kızlar herkese merhaba.. bi sorunum var.. sağ kalçamdan başlayıp dizlerime kadar süren ağrı ağlamak üzereyim şuan ve dün gece de hiç uyutmadı... ne yapacapım.. imdat...
Look, i've found this reliable! profitable forex system
niye küselim canım küsermiyiz hiç sitede sorun var kaçıncıya giriyorum siteye benimde aynı şekilde sağ bacağım ve kalçam felaket ağrıyor işe geliş gidişlerim iyice zorlaştı ama nedenini bilmiyorum 8 aralıkta gidicem dra o zaman sorucam mutlaka
herkese merhabalar havvacım hayırlı olsun odanız şimdiden..
birtanesi canım o ağrılar için doktorunla konuş magnezyum verecek büyük ihtimal
evet canım haklısın hele akşamları bulaşık yıkarken sanki belim kopacak ama dayanacağız bebişlerimiz için
bitanelerim seçil sen magnezyum kullanmıyor musun canım kramplar çok normal herkeste oluyor bazen çok kuvvetli oluyor hatta druna söylersen kesin sanada verir gerçi kullansanda oluyor ama daha hafif oluyor doğuma kadar olabilirmiş hem sana neden küselim canım olur mu hiç :1hug:
canım gecmiş olsun valla bı agrı bıtıyo bırı baslıyo aman cnm bebişlerımızı saglıcakla alalım kucaklarımızada ben her agrıya razıyım
küsmezsiniz bana biliyorummm canlarım şaka yaptım .. valla inanın yerimde duramıyorum yani bacağımı kesseler bu kadar ağrıöaz herhalde... kontrolüme de çok var yaa magnezyumu ben haricen ecz alsam olmaz mı acaba illa doktor mu versin diyorsunuz.. hiç geçmemesiye bir ağrı bu nasıl dayanacağım..
Canım bekleme bence randevu tarihini. Doktorunla bir konuş olmazsa erken git..Ezbere de ilaç alma belki başka bi şeyden oluyodur. Geçmiş olsun
günaydın hülya güzel dileklerde bulunmuşsun sağol valla pek iyi başlamadık güne yorgunum biraz
ben birde akşam iş çıkışı yeni bir bebek mağazası açılmış çok güzel bir yer bir attım kendimi oraya dolaşmaktan yoruldum eve gelincede misafirim geldi onla uğraştım sabahta bitkin bir şekilde işe geldim
günaydın iyi pazarlar bizde yeni geldik işyerine çalışmak için hepimiz için güzel bir gün olur inş.
günaydın iyi pazarlar bizde yeni geldik işyerine çalışmak için hepimiz için güzel bir gün olur inş.
bebek ile ilgili bişey görünce akan sular duruyor: insan yorulduğunu anlamıyor. misafir de zamanında gelmiş hani. ben misafir kabul edemiyorum canım: ben bende değilim artık :kedi:
hoşgeldin canım.sen her pazar çalışıyor musun nedir? hiç düşünmüyor bunlar seni haaklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?