canım senin dinlenmen gerekmiyo mu, neden yordun kendini bakem?klava:
günaydın, hayırlı cumalar herkese....
Kızlar Merhaba. Ben kızıma hala isim bulamadım. Bırakın seçmeyi aklımda ihtimal verdiğim bir tane bile yok. Çok klasik ve sıkıcı bi konu haline geldi bu biliyorum ama bana tavsiye edebileceğiniz isimler var mı?
saol cnm valla dınlenmem gerekıyo ama napayım kız mecbur cıkmam gerektı o yuzden cıktım dun cıktım ya bugun yatıyorum işte sen nasılsın cnm
selam kızlar. hayırlı cumalar herkese. umarım iyidir herkes.
berbat bi gecenin ardından bulantılarla dolu bir sabah da geride kaldı. bi de üstüne istifra. mafoldumben bu arada kan geldi kızlar yaa: nasıl korktum. doktoru aradım hemen: tahriş olmuştur, korkulacak bişey yok dedi. hayırlısı bakalım
niyeki canım bi araştırda haber ver merakta bırakma biziKızlar İŞten ÇıkıŞımı verdİler..
Yasal haklarımla İlgİlİ bİr bİlgİm yok kafam Çok karıŞtı .. Evde İnternet olmadıĞı İÇİn haberleŞmeyebİlİrİz..
Gelİcem yİne
Kızlar İŞten ÇıkıŞımı verdİler..
Yasal haklarımla İlgİlİ bİr bİlgİm yok kafam Çok karıŞtı .. Evde İnternet olmadıĞı İÇİn haberleŞmeyebİlİrİz..
Gelİcem yİne
Gelİcem yİne
mrb canım. nasılsın?cocuklar iyileşti mi?zeynep hnm nasıllar?hazırlıklar bitti mi? ne çok sordum yaf,az görünce böyle soru bombardımanına tutulursun işte selma hanım.Şeniz
benim kızım olsaydı ismi miray olcaktı..ama suden ismi ve anlamı da çok güzelmiş.
bugün depresyondayım, akşam göbüşümün çatladığını farkettim :) şaka şaka şimdi iyiyim çok şükür, tatlı telaşlarla uğraşıyoruz işte. dikkat et canım kendine,yat dinlen, bırak başkası yapsın.
Gelİcem yİne
Gelİcem yİne
:1shok: hepsi nasıl üstüste gelmiş yaf, ayarlamış gibi. çok geçmiş olsun adaşım dikkat et kendine. bugün iyice dinlen, kan olayı devam ederse doktora git bence.inş bulantıların da devam etmez..
hülyacım kendine dikkat etyaa canım allah şifa versin
Gelİcem yİne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?