Kızlar İŞten ÇıkıŞımı verdİler..
Yasal haklarımla İlgİlİ bİr bİlgİm yok kafam Çok karıŞtı .. Evde İnternet olmadıĞı İÇİn haberleŞmeyebİlİrİz..
Gelİcem yİne
merhabalar oğlumla bizde aranıza katılmak istiyoruzz...:CüvCüv:
selammmm herkese hayırlı cumalar canlarrropuyorumnanaktan
hoşgeldin güzeim. allah hayırllı doğumlar nasib etsin.
sen de hoşgeldin tatlım. nabersin?
kızlar 29. haftama giriyorum ya: GEBELİĞİNİZİN 8. AYI
(29.-32. HAFTALAR ARASI DÖNEM) yazıyor sitelerde. doğru mu buu. şu ay olayını bi tutturamadım yaaa. bi aydınlatıverin beni, nooolur yaaa
kızlar!!!!!
2.düzey ultrason yaptıran var mı ??
ben yaptrmadım daha doğrusu karasızım çünkü 250 tl fiyat verdiler bana bende şuan bunu vericek durumda değilim açıkcası..napsam çok karştm yardım edermısınz ??
bu hafta içinde kesinlkle yaptrmam gerekıyormuş:uhm:
32,haftada 8. ay başlıyor canım bildiğim kadarıyla
kızlar!!!!!
ben yaptrmadım daha doğrusu karasızım çünkü 250 tl fiyat verdiler bana bende şuan bunu vericek durumda değilim açıkcası..napsam çok karştm yardım edermısınz ??
kızlar!!!!!
kızlar ben geldım...
sekerım aclık 85 tokluk 137 cıktı. ama tokluk sekerı ıcın kan vermeden once hastanede yıyecek bısey bulamadım pogaca yedım. doktorda pogaca cok yaglı oldugu ıcın yukseltmıstır onu yememıs sayarsak normale donuyo gıbı dedı. artık 2 haftada bı aclık tokluk sekerıne bakılıcak bebekte haftasıyla uyumluysa eger dıyetle devam edıcekmısız... canın bısey ısterse abartmadan tadımlık ye ama mutlaka sonrasında yarım saat yuru gun ıcınde de en az yarım saat yurumeyı ıhmal etme dedı bana...
kızlar ben geldım...
sekerım aclık 85 tokluk 137 cıktı. ama tokluk sekerı ıcın kan vermeden once hastanede yıyecek bısey bulamadım pogaca yedım. doktorda pogaca cok yaglı oldugu ıcın yukseltmıstır onu yememıs sayarsak normale donuyo gıbı dedı. artık 2 haftada bı aclık tokluk sekerıne bakılıcak bebekte haftasıyla uyumluysa eger dıyetle devam edıcekmısız... canın bısey ısterse abartmadan tadımlık ye ama mutlaka sonrasında yarım saat yuru gun ıcınde de en az yarım saat yurumeyı ıhmal etme dedı bana...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?