2010 Şubat Anneleri

iyi haberlerle gel zeynepcim.

geçmiş olsun canım bende 1 haftadır hastayım ilaç almadım dinlendim hiçbişiy yapmadım
ıhlamur içtim sadece

geçmiş olsun canım. Allah tez zamanda iyileşmeyi nasip etsin. ilaç almadan da grip atlatmak çok zor ama bence de antibiyotik alma,idare etcaz artık napalım.

sağolun kızlar bende bi gün içtim antibiyotiği sonra bıraktım ama gittikçe kötüleşiyorum burnum hem tıkalı hem akıyo ne yapcam bilmiyorum baş ağrısıda cabası.zaten ilaç içince vicdan azabı çekiyorum.ıhlamur,portakal ve nar suyu içiyorum bol bol.ama canım yemek yemek istemiyo.oğlum aç kalmasa bari teyzeleri.

Canım benim çok çok geçmiş olsun nekadar korunsakda kendimizi aynı evde mümkün değil hasta olmamak kuzenininde dediği gibi bol bol ıhlamur ve meyve başka yapcak birşey yok biran önce iyileşirsin inşallah...

Kızlar bende hafta sonu biryandan temizlik yaptım bir yandan kocamla uğraştım çok fena girip oldu 39. derece ateşle gittik doktora testler ılaclar tekrar eve döndük 2 gün boyunca bol limonlu ıhlamur içti içine ayva yaprağı ve elma attım meyve sıktım içirdim bugün çok şükür ateşide düştü ama yinede galiba bende hasta oluyorum boğazım gıdıklanıyor hemen başladım ıhlamura ama inşallah ilerlemez... Birde bir yoruldum ki hafta sonu Allah razı olsun annem yardımcı oldu ama o gittikten sonra ben kalanlarıda bitirdim sonunda artık bizde geçti bu temizlik ama ne yapcaksın mecbur yapıyoruz CADIARZU

EEE sizler nasılsınız ben yine işteyim arada bakıp kaçıyorum kızlar...:CüvCüv:

sumifer geçmiş olsun canım çabucak atlatırsın inşallah

benim eşimde çamaşır suyu olan işleri bana bırkamıyor kendi yapıyor banyo tuvalet ona ait

Geçmiş olsun canım. En iyi ilaç dinlenmek şu an bizler için. Ben hiç ilaç içmedim 3-4 gün yattım doktor bana vermedi de zaten ilaç. Bol ıhlamur adaçayı kuşburnu ne bulursan iç demişti.

yatıyorum canım bende şu an. sıvı alıyorum bol bol inşallah çabuk geçer bayramda geliyo zor olacak yoksa böyle.

çarşamba günüde kayınvalidem gelecek evi temizlemeye yardıma.annem isatnbulda olduğu için sürekli gelemiyor.ama telefonda sesimi duyunca çok üzüldü gelip bakayım sana dedi ben izin vermedim zaten bayrama ne kaldı temizliği, tatlısı onunda bir sürü işi var.

Geçmiş olsun geçeceği varsa geçiyor istediğin kadar korun.birde senin eşinden geçmiş geçmese ilginç olurdu.Antibiotik bencede sakıncalı.hamile kalmayı planlayınca bile 2 ay öncesine kadar antiyotik içeren ilaç kullanmayın diyormuş dr şimdi kendileri yazıyor bi ilginçlik var bu konuda. çok kötü olmadığım sürece bende almam.evdeysen eğer yatarak atlatmaya çalış dinlen belki iyi gelir.

Hakikaten onlar bize acıyor biz onlaraopuyorumnanaktan Kıyamam annelerin yüreği dayanmıyor işte. Benimki bel fıtığı ve bel kaymasından hasta zaten kendi işini zor yapıyor çoğunu babama yaptırıyor. Ben gelirim sen bırak diyor bana da hayır eşim yapıyor diyorum. Elimde olsa ben gitsem ona yardıma

HÜLEN --YAREN sağolun canlarım iyiyim daha iyiyim dün branül çıkardılar bu gün akşam tekrar takılacak 3 serumum daha var. çok korkuyorum takılırken hele bide kan akınca.........ben Orak hücre taşıyıcısıyım malesef heralde kansızlık ondan oluyo.....................HAVVACIM sanada geçmiş olsun ya o kasılmalar nasıl ki ağrı falan mı yorulma camın artık vakitte yaklaşıyo dikkat etmek lazım........benim dün 3-4 defa öle acaip ağrı oldu ama ne olduğunu anlamadım...................
SUMİFERCİM çok geçmiş olsun güselim b ende çok korkuyorum şu lanet gripten maske kullanmak lazım..bol bol meyve sebzeye ver kendini
MYDARLİNG sanada meraba canım...
VOLESCİM karyolanız hayırlı olsun küçük volesin güsel süsel büyüsün...benim durumunda geldi pembe karyolası eşim cuma günü kurdu yatağını falan serdim..

sağol özlemcim.aman sende dikkat et kendine biliyosun banada eşimden geçti koru kendini bol bol sıvı ve vitamin al Allah korusun hepimizi.

sumifer geçmiş olsun canım çabucak atlatırsın inşallah

benim eşimde çamaşır suyu olan işleri bana bırkamıyor kendi yapıyor banyo tuvalet ona ait

sağol cnm inşallah çabuk geçer gider bu hastalık.

slm kızzlarrrra.s. herkes temizlikten dert yanıyor diymi bende dün mutfak ve banyo fayanslarını sildim ama akşam pilim bitikti hakkaten bizden geçmiş artık,yavaş yavaş günlere yayarak yapmak lazım temizliği
sumifer canım sanada geçmiş olsun..

Boşver bayramı falan canım yaa. Yat dinlen sen hem daha iyi kalabalıklara girmemiş olursun.
Ben de hiç istemiyorum bayramda gezmeyi kesin hasta birileriyle karşılaşırız:sinifsinif:

sumifer geçmiş olsun tatlım ne kadar dikkat etsende evde biri hasta olunca mutlaka geçiyor bol bol c vitamini al sıcak tut kendini artık bitki çayı iç demiycem onlarında fazlası zarar biliyorsun onun yerine su iç daha iyi inş. çabucacık atlatırsın
burcucum güle güle kullansın bebişin odasınıda perdesinide artık sağ salim kucağına almayı beklemek kaldı geriye desene
yarencim kocişin haklı sakına sakın çamaşır suyuyla deterjanıda bir arada kullanmayın çok tehlikeliymiş hem temizlikçiye ne gerek var şurda ne kaldı kocişler varya onlara yaptıralım hepimizkaydirigubbakcemile3:lepi:

evet ne kadar koruduysamda malesef geçti.Allahtan evdeyim yatıyorum terlemeye çalışıyorum.ıhlamur içtim şimdi.

ahhh canım bir kutu maske kullandım ama malesef aynı evde hasta biri olunca hele bu eşinse geçiyor.herşeyimizi ayırdık ama yatağımızı ayıramadık aynı odada nefes almak bile yetti.
sizler dikkat edin kendinize sakın hasta olmayın.

meleksen dün bana mesaj atmış kızlar.bugün londrada dr a gidecekmiş ona göre ne zaman gelip gelmeyeceği belli olacakmış.oda grip olmuş ama şu an iyiymiş sizlere selam söyledi.

ben geldim hayırlı günler kızlar
rabbim dolu dolu bi hafta geçirmeyi nasip etsin meleklerinizle

ste yine sorunlu galiba zor ilerliyor.
geçmişe bakamadım herşey yolundadır inş.
hastalara çok geçmiş olsunnnn
iyiler dahada iyi olsunnnn

Boşver bayramı falan canım yaa. Yat dinlen sen hem daha iyi kalabalıklara girmemiş olursun.
Ben de hiç istemiyorum bayramda gezmeyi kesin hasta birileriyle karşılaşırız:sinifsinif:

sağolun kızlar.sizlerde kendinize ve meleklerinize dikkat edin.

Canım hoşgeldin. Epeydir görüşemiyoruz. Nasılsın? Bebiş nasıl

evet canım bayağıdır görşemiyoruz valla bebişim iyi bol bol vuruyo tekmelerimizi teyzesii senin bebişin nasıl canımm

hoşbulduk caım sen nasılsın kendini çok üzme lütfen

ben geldim hayırlı günler kızlar
rabbim dolu dolu bi hafta geçirmeyi nasip etsin meleklerinizle

sağol sende hoşgeldin canımmm

daha görmediklerim varsa herkes hoşgeldi yoğunumda kızlar takip edemedim
ama temizlik konusunda yormayın kendinizi lütfen evet bebeğin emziği konusunu banada söylüyolar çıkarmış dikkat etmek lasımm bende temizliğe kadın aldım biriktirdim valla parasını geçen bayram çok yorulmuştum 1 lira 1 lira attım kenara iyide oldu yardım etcek kimsede yok annem çok uzakta bana herkesin işi kendine kıyamadımda bilmem iyi yaptım bilmem kötü ama halim yok yapıcak valla bide bayram sabahı kahvaltıya eltimler kayınvalidemler bana ineceklermiş kızlar yorucu geçicek galibaa

sumifer geçmiş olsun tatlım ne kadar dikkat etsende evde biri hasta olunca mutlaka geçiyor bol bol c vitamini al sıcak tut kendini artık bitki çayı iç demiycem onlarında fazlası zarar biliyorsun onun yerine su iç daha iyi inş. çabucacık atlatırsın
burcucum güle güle kullansın bebişin odasınıda perdesinide artık sağ salim kucağına almayı beklemek kaldı geriye desene
yarencim kocişin haklı sakına sakın çamaşır suyuyla deterjanıda bir arada kullanmayın çok tehlikeliymiş hem temizlikçiye ne gerek var şurda ne kaldı kocişler varya onlara yaptıralım hepimizkaydirigubbakcemile3:lepi:

zeynepcim güzel haberlerle gel canımcımmmm ipeğimizi iyice incele kime benziyo bakalımmmm

evet kızlar ya temizlik çok zor oluyor artık.
azcık bi iş yapıyorum ölüyorum yorgunluktan resmen

ayy kızlar ne güzel ya sizlere bakıyorum 28 29 lardasınız..:) ben de hemen gelsin bebişim istiyorum daha en az 2 ay işteyim hem de.. Neyse ocakta ikramiyeyi kapayım da bebişime yarasın!!

sumifer çok geçmiş olsun..

Yarencim ne hediyeleşmesi bu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…