• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri

kızlar gunaydın 2 gundur yoktum ewde gecmıse hıc gırmedım bıle dunyalar kadar olmus :)
nasılsınız herkes ıyımı?
ben 11 de kontrole gıdıcem bakalım bebısım ne kadar olmus :)
bu arada haftasonu kuzenımdeydım dogum yaptı ya bebegı daha 3-4 gunluk aman Allah ım oyle tatlı kı gormenız lazım kucagıma aldım boynuma yapıstı emmeye calısıyodu :) ustunu degısırken korkuyo tıtremeye baslıyo kucagına alıp gogsune bastırınce susuyo... cok guzeller kızlar ya bız ne zaman kucagımıza alıcaz :)

ay kıyamam ona ya minicik yaa bide kokrmayıda biliyomuş çok tatlııı maşallahh
canım kocaman olmuştur yavrun şimdi ne güzel yarın görücen benim daha bir ay var nerdeyse görmeme

günaydın kızlar, iyi bir hafta olsun inş.
Kızlar herkese günaydın. Herkes iyidir inşallah. Ben bütün gece giremedim siteye. Hiç bağlanmadı. Bağlansaydım kasılmaları soracaktım size. Hafta sonu özelliklede pazar günü çok kasılmam oldu. Doktoru arayacaktım nerdeyse. sancı falan olsaydı zaten acile gidecektim. Sürekli toplandı karnımda bebek. Allahtan 1 saatte 4 kereden fazla olmadı. Ama korktum çok. Bu kadar sık olması normal mi sizce...Kontrolüm de bayramdan sonra...

fatoş girmemiş haftasonunda, merak ettim, nasıl oldu acaba kayınpederi?

plajcım geçmiş olsun canım,fazla kafana takma ki bebişin de üzülmesin.

havvacım esra bebek güle güle kullansın odasını,iyi günlerde inş.

Canım çok teşekkür ederim... İnşallah hepimizin yavruları güzel uykular uyur yataklarında...

kızlar gunaydın 2 gundur yoktum ewde gecmıse hıc gırmedım bıle dunyalar kadar olmus :)
nasılsınız herkes ıyımı?
ben 11 de kontrole gıdıcem bakalım bebısım ne kadar olmus :)
bu arada haftasonu kuzenımdeydım dogum yaptı ya bebegı daha 3-4 gunluk aman Allah ım oyle tatlı kı gormenız lazım kucagıma aldım boynuma yapıstı emmeye calısıyodu :) ustunu degısırken korkuyo tıtremeye baslıyo kucagına alıp gogsune bastırınce susuyo... cok guzeller kızlar ya bız ne zaman kucagımıza alıcaz :)

Zeynepçim güzel haberlerle gelirsin inşallah. Küçük meleğinizi de Allah bağışlasın. Sağlıklı bir ömür versin inşallah...

ay kıyamam ona ya minicik yaa bide kokrmayıda biliyomuş çok tatlııı maşallahh
canım kocaman olmuştur yavrun şimdi ne güzel yarın görücen benim daha bir ay var nerdeyse görmeme

sorma esmacım ya pamuk gıbı ınsan hıc kıyamıyo korkuyo tır tır tıtrıyo kucaga alıstırma dıyolar ama o oyle sekılden sekle gırerken kıyamıyosun kı :asigim: ona bıle boyle kıyamıyosam kendı kızım hık dese kucagıma alırım heralde :dance:

Kızlar herkese günaydın. Herkes iyidir inşallah. Ben bütün gece giremedim siteye. Hiç bağlanmadı. Bağlansaydım kasılmaları soracaktım size. Hafta sonu özelliklede pazar günü çok kasılmam oldu. Doktoru arayacaktım nerdeyse. sancı falan olsaydı zaten acile gidecektim. Sürekli toplandı karnımda bebek. Allahtan 1 saatte 4 kereden fazla olmadı. Ama korktum çok. Bu kadar sık olması normal mi sizce...Kontrolüm de bayramdan sonra...

Canım çok teşekkür ederim... İnşallah hepimizin yavruları güzel uykular uyur yataklarında...

Zeynepçim güzel haberlerle gelirsin inşallah. Küçük meleğinizi de Allah bağışlasın. Sağlıklı bir ömür versin inşallah...

tesekkurler havvacım :1hug:

canım sıklıgı onemlı kasılmaların senınkı 1 saatte 4 u gecmemıs ama bence ıcının rahat etmesı ıcın bı doktorunu ara da sor derım ben.

sorma esmacım ya pamuk gıbı ınsan hıc kıyamıyo korkuyo tır tır tıtrıyo kucaga alıstırma dıyolar ama o oyle sekılden sekle gırerken kıyamıyosun kı :asigim: ona bıle boyle kıyamıyosam kendı kızım hık dese kucagıma alırım heralde :dance:

ya düşünsene kendi yavrumuz bize nasıl gelicek

canım bende hiç. anlamıyorum ki kasılmalardan

Günaydın İyi haftalar olsun.yeni bir hafta hem bu hafta daha çabuk geçer bayram haftası Perşembe yarım gün itibari ile izinliyim.

mobilya almayı düşünen gebişler bence acele edin çünkü mobılyalar çok fena kokuyor benım kaç gündür hala geçmedi üstelik camı sürekli açık tutuyorum.......

katılıyorum benimkiler geleli 20 gün oldu halen koku olduğu gibi duruyor.birde ağırki kokusu biran önce almanız lazım.

herkese günaydın umarım hepimiz için güzel bir gün oluropuyorumnanaktan
ben acayip yorgunum dün işe geldim çalıştım eve bir gittim kayınvalidem duramamış perdelerimi yıkamış camlarımı silivermiş sağolsun evim 2.kat olduğu için ben cesaret edemiyordum bu göbişle düşerim falan diye bende yemekten sonra perde ütülemek ve asmakla uğraştım o bile beni çok yordu akannehir

Günaydın Tuğba keşke perde ütülemek birşey değilde asma işini sen yapmasaydın.yukarı doğru uzanmak tehlikeli gebelikte aklında olsun evde başka asılacak perden varsa sakın yapma kordon kopmasına sebep oluyormuş Allah korusun.

ben Dün kızımın mobilyasının yerini değiştirdim.halıyı kaldırdım gardolabı da karyolanın yanına koydum ite ite yaptım aslında cok güç kullanmadım yerler laminant ittire ittire yaptım.ama akşam arkadaşımın kızının 1. yaş günüydü oraya gittik odayı değiştirdim diye söyledim herkes bi dünya laf saydı.bebeğin emzikten çıkar manyakmısın sen ne yaptın acelesi neydi diye halk arasında böyle birşey varmış, anne karnında anne ile bebek arasında beslenmesini saglıyan emzik dedikleri şey eğer bebek emzikten çıkarsa beslenmesi kesiliyormuş.aklınızda olsun ağır iş yapmayın.dünden beri korktum.

Günaydın İyi haftalar olsun.yeni bir hafta hem bu hafta daha çabuk geçer bayram haftası Perşembe yarım gün itibari ile izinliyim.

katılıyorum benimkiler geleli 20 gün oldu halen koku olduğu gibi duruyor.birde ağırki kokusu biran önce almanız lazım.

Günaydın Tuğba keşke perde ütülemek birşey değilde asma işini sen yapmasaydın.yukarı doğru uzanmak tehlikeli gebelikte aklında olsun evde başka asılacak perden varsa sakın yapma kordon kopmasına sebep oluyormuş Allah korusun.

ben Dün kızımın mobilyasının yerini değiştirdim.halıyı kaldırdım gardolabı da karyolanın yanına koydum ite ite yaptım aslında cok güç kullanmadım yerler laminant ittire ittire yaptım.ama akşam arkadaşımın kızının 1. yaş günüydü oraya gittik odayı değiştirdim diye söyledim herkes bi dünya laf saydı.bebeğin emzikten çıkar manyakmısın sen ne yaptın acelesi neydi diye halk arasında böyle birşey varmış, anne karnında anne ile bebek arasında beslenmesini saglıyan emzik dedikleri şey eğer bebek emzikten çıkarsa beslenmesi kesiliyormuş.aklınızda olsun ağır iş yapmayın.dünden beri korktum.

Ah be canım eşya yeri değiştirmeyi bırak orta ağırlıkta bir şeyi kaldırmamız bile tehlikeli. Dikkat et kendine ne olur....Yazık bebğine. Allah korumuş bak. Ben ilk defa duuydum emzikten çıkma olayını...

zeynepcim inşallah güzel haberler getirisin bebişinden kocaman olmuştur şimdi
tuğbacım sen asma perdeleri eşine falan astır uzanma sen annemde bana kızmıştı mutfak dolabını silerken uzanıyorum diye
burcucum sen fark etmezsin ağır olduğunu ama çok zor işler yapma canım ne olur ne olmaz

canım hosgeldın... o emzık denen seyı banada babanem soyledı ama beslenmesını saglayan sey gobek kordonu emzık nedır anlamadım? eskı zaman hurafelerı gıbı geldı ama bı bıldıklerı war heralde babanemden baska bunu bılenlerde warmıs baksana kaydirigubbakcemile4

bu arada bızde aralıkta kıyafetlerı ve mobılyasını alıcaz odası boyandı pembeye cmt gunu. sıtenın arka fonundakı pembe gıbı oldu acık renklerde gıdıp gelıp odanın rengıne bakıyorum :roflol:

günaydın kızlar... iyi haftalar herkese...

kasılma olayını bende c.tesi somuştum bendede çok oluyo... ama 1 saatte kaç kez oluyo diye hiç dikkat etmedim... zeh bu hafta ben dr. gidicem dedi sorucak... çok rahatsız ediyo ama beni..

günaydın kızlar... iyi haftalar herkese...

kasılma olayını bende c.tesi somuştum bendede çok oluyo... ama 1 saatte kaç kez oluyo diye hiç dikkat etmedim... zeh bu hafta ben dr. gidicem dedi sorucak... çok rahatsız ediyo ama beni..

Canım Günaydın...1 saatte 4 ten fazla olursa kasılmalar. Tehlikeliymiş. Kaan Kocatepe'nin sitesinde okumuştum.

zeynep'cim iyi haberler getir bize İpek böcüğünden :asigim:

aman dikkat edelim kızlar, ben de dün temizlik yaptım ve bu son artık dedim. fazla yorulmadım, yavaş yavaş yaptım diyordum ama akşam acısı iyi çıktı.

Back