sagolun kızlar ıns ıyı haberlerle gelıcemm
esracım bende sımdı cıkıyorum doktora gıdıcem sorarım kasılmaları bakalım ne dıcek???
havvacım sagol canım orayada bı bakalım henuz karar vermedık omu olsun bumu olsun dıyıp duruyoruz bayramdan sonra bıde oraya bakarız madem...
kızlar ben kacıyorum ewe gelınce yazarım dırek sızlere de opuyorum hepınızı cok :)
geçmiş olsun canım bende 1 haftadır hastayım ilaç almadım dinlendim hiçbişiy yapmadım
ıhlamur içtim sadece
geçmiş olsun canım. Allah tez zamanda iyileşmeyi nasip etsin. ilaç almadan da grip atlatmak çok zor ama bence de antibiyotik alma,idare etcaz artık napalım.
kızlar ben grip oldum ne kadar koruduysamda kendimi eşimden geçti :çok üzgünüm:
cumartesi öksürmeyle başladı pazar hapşuruk burun akıntısı ve göz yaşarmasıyla devam etti.bütün gece burnumu sildim hapşurdum.iki kez terledim ama banamısın demiyor.drumu aradım antibiyotik amoklovin,minoset ve okyanıs suyu verdi.1 gün içtim antibiyotiği.kuzenim dr içme antibiyotik dedi ıhlamur meyve ve bol su iç dedi.ara sıra minoset alıyorum sadece.offff nasıl iyileşicem ben ya mafoldumben
Geçmiş olsun canım. En iyi ilaç dinlenmek şu an bizler için. Ben hiç ilaç içmedim 3-4 gün yattım doktor bana vermedi de zaten ilaç. Bol ıhlamur adaçayı kuşburnu ne bulursan iç demişti.
kızlar ben grip oldum ne kadar koruduysamda kendimi eşimden geçti :çok üzgünüm:
cumartesi öksürmeyle başladı pazar hapşuruk burun akıntısı ve göz yaşarmasıyla devam etti.bütün gece burnumu sildim hapşurdum.iki kez terledim ama banamısın demiyor.drumu aradım antibiyotik amoklovin,minoset ve okyanıs suyu verdi.1 gün içtim antibiyotiği.kuzenim dr içme antibiyotik dedi ıhlamur meyve ve bol su iç dedi.ara sıra minoset alıyorum sadece.offff nasıl iyileşicem ben ya mafoldumben
banada temizliğe sağolsun annem geliyo yardıma... yardıma dediysem benim işe yarar bişey yaptığım yok ayak altında kalabalığım sadece... arefe günü gene gelicek sağolsun... kadın hem kendi evinin temizliğine koşuyo hem benimkine çok üzülüyorum ama napim ya ben ona kıyamıyorum o bana...
Canım benim çok çok geçmiş olsun nekadar korunsakda kendimizi aynı evde mümkün değil hasta olmamak kuzenininde dediği gibi bol bol ıhlamur ve meyve başka yapcak birşey yok biran önce iyileşirsin inşallah...
Kızlar bende hafta sonu biryandan temizlik yaptım bir yandan kocamla uğraştım çok fena girip oldu 39. derece ateşle gittik doktora testler ılaclar tekrar eve döndük 2 gün boyunca bol limonlu ıhlamur içti içine ayva yaprağı ve elma attım meyve sıktım içirdim bugün çok şükür ateşide düştü ama yinede galiba bende hasta oluyorum boğazım gıdıklanıyor hemen başladım ıhlamura ama inşallah ilerlemez... Birde bir yoruldum ki hafta sonu Allah razı olsun annem yardımcı oldu ama o gittikten sonra ben kalanlarıda bitirdim sonunda artık bizde geçti bu temizlik ama ne yapcaksın mecbur yapıyoruz CADIARZU
EEE sizler nasılsınız ben yine işteyim arada bakıp kaçıyorum kızlar...:CüvCüv:
sumifer geçmiş olsun canım çabucak atlatırsın inşallah
benim eşimde çamaşır suyu olan işleri bana bırkamıyor kendi yapıyor banyo tuvalet ona ait
yatıyorum canım bende şu an. sıvı alıyorum bol bol inşallah çabuk geçer bayramda geliyo zor olacak yoksa böyle.
çarşamba günüde kayınvalidem gelecek evi temizlemeye yardıma.annem isatnbulda olduğu için sürekli gelemiyor.ama telefonda sesimi duyunca çok üzüldü gelip bakayım sana dedi ben izin vermedim zaten bayrama ne kaldı temizliği, tatlısı onunda bir sürü işi var.
Geçmiş olsun geçeceği varsa geçiyor istediğin kadar korun.birde senin eşinden geçmiş geçmese ilginç olurdu.Antibiotik bencede sakıncalı.hamile kalmayı planlayınca bile 2 ay öncesine kadar antiyotik içeren ilaç kullanmayın diyormuş dr şimdi kendileri yazıyor bi ilginçlik var bu konuda. çok kötü olmadığım sürece bende almam.evdeysen eğer yatarak atlatmaya çalış dinlen belki iyi gelir.
HÜLEN --YAREN sağolun canlarım iyiyim daha iyiyim dün branül çıkardılar bu gün akşam tekrar takılacak 3 serumum daha var. çok korkuyorum takılırken hele bide kan akınca.........ben Orak hücre taşıyıcısıyım malesef heralde kansızlık ondan oluyo.....................HAVVACIM sanada geçmiş olsun ya o kasılmalar nasıl ki ağrı falan mı yorulma camın artık vakitte yaklaşıyo dikkat etmek lazım........benim dün 3-4 defa öle acaip ağrı oldu ama ne olduğunu anlamadım...................
SUMİFERCİM çok geçmiş olsun güselim b ende çok korkuyorum şu lanet gripten maske kullanmak lazım..bol bol meyve sebzeye ver kendini
MYDARLİNG sanada meraba canım...
VOLESCİM karyolanız hayırlı olsun küçük volesin güsel süsel büyüsün...benim durumunda geldi pembe karyolası eşim cuma günü kurdu yatağını falan serdim..
slm kızzlarrrra.s. herkes temizlikten dert yanıyor diymi bende dün mutfak ve banyo fayanslarını sildim ama akşam pilim bitikti hakkaten bizden geçmiş artık,yavaş yavaş günlere yayarak yapmak lazım temizliği
sumifer canım sanada geçmiş olsun..
Boşver bayramı falan canım yaa. Yat dinlen sen hem daha iyi kalabalıklara girmemiş olursun.
Ben de hiç istemiyorum bayramda gezmeyi kesin hasta birileriyle karşılaşırız:sinifsinif:
sumifer geçmiş olsun tatlım ne kadar dikkat etsende evde biri hasta olunca mutlaka geçiyor bol bol c vitamini al sıcak tut kendini artık bitki çayı iç demiycem onlarında fazlası zarar biliyorsun onun yerine su iç daha iyi inş. çabucacık atlatırsın
burcucum güle güle kullansın bebişin odasınıda perdesinide artık sağ salim kucağına almayı beklemek kaldı geriye desene
yarencim kocişin haklı sakına sakın çamaşır suyuyla deterjanıda bir arada kullanmayın çok tehlikeliymiş hem temizlikçiye ne gerek var şurda ne kaldı kocişler varya onlara yaptıralım hepimizkaydirigubbakcemile3:lepi:
Canım hoşgeldin. Epeydir görüşemiyoruz. Nasılsın? Bebiş nasıl
HÜLEN --YAREN sağolun canlarım iyiyim daha iyiyim dün branül çıkardılar bu gün akşam tekrar takılacak 3 serumum daha var. çok korkuyorum takılırken hele bide kan akınca.........ben Orak hücre taşıyıcısıyım malesef heralde kansızlık ondan oluyo.....................HAVVACIM sanada geçmiş olsun ya o kasılmalar nasıl ki ağrı falan mı yorulma camın artık vakitte yaklaşıyo dikkat etmek lazım........benim dün 3-4 defa öle acaip ağrı oldu ama ne olduğunu anlamadım...................
SUMİFERCİM çok geçmiş olsun güselim b ende çok korkuyorum şu lanet gripten maske kullanmak lazım..bol bol meyve sebzeye ver kendini
MYDARLİNG sanada meraba canım...
VOLESCİM karyolanız hayırlı olsun küçük volesin güsel süsel büyüsün...benim durumunda geldi pembe karyolası eşim cuma günü kurdu yatağını falan serdim..
ben geldim hayırlı günler kızlar
rabbim dolu dolu bi hafta geçirmeyi nasip etsin meleklerinizle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?