• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri

merhaba cici annişleeerrrr
biz geldik doktordan kızım benim şişko olmuuuş 1.613 gr mış nts ye bağladılar erken doğum gibi bi durumdan şüphelendi ama normal çıktı herşey.. sizler nasılsınız

gözün aydın canım maşallah kızına tombiş olacak

kızlar gunaydın bugun benım doğum gunum yaslandık bı yas daha valla:utangac:

doğum günün kutlu olsun canım eşin ve bebişinle nice mutlu yıllara

Merhabaaa kızlar!! Benim de şekerim süper çıktı 114.Gizli şekerden tırsıyordum..Ama ilginci idrar testini sordum, sancınız var mı dediler.. yok dedim, belki karındaki gerilmeler, sızlama ile karışmıştır bilemiyourm ama yok dedim.. Biraz iltihap ve de kum dökme çıktı.. Hayatımda hiç kum dökmemiştim.. Bir sorun oluşturur mu acaba ne yapamam lazım? Zaten ben günde 3 litreye yakın su içiyordum ama bir zararı var mı bilmiyourm daha doktorla da görüşmedim...

gözün aydın canım şeker testinin sonucu iyi çıkmış bol su içmen iyi canım bir zararı olmaz kum dökmenin abimin eşide hamileyken kum dökmüştü

kıslar biz geldik drdan yine çok sıra bekledim ancak gelebildim yani
haberlerimiz iyi bebiş uyuyordu galiba bize pas vermedi bugün babamız gelmedi anneannemizle gittik ona naz yaptı galiba
suyumuz falan iyiymiş oğluşumda 1067 gr olmuş gelişimi iyi sağlıklı dedihihoyyyt
korkttuğum başıma geldi yine 1ayda 2kilo almışım dr amcadan fırçayı yedim ama ya yine herşeyi yasakladı çok kilo alıyorsun diyor bana onun haricinde çok şükür sorun yok elevitle kan ilacına devam 2.tetanoz aşınıda ol mutlaka ,doğumdan sonra 3tane daha aşı vurulacakmışım toplamda 5defa seni ömür boyu korur dedi rapor işinide sordum aralığın 18indede rapor alacağım şimdilik bizden haberler bu kadar

maşallah canım bebişine 2 kilo bence iyi çok almamışsın ben bakalım ne zaman alıcam raporumu

Kızlar doktorumla görüştüm, şeker testi sonucum normal çıkmış...

gözün aydın canım bu testte bitti şükür

günaydın herkese...

Günaydın kızlar a.s.

Hepinize günaydınn..

günaydın hepinize dün oktum sabahtan beri geçmişi okuyorum inşallah kimseyi atlamamışımdır

bu arada topiğin ilk acılısını ben yapıp herkese gunaydın hepinizi opuyorum
günaydın canım nasıl geçti akşam
günaydın herkese...
günaydın hülyacım
günaydın gülşahçım
Günaydın kızlar a.s.
günaydın fatmacım
Hepinize günaydınn..
günaydın serapçım
günaydın kızlar hayırlı günler
günaydın esmacım sonuçların ii çıkmış tatlım hadi gözün aydın atlattın
gözün aydın canım maşallah kızına tombiş olacak

doğum günün kutlu olsun canım eşin ve bebişinle nice mutlu yıllara

gözün aydın canım şeker testinin sonucu iyi çıkmış bol su içmen iyi canım bir zararı olmaz kum dökmenin abimin eşide hamileyken kum dökmüştü

maşallah canım bebişine 2 kilo bence iyi çok almamışsın ben bakalım ne zaman alıcam raporumu

gözün aydın canım bu testte bitti şükür

günaydın hepinize dün oktum sabahtan beri geçmişi okuyorum inşallah kimseyi atlamamışımdır

günaydın aytencim.

Günaydın..cici annecikler ve melekleri..
oğlum karate yapmayı öğrendi sanırsam süprizzzzzsüprizzzzz sabaha kadar tepikleyip durdu beni..

hepiciğinize tekrar günaydın bu gün komşularım gelcek evi dün temizledim ikramlarımda hazır hadi sizde gelin kızlar.

günaydın kızlar herkese maşallah:nazar: bebişlerimizede:nazar: kızımla ben rahatsız olan teyzelerimize geçmiş olsun diyoruz.bebişlerini görenlerin gözü aydın.hepinize güzel bir gün diliyor ve hepinizi tepikliyoruzzemuszemus opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
hepiciğinize tekrar günaydın bu gün komşularım gelcek evi dün temizledim ikramlarımda hazır hadi sizde gelin kızlar.

ohhh ohh ellerine sağlık cnm.fazla yorma kendini.herkeslede öpüşme.walla bayramda geliyor bu öpüşme konusunda ne yapmak lazım bilmiyorum.

günaydın kızlar herkese maşallah:nazar: bebişlerimizede:nazar: kızımla ben rahatsız olan teyzelerimize geçmiş olsun diyoruz.bebişlerini görenlerin gözü aydın.hepinize güzel bir gün diliyor ve hepinizi tepikliyoruzzemuszemus opuyorumnanaktan

Ne güzel dilekler bunlar canım benim.. Bizde aynı dilekleri sana iletiyoruza.s.a.s.

:kedi:fatoşşşş ben takvim istiorum.bana misafirlerin gidince yaparmısın benim eskisinden olsun beceremiorum :kedi:a.s. tahmini doğum tarihim 10 şubat dedi dr.

ay yerim ben senin tepiklerini günaydın seçilcim
yorma kendini sen otur onlar yapsınlar servisi falan..

:) bilmem anasına benzerse kesin pısırık olur :roflol:
yok hayatım yorrmam yaparlar zaten saolsunlar pısırık olmaz benim teyzecim
ohhh ohh ellerine sağlık cnm.fazla yorma kendini.herkeslede öpüşme.walla bayramda geliyor bu öpüşme konusunda ne yapmak lazım bilmiyorum.
saol canım sorma ya öpüşmeyelim diyoz yine öperken buluyoruz kendimizi
fatoşum seldacım seçilcim günaydın canlar
fatoş geliyom bendeee

gel hayatım bekliyorum

Ne güzel dilekler bunlar canım benim.. Bizde aynı dilekleri sana iletiyoruza.s.a.s.

saol cnm çınarcığım demek kareteye başladı çocuk baktı dışarısı tehlikeli annesini korucak birine ihtiyaç var şimdiden göstermiş erkekliğini yerim onu ben anne karnında öğrensin tabikaydirigubbakcemile3 benimkide oryantel yapıo içeridekaydirigubbakcemile3

Back