2010 Şubat Anneleri

valla öyle canım eşimi görsen akşam misafir gelcek diye o gezemedi mağazayı hemen salıya program yapıyor temizlik yapar çıkarız iyice gezeriz mağazayı diye zaten onla gitsek o hiç durmaz onuda alalım bunuda alalım diye yer başımın etini

ne güzel canım onlarda özeniyor sonuçta ilk defa baba olacaklar bende şu raporu bir alsam şimdi bile ne yataktan ne oturduğum yerde tek başıma kalkamıyorum geçen gün müdürümüz geldi doğumaz az mı kaldı diyor adam karnım kocaman tabi doğurcam zannetti herkeste aynı şeyi söylüyor dahada ağırlaşmadan annemle alışveriş işini tamamlayayım hepsini yıkayıp ütüleyip koyacam çantamıda hazır etcem sonra bebişimi bekleyeceğim belim falan çok ağrıyor artık eşime diyorum 1kilo bebeği taşıyamıyorum ne olacak benim bu halim diye :sm_confused:

aynen canım bende raporu almayı dört gözle bekliyorum sabahları işe gelmek çok zorluyor beni ayağımın ve belimin ağrısından yürüyemiyorum artık birde iş yerinde tek çalışıyorum çok yoruluyorum izne çıkayımda oğlumun hazırlıklarıyla ilgilenicem bir sürü işim var yıkancak ütülencekler çantam haırlancak daha yatak bulamadık onu alıcaz çok işim var yani yorgunluktan onlara vakit ayırmaıyorum

selam canım hoşgeldin
hoşbulduk canım
ne olsun canım işteyim çalışıyorum bacak ağrısı bel ağrısıda bana eşlik ediyor sen nasılsın

Allah yardımcın olsun canım ya
ne zaman çıkıyosun izne hamişlikte çalışmak zordur baya
bende iyiyim ama 2gündür sol kolum elim uyuşup duruyo o rahatsız ediyo beni bi tek

hoşbulduk canım

bende iyiyim ama 2gündür sol kolum elim uyuşup duruyo o rahatsız ediyo beni bi tek

sağol canım aralığın 15ini falan bulucak galiba çıkmam geçmiş olsun sanada bende uyuşma pek yok sadece sol tarafa yattığım için bir uyuşma oluyor kolumda sabah kalktığımda

sağol canım aralığın 15ini falan bulucak galiba çıkmam geçmiş olsun sanada bende uyuşma pek yok sadece sol tarafa yattığım için bir uyuşma oluyor kolumda sabah kalktığımda

dinlenirsin bol bol az kaldı artık 30. haftaya girdik biz bundan sonra ağırlaşıcaz hepten

bende sürekli sol tarafıma yatıyorum ama benim ki sadece sabah kalktığımda değil gün boyu sürüyo tek derdimiz bu olsun yahu herşey yolunda çok şükür

evet artık sonlara yaklaştık sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alalımda gerisi önemli değil biraz daha katlanıcaz

nedir bu ağrılar böyle gittikçe artıyor valla halbuki ben bütün gün masa başındayım biraz ayakta iş yapsam belim kopuyor hiçbiryerim tutmuyor acaba hareketsizlilkten mi oluyor diyorum çok yürüsek faydası olur muki hem yürüyüş doğumu daha da kolaylaştırıyormuş ben kendimden korkuyorum çok zor doğururum diye çünkü baya hareketsizim burda:1ninca:

işe yürüyerekmi gelip gidiyosun tuğbacım ben sabah 20 dk akşam biraz daha dolaşarak gidiyorum eve nerdeyse 50 dk. falan yürümüş oluyorum yeter galiba bu kadar yürümek hamile kaldığımdan beri böyle izinli günlerimdede mutlaka çıkıp yürüyüş yapıyoruz eşimle ben izne ayrıldıktan sonra hareketsiz kalıcam o zorlaştıtırmı doğumu bilmiyorum

ağrılar olucak tabi olmazsa olmaz
göğüsler büyüdü göbek gidiyo öne doğru bel nasıl kaldırsın taşısın hepsini az kaldı kızlar sabır bütün acılarımız ağrılarımız kucağımıza alınca dinicek allah'ın izniyle

gunaydın mı desem tunaydın mı desem en ıyısı slm dıyeyım nasılsınız bakalım kızlar
sızdede oluyomu bılmıyorum sol tarafa yatınca bebek dahada bı haree-ketlenıyo yatarken ızdırab verıyo bana sızede oluyomu arkadaslar

selam kızlar..
nasılsınızz ben iyiyim sadece bacaklarım ayakta kaldığım zaman ağrımaya başladı, hatta akşamları kramp tarzı ağrılar giriyor. başka bi sorunum yok çok şükür. inşallah hiç birimizde olmaz..

he bide bişey sorcam, beşik, şifonyer işini hallettinizmi ben biraz daha bekliyorum Aralıkta almayı düşünüyorum, Aralık'ın ortası gibi.
Beşik olarak SunnyBaby'nin park yatağını alcam pembesini. çok hoşuma gitti. bide şifonyer alcam, ama onda karar kılamadım, siz napçaksınız. ben gardırop alamıyorum çünkü yerim yok, Allah nasip ederse daha sonra.

aman iyi canım, işine geldiği gibi ayarlayabiliyorsan problem yok.

valla tam anlamıyla soyutlanmak zor belki ama bi nebze de olsa sınırlayabiliriz. ben görüşme yapmadığım zamanlarda cep telefonunu uzak tutuyorum kendimden. görüşmeleri de kısa tutuyorum olabildiğince. doğduklarında da mağruz kalacaklar aynı radyasyona azıcık alışsınlar: elden bişey gelmez.

hoşbulduk canım

geçmiş olsun canım. bebek büyüdükçe sinirlere baskı yapıyormuş: uyuşukluklar eğer üzerine yatmadıysan o yüzden oluyormuş..!

evet aynen öyle.

bende aralık ayına bıraktım tüm kalan işleri. biz evi aldıktan sonra yatak odası küçük olduğu için çocuk odasıyla birleştirmiştik. şimdi oda olmadığı için bi karyola alalım, oturma odasında da yanımızdayken kullanalım diye park yatak alalım demiştik. ama sadece park yatak alıp bikaç sene sonra genç odası almaya karar verdik. en iyi bu galiba. bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…