2010 Şubat Anneleri

havvacımm güle güle kullanın canım odanızı, bebekle beraber herşey değişiyor değil mi evde. ben kendimi yeniden evlenmiş sanki çeyiz yapıyor gibi hissediyorum

hepinize sağlıklı tatiller kızlar iyi akşamlar

Melisa çok sağol canım. Oda dediğim büyüyen beşik ve gardrop. Dediğin gibi her şey değişiyor. Ben çeyizime bu kadar heyecanlanmadım yahu...
iyi akşamlar canım

kızlar herkese merhaba.. bi sorunum var.. sağ kalçamdan başlayıp dizlerime kadar süren ağrı ağlamak üzereyim şuan ve dün gece de hiç uyutmadı... ne yapacapım.. imdat...
Look, i've found this reliable! profitable forex system

voles akarahan ve havva bebek bi erde toplanıp taş gibi sert oluyo acıypo demişsiniz ya işte o yalancı sancı
rahim kendini şimdiden doğuma hazırlıyo, korkmaya gerek yok.
eğer çok sık oluyorsa mağnezyum verir doktor. ben sormuştum normal dedi ve mağnezyum verdi
biliyorsunuz mağnezyum kasılmaları azaltıyo erken doğum riskini düşürüyo

önemli değil havvacım, içinizi ferah tutun :)
tecrübeli anneler, bi arkadaş bana dedi ki, bebek karyolaları çok kullanılmıyormuş. çocuğu 2,5 yaşında şimdi, ellerini kollarını açarak uyuyor ve karyolanın kenarlarına vuruyor diyo.
onun yerine genç odası olanlardan mı alsam ki? çünkü 2 seneliğine de mobilya alınmaz ki :bbo:

kızlar yine sitede sorun var herhalde bende benim internetten kaynaklanıyor zannettim
herkese iyi akşamlar bende kramp yok ama çok hızlı yürüdüğümde sağ karın boşluğum çok acıyor yürüyemiyorum çok fena bir acı

havvacım gelinimin mobılyası hayırlı olsun bıtanemm

Sağol canım benim... Daha iyileri sizlerin olsun inşallah...

Canım biz büyüyen beşik istedik. en azından bir 10 sene kullanır.

iyi akşamlar kızllarrrrrr:)

İyiy akşamlar canım..

Aman canım dikkat et. Yavaş yürü. Bir de tuvaletini tutma sakın.

havvacım sağol canım sabah biraz acele ettim o yüzden adım atacak halim kalmadı ama hamilelikte normal galiba daha önce hiç olmadı çünkü dikkat etmek lazım tabi

Tuğbacım çoğu gitti azı kaldı ama daha zor günler bekliyor bizi. Cenneti ayaklarımızın altına almak kolay değil...

neden kimse bana cvp vermiyor... herkes bana küstü müüüüüü

niye küselim canım küsermiyiz hiç sitede sorun var kaçıncıya giriyorum siteye benimde aynı şekilde sağ bacağım ve kalçam felaket ağrıyor işe geliş gidişlerim iyice zorlaştı ama nedenini bilmiyorum 8 aralıkta gidicem dra o zaman sorucam mutlaka

herkese merhabalar havvacım hayırlı olsun odanız şimdiden..
birtanesi canım o ağrılar için doktorunla konuş magnezyum verecek büyük ihtimal

evet canım haklısın hele akşamları bulaşık yıkarken sanki belim kopacak ama dayanacağız bebişlerimiz için
bitanelerim seçil sen magnezyum kullanmıyor musun canım kramplar çok normal herkeste oluyor bazen çok kuvvetli oluyor hatta druna söylersen kesin sanada verir gerçi kullansanda oluyor ama daha hafif oluyor doğuma kadar olabilirmiş hem sana neden küselim canım olur mu hiç :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…