2010 Şubat Anneleri

gözün aydın canım benim.

amanın hepsi üst üste gelmiş.bu bulantılar gerimi gelecek ya dün Arya da senin gibiydi ama akşam üstü düzeldi biranönce geçer umarım.

Öncelikle tazminatını verecek + 4 ay maaş alman gerekiyordu ya doğum iznindeyken onuda verecek.bu şekilde çıkışını verebilir hee yok ben birşey vermem dersede git şikayet et aman boşver diyip geçme sakin maaşını bilmiyoruz ama iyi para eder toplarsan.şerefsizler.

merhabalar oğlumla bizde aranıza katılmak istiyoruzz...:CüvCüv:

hoş geldin.

nerde oturuyorsun tam olarak sana bizim fiyatları yazalım ona göre.

ohh iyiye gidiyor bak herşey yoluna giriyor.sen yine tedbiri elden bırakma aman.

Nina hoşgeldin canım

Seldacım çok üzüldüm bize haber ver merak ediyoruz seni.

Zeynepcim seninde gözünaydın normale dönüyorsun inş.

evet ayrıntılı ultrason...
yaaaaaa 100 tl mi ??:1shok:
eğer o fiyatta bi yer olursa tabii ki yaptırırım ...
peki nelere bakılıyor herhangi bi sorun çıktığında ne yapılıyor biliyor musunz ?

valla adanada olsaydın 35 tl ye kurtarırdın ama istanbul gibi bi yerde 90-100 de iyi. bence de yaptırmalısın. beyin ile alakalı ölçümler, kalp atımı, odacıkların normal olup olmadığı, tüm damarlar ve genel gelişimi inceleniyor. yaptırmakta fayda var.

hadi cnm gözünaydın bak gittikce duzeliyor super haber

çok teşekkrler cnm yaa... ok ben görişim orayalaa....
Ben Türkiye hastanesine nevra hanıma gidiyorum kontrollerime onun önerdiği yerin fiyatı 250 tl hastanede yaptrırsamda 205 tl ama dediki hastanenin ultrason görüntüleri pek iyi değil sen bnm dediğmi yere git dedii..kafamıda karşıtrdı o yuzden böyle bi karmaşalık yaşadım işte... yaptırp yaptırmamakla ilgilii..şimdide son haftam mış bu hafta içinde yaptrmam gerekıyormşş

sagolun kızlar ıcım rahatladı resmen o haın pogaca olmasa cok daha normal cıkardı klava:

hulyacım cok gecmıs olsun ya kabuslar gerı donuyo yawastan desenıze bulantılar falan... aman ıyı bebıs ıyı olsunda...
selda oyle pat dıye cıkarılırmı ya burcunun dedıgı gıbı canım tazmınatını mecbur verıcek zaten onun dısında da yasal hakların war sakın pesını bırakma kurusuna kadar al onlardan.

kızlar papatya nerelerde hiç gözükmüyor merak ettim haberi olan var mı??

aynen ben de çok merak ediyorum. 10 günü aşkındır girmemiş. sabah özelden mesaj atmıştım, cevap yazarsa paylaşırım sizinle.

ayyy hadi iyi olmuş kız,sevindim valla. yürüyüş, hem onun için, hem de doğumun için çok iyi valla, bi akşama kadar oturuyoruz nasıl doğursaksak artıkın..

hayvan heriflerrrr...... nasıl sinir oldum ya... derdin zaten sana yeter bide bunlar mı çıktı... canım haberleşiriz bi şekilde merak etme sen ama ne yaparlarsa imzalatırlarsa sana fotokopisini al önce ve imzalama... incelet duruma göre hareket et...

ay selma günlerimiz aynı senle benim tontişte o kadar olmuşmudur acaba ya... bak heyecanlandım şimdi... maşallah canım zeynebe .. ocak anneleri 30. haftada doğurmaya başlamışlar walla... erkenci onlar...

merhabalar oğlumla bizde aranıza katılmak istiyoruzz...:CüvCüv:

Holşbuldukkka.s.
26+1 HAFTALIĞIM
ALLAH İZİN VEİRİRSE 25 ŞUBAT DOĞUMUM

hoşgeldin canım maşallah canım oğlunada sanada... hayırlısıyla gelsin inşallah sağlıklı sıhatli...

canım ben m.köyde fehmi beye gittim ve çok memnun kaldım... 180 tl ye baktı ama süper bi adam tavsiye ederim... ama pahalı sersen... bişey diyemem...

maşallah canım süper haberler getirmişin gözün aydın inşallah hep böyle gider...

canım bende türkiye hastanesine gidiyodum ilk olarak.. nihal hanıma... hatta yazın o izindeyken nevra hanımada gitmiştim 1 kez ama ben onlardan hoşlanmadım hiç... ikiside çok ukala dr.lar... nihal hanım ağzından cımbızla laf alınıyo... nevrada pek bi havalı... sen anlaşabiliyosan sorun yok ben çekemedim onları walla...

Gözün aydın canım düzelmiş şekerin. İnşallah hep böyle devam eder.
Doktor diyette neler vermişti canım?

Hulen çok geçmiş olsun canım. Peş peşe gelmiş sıkıntılar. İnşallah Allah tekrar sıkıntı göstermesin.
Seldacım çok üzüldüm canım. Haklarını ara tazminatınıda al mutlaka.. Fırsatçı insanlar..

Alıntı:
selmakerem kullanıcısından alıntı
sağol yarencim ben iyiyim, zeynep hanım da çok iyi maşallah, bugün kontrolümüz vardı 1kg800 gr olmuş tosun kızım gelişimi 15 gün önden gidiyormuş allah yardımcım olsun ben nasıl doğum yapacağımı düşünüyorum şimdiden .....çocuklar da iyi gibiler ama yinede okula göndermedim bu arada eşimde hastalandı evde hasta olmayan bir ben varım inş.banada bulaşmaz...hazırlıklarımında hepsi bitti sayılır birtek eşyalarımı çantaya yerleştirmek kaldı bayramdan sonra onuda hallderim inş.....

Gözün aydın zilli kızın büyüyor maşallah.ay dur bi kilosu iyice otursun sen 2 çoçuk annesi kokuyorsan biz ne yapalım.aman dikkat eşine çok fazla yaklaşma uzaktan ver cayını çorbasını içsin sana geçerse kötü.

walla zehracım peynır sut ve yogurt lıght olucak.
ekmek kepek ekmegı olucak. gunde ara ogunlerde meyve war 1 yada 2 porsıyon. 1 porsıyon meyve de 1 mandalına yada yarım muz,1 elma falan.
yemeklerde cok az yag kullanılıcak katı yag yok. salatalar yagsız olucak.
sabahları domates salatalık peynır en cok 3 zeytın. doktor gun asırı yumurta da yıyebılırsın dedı bebek ıcın onemlı ya.
ogunler de corba yagsız salata yanında et yada sebze yemegı ve 3 dılım kepek ekmek (yada 6 kasık bulgur pılavı pırıncte kesınlıkle yasak)
genelde beyaz et yada balık etı onerıyor kırmızı et haftada 1 verıyor.
bol bol sebze yemegı war ogunlerde.
yagda kızartmalar hamurıslerı unlu seyler yok. meyve suyu yok. tatlandırıcı yok. kofte yapılıcaksa ızgarada yapılıcak yag konmadan.
patates yok ıcınde nısasta war sekerı yukseltıyor dıye.
gun ıcınde 2-3 cevız agzıma atmama ızın var oda bebek ıcın onemlı dıye.
ara ogunlerde salatalık havuc meyve falan yenıyor 1-2 porsıyon.
tuz yok seker yok unlu seyler yok ekmek yok patates yok makarna yok pılaw yok :))))

ıstanbullular bizim yarın buluşma işi yattı galiba.Seldanın canı sıkkın gelemez herhalde gelince sorarız olmadı.pis şerefsizler uyuz oldum adamlara ya destek olmaları gerekirken yaptıklarına bak.

Nina hoşgeldin canım.

Süper bir haber zeynepçim. Demek diyette işe yaradı. ınşallah böyle devam edecek.

ayyy hadi iyi olmuş kız,sevindim valla. yürüyüş, hem onun için, hem de doğumun için çok iyi valla, bi akşama kadar oturuyoruz nasıl doğursaksak artıkın..

Al benden de o kadarkafamçokkarıştı mesai olmadığı zamanlar 10 olduğu zamanlar da 12-14 saat oturuyorum. Erken çıkarsam akşam çıkamazsam bazen öğle tatilinde yarım saat yürüyorum ama biliyorum ki yeterli değil. ızne çıkayım hergün 1 saat yürüyeceğimÇok üzgünüm çoook

Son düzenleme:

Maşallah canım ne güzel gelişmiş zeynep kızımız. Nazar değmesin.. Allah kolay doğumlar versin korkma arkadaşım..:Saruboceq:
Bizim kontrolümüzde haftaya çok merak ediyorum gelişimi nasıl kaç kilo oldu bebeğim diye..
Bu arada bugün hastane için valizimi hazırlamaya başladım. Bebeğimin hastane çıkış setlerini, zıbınlarını, mendillerini, çorap ve patiklerini yıkadım. Ütüleyip yerleştireceğim besmeleyle. Çok güzel bir duygu çok duygulandım Allahım isteyen herkese evlat sahibi olmayı nasip etsin..senağlama:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…