Ah be canım eşya yeri değiştirmeyi bırak orta ağırlıkta bir şeyi kaldırmamız bile tehlikeli. Dikkat et kendine ne olur....Yazık bebğine. Allah korumuş bak. Ben ilk defa duuydum emzikten çıkma olayını...
zeynepcim inşallah güzel haberler getirisin bebişinden kocaman olmuştur şimdi
tuğbacım sen asma perdeleri eşine falan astır uzanma sen annemde bana kızmıştı mutfak dolabını silerken uzanıyorum diye
burcucum sen fark etmezsin ağır olduğunu ama çok zor işler yapma canım ne olur ne olmaz
Zeynep iyi haberlerle gel inşallah bugün canım.bizim daha kontrole 2 haftamız var.özledim kızımıcanım hosgeldın... o emzık denen seyı banada babanem soyledı ama beslenmesını saglayan sey gobek kordonu emzık nedır anlamadım? eskı zaman hurafelerı gıbı geldı ama bı bıldıklerı war heralde babanemden baska bunu bılenlerde warmıs baksana
bu arada bızde aralıkta kıyafetlerı ve mobılyasını alıcaz odası boyandı pembeye cmt gunu. sıtenın arka fonundakı pembe gıbı oldu acık renklerde gıdıp gelıp odanın rengıne bakıyorum :roflol:
sagolun kızlar ıns ıyı haberlerle gelıcemm
esracım bende sımdı cıkıyorum doktora gıdıcem sorarım kasılmaları bakalım ne dıcek???
havvacım sagol canım orayada bı bakalım henuz karar vermedık omu olsun bumu olsun dıyıp duruyoruz bayramdan sonra bıde oraya bakarız madem...
kızlar ben kacıyorum ewe gelınce yazarım dırek sızlere de opuyorum hepınızı cok :)
kızlar nerdeee bugün kimse yok sanırım
sagolun kızlar ıns ıyı haberlerle gelıcemm
esracım bende sımdı cıkıyorum doktora gıdıcem sorarım kasılmaları bakalım ne dıcek???
bu arada kızımın odasına Perde aldım.bayağı bi gezdim pahalı çocuk odası perdeleride .diktirmek dahada pahalı hazır aldım Koçtaş ta buldum en uygun aldım.boyu uzun onuda verdim kestiriyorum.
benim koçiş de bu temizlik deterjanlarının hamilelere çok zararlı olduğunu duymuş bi yerden, kafayı ona takmış durumda. geçen tuvaleti o temizledi :) dün de kızmasın diye artık deterjanı çok az kullandım dedim.
şimdiye kadar hiç şuna dikkat et falan demezdi ama bu konuda çok sert nedense.
kızlar ben grip oldum ne kadar koruduysamda kendimi eşimden geçti :çok üzgünüm:
cumartesi öksürmeyle başladı pazar hapşuruk burun akıntısı ve göz yaşarmasıyla devam etti.bütün gece burnumu sildim hapşurdum.iki kez terledim ama banamısın demiyor.drumu aradım antibiyotik amoklovin,minoset ve okyanıs suyu verdi.1 gün içtim antibiyotiği.kuzenim dr içme antibiyotik dedi ıhlamur meyve ve bol su iç dedi.ara sıra minoset alıyorum sadece.offff nasıl iyileşicem ben ya mafoldumben
cumartesi öksürmeyle başladı pazar hapşuruk burun akıntısı ve göz yaşarmasıyla devam etti.bütün gece burnumu sildim hapşurdum.iki kez terledim ama banamısın demiyor.drumu aradım antibiyotik amoklovin,minoset ve okyanıs suyu verdi.1 gün içtim antibiyotiği.kuzenim dr içme antibiyotik dedi ıhlamur meyve ve bol su iç dedi.ara sıra minoset alıyorum sadece.offff nasıl iyileşicem ben ya mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?