyoruz.

geçmiş olsun canım
güzel isim canım benim kız olsaydı ELA NAZ koycaktık

kızlar ben geldım doktordannn :lepi:
kızım 34 cm 991 gr olmus gelısımı gayet ıyıymıs doktor amcayı tekmeleyıp durdu adama rahatca baktırmadı bı kaydirigubbakcemile3
daha donmemıs kafası gobegımın ordaydı poposuda kasıklarımda kaydirigubbakcemile2
sekerım yuzunden yurumem gerektıgını soyledım sabah 20 dk aksam 20 dk olarak yuru fazlası senıde yorar sonra erken tetıklemeyelım bazı seylerı cok yorulmamaya calıs artık dedı...
adet sancılarını ve kasılmalarıda sordum kızlar. adet sancıları gıttıkte sıddetlenmıyor ve dınlendıkce gecıyorsa sorun yok dedı. kasılmalar ıcınde magnezyumu ıcmeyı ıhmal etme her gun 1 tane mutlaka ıc dedı. bazen bebegın hareketlerı bıle kasılma yaratabılırmıs. eger bebek bı yerde toplanıyor karnın sertlesıyor ve kısa sure ıcınde gecıyorsa problem yok,ama karnın taş gıbı olup sıddetlı ve rıtmık olarak agrı yaratıyorsa ve bu saatte 3-4 ten fazla oluyosa o zaman rısklıymıs bılgılerınıze kafamçokkarıştı

maşallah kızına canım gözün aydın cadaloz olcak baksana doktoru depikliyoo kaydirigubbakcemile2
kasılmalar hakkında bilgi içn sağol opuyorumnanaktan

bu arada 2 haftadır dıyet yapıyodum ya ben hıc kılo almamısım bebegım masallah 730 gr dan 990 gr a cıkmıs :nazar:
demek bız kılo almadan da onları besleyebılıyomusuz :dance:

aa tabi annesi allah korur besler onları
ben 1 ay oruç tuttum bebeğimle bişi oldumu hemde ramazan ayında fark attık gelişim olarak...kaydirigubbakcemile3

canım caya ve meyve suyuna da konabılıyormus prospektusunde yazıyor en azından oyle ıcmeyı denesen onemlı artık kasılmalar.

aa bk onu hiç denemedim ve düşünmedim zeynepcim saol ya bide meyve suyuyla deneyeyim...tek başına hiç içilmiyo

güzel isim canım benim kız olsaydı ELA NAZ koycaktık

tşkler esmacım

mydarlıng canım niye onlar sana çıkıyormuş anacım hiç mi düşünce yok onlar hazırlasın sen çık banada zaten her pazar kahvaltı hazırlamaktan gına geldi bir kerede onlar yapsın beni çağırsın diyorum nerde o anlayış kesin bu bayramda bana kalır :oklava:
shıne geçmiş olsun inş.çabucak iyileşirsin sende
gülşah canım kızının ismide çok güzelmiş adıyla yaşasın
zeynepcim maşallah ipek böcüğüne kocaman olmuş :nazar:
özlem seninde eşine geçmiş olsun canım aman sende dikkat ette sana da bulaşmasın dicem ama mümkün değil bol bol c vitamini al artık meyve sebze ye
inş. meleksen de güzel haberlerle döner oda baya oldu gideli 10gün demişti galiba

maxımen ve esra sagolun kızlar gıderek buyuyolar bı dogsun vakıtlıce ısırıcam heryerını kaydirigubbakcemile3

hasta olanlar sumifer ozlemzafer,shine daha unuttuğum var mı bilmiyorum ama çok geçmiş olsun kızlar inşallah kolay ve çabuk atlatırsınız...

zeynep canım çok sağol sorduğun için dr. a... magnezyum kullanmam lazım yani benim... ama onuda gene dr. la konuşmadan başlayamam ayın 5 ini beklemek zorundayım... benim kasılma oluyo bebek bi yerde toplanıyo ama bikaç sn içinde düzeliyo.. Allahtan uzun sürmüyo fazla... bu arada ipeğimede maşallah Allahım nazarlardan saklasın onu kocaman olmuş... :nazar: artık kendilerini kurtarmaya başlıyolar kızlar.. Allahın izniyle vaktinde gelsinler tabiki ama buda bi güven veriyo insana.. bi rahatlama veriyo...

biz hala isme karar veremedik kızlar ya tam tamam bu diyoruz.. bi olumsuz bişey söylendiğinde soğuyoruz o isimden... duru ela demiştik en son ama büyükler beğenmedi... eşim sena diyo... bakalım...

hasta olanlar sumifer ozlemzafer,shine daha unuttuğum var mı bilmiyorum ama çok geçmiş olsun kızlar inşallah kolay ve çabuk atlatırsınız...

zeynep canım çok sağol sorduğun için dr. a... magnezyum kullanmam lazım yani benim... ama onuda gene dr. la konuşmadan başlayamam ayın 5 ini beklemek zorundayım... benim kasılma oluyo bebek bi yerde toplanıyo ama bikaç sn içinde düzeliyo.. Allahtan uzun sürmüyo fazla... bu arada ipeğimede maşallah Allahım nazarlardan saklasın onu kocaman olmuş... :nazar: artık kendilerini kurtarmaya başlıyolar kızlar.. Allahın izniyle vaktinde gelsinler tabiki ama buda bi güven veriyo insana.. bi rahatlama veriyo...

sen tabıkı once kendı doktoruna sor canım sonra basla. telefonlada sorabılırsın. bı kac sanıye ıcınde gecıyosa bebek hareketlerıdır dedı doktor eger taş gıbı olur bı sure gecmez ve rıtmık agrı verırse tehlıke sınyalıymıs. aman hepsı vakıtlıce gelsınler sag
saglım :lepi:

kanal d acık kalmıs seda sayanın programı basladı sarkı soyluyo benımkı basladı tepınmeye amanın ben sevmem o seda sayancımı olucak ne :roflol:

benim oğlum ağır abi galiba şarkılarda tepiklemiyor hiç ben konuşunca kesinlikle cevap vermemezlikte yapmıyor ama bugün habire tepiklediği yerler inip kalkıyor işi gücü bıraktım onu seyrediyorum bende:asigim:

Merhaba kızlar benim keyfim yok maesef 2 gündür üşütmüşüm grip olmusum.Ateşim yok ama kırgınlık hafif bulantı ve kusma şiddetli öksürük ses kısıklıgı baş , bacak ve sırt agrıları mevcut bol bol dinlenmeye calısıyorum.İnşallah bir an önce atlatırım .
Sizler nasılsınız kızlar bebişler nasıl ?

Sumifercim sanada geçmiş olsun .Sende gripmişsin sanırım. Hamilelikte olması kötü ya normalde olsa al ilacını terle bişeyciğin kalmaz.Hamile oldugumuz için ilaçta alamıyoruz.

Geçmiş olsun canım. Kendine dikkat et.

İsmiyle yaşasın canım çok güzelmiş ismi kızının.

kızlar ben geldım doktordannn :lepi:
kızım 34 cm 991 gr olmus gelısımı gayet ıyıymıs doktor amcayı tekmeleyıp durdu adama rahatca baktırmadı bı kaydirigubbakcemile3
daha donmemıs kafası gobegımın ordaydı poposuda kasıklarımda kaydirigubbakcemile2
sekerım yuzunden yurumem gerektıgını soyledım sabah 20 dk aksam 20 dk olarak yuru fazlası senıde yorar sonra erken tetıklemeyelım bazı seylerı cok yorulmamaya calıs artık dedı...
adet sancılarını ve kasılmalarıda sordum kızlar. adet sancıları gıttıkte sıddetlenmıyor ve dınlendıkce gecıyorsa sorun yok dedı. kasılmalar ıcınde magnezyumu ıcmeyı ıhmal etme her gun 1 tane mutlaka ıc dedı. bazen bebegın hareketlerı bıle kasılma yaratabılırmıs. eger bebek bı yerde toplanıyor karnın sertlesıyor ve kısa sure ıcınde gecıyorsa problem yok,ama karnın taş gıbı olup sıddetlı ve rıtmık olarak agrı yaratıyorsa ve bu saatte 3-4 ten fazla oluyosa o zaman rısklıymıs bılgılerınıze kafamçokkarıştı

Maşallah İpeğimize canımopuyorumnanaktan Sağol verdiğin bilgiler için.

benim oğlan harketli müziklere tepki veriyo ben konuşuyom bana tepki vermiyo ya kaçseferdir kıpırdarken elimi koyuyom duruyo sıpa arıza benim oğlum :) çarşıya felan gidince hiç rahat vermez :)

opuyorumnanaktankızlar ben cıkıyorum aksam uzerı kocısten fırsat bulabılırsem gelcem opuyorummmm

Back