• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri

ya kayseri çok soğukk :sinifsinif:

selda bu gece rüyamda seni gördüm. telefonumda sadece kk'dakilen numaraları kayıtlıymış,rastgele arıyorum birini konuşmak için ve sen çıkıyorsun. diyorum beni tanımadın mı, yok tanıdım da biraz hatırlamaya çalışayım diyorsun ve susuyorsun. sonra ben baya bekliyorum beni hatırlamanı :) o sırada başka telefonla başkasına soruyorsun beni, ben de beklemekten sıkılıp kapatıyorum :)

hayırlara gitsin, neye yorumlanır ki bu rüya :)

selda bu gece rüyamda seni gördüm. telefonumda sadece kk'dakilen numaraları kayıtlıymış,rastgele arıyorum birini konuşmak için ve sen çıkıyorsun. diyorum beni tanımadın mı, yok tanıdım da biraz hatırlamaya çalışayım diyorsun ve susuyorsun. sonra ben baya bekliyorum beni hatırlamanı :) o sırada başka telefonla başkasına soruyorsun beni, ben de beklemekten sıkılıp kapatıyorum :)

Bu gece topiğin rüya günüydü galiba ben de seni gördüm kızkaydirigubbakcemile3 Karşıdan bakıyorum aa Yaren değil mi bu diyorum el sallıyorum sana sen de bana bakmıyorsun sinir oluyorumkaydirigubbakcemile3

günaydın canım

günaydın fatmacım

Günaydın fatoşum nasılsın bugün Bebiş nasıl ?

Günaydın şekerler. Hepimize güzel günler
olsunopuyorumnanaktan

Günaydın canm sanada güsel günler bebiş nasıl iyimi ,?

cümleten günaydın datlular. nasılsınız bugün fatoş nasıl oldu tansiyonun?

Günaydın canm bugün biz pek iyiiyiz gece 10 da uyumusum ilk defa bu kadar erken uyudum tabi yataga yatıınca yarım saat kuzum uyutmadı bi oraya tekme bi buraya tekme derken zar zor uyudum ama okadar dinlenmişim ki çokiyi oldu yani. Eee sen nasılsın ? Bebiş nasıl ?
buyurduk buyurduk :) günaydınlar...

Günaydın yarencim :) nasılsın bugün bebişin nasıl ?

Hayır olsun canm rüyan .Selda coktan beri gözükmüyor sanırım. İnşallah herşey yolundadır.

Günaydın canm sanada güsel günler bebiş nasıl iyimi ?

Sağol canım çok iyiyiz biz oğlumla. o tekmeliyor ben çalışıyorum işte. Seninki de iyi galiba bol bol tekmeliyor uyutmuyor annesinikaydirigubbakcemile3 Benimki de yatağa yatınca başlıyor babasına tekme atmaya. Gürültü varsa falan atmıyor sakin sessiz hoşuna gidiyor yatak odası herhaldekaydirigubbakcemile3

günaydın kızlarr... Hafta sonu Hatay'da düğündeydim. bir bekar bacım daha evlendi: o da artık bizden kaydirigubbakcemile öyle yorulmuşum ki dün hiç kalkamadım yataktan.

umarım herkeste herşey yolundadır. geçmişi tam okuyamadım ama bikaç arkadaşın sıkıntısı varmış: çok geçmiş olsun.
fatoşcum tansiyonun biraz daha iyi galiba. daha iyi olur inş.
şekeri yüksek çıkan arkadaşlar: sıkmayın canınızı. diyete devam. sonuçta bebişlere bi zararı yok. allaha emanetiniz.

ayyyyyyy ne çok özlemişim sizleri. opuyorumnanaktan

güneydın kızlar
doktor kan testi verdi acayip üşeniyorum dışarı çıkmaya hava çok soğuk
yaptırmasam mı acaba ???

güneydın kızlar
yaptırmasam mı acaba ???

Günaydın canm. Niye yaptırmıyorsun ki git bi koşu aldır kanını gel hade sıkı sıkı da giyin üstünü eve gelincede sıcacık ıhlamur içtin mi ısınırsın :)

Herkese günaydııınnnn
Günaydın havvacım Nasılsın ?

günaydın kızlarr... Hafta sonu Hatay'da düğündeydim. bir bekar bacım daha evlendi: o da artık bizden kaydirigubbakcemile öyle yorulmuşum ki dün hiç kalkamadım yataktan.

umarım herkeste herşey yolundadır. geçmişi tam okuyamadım ama bikaç arkadaşın sıkıntısı varmış: çok geçmiş olsun.
şekeri yüksek çıkan arkadaşlar: sıkmayın canınızı. diyete devam. sonuçta bebişlere bi zararı yok. allaha emanetiniz.

Ohh canm ne güsel eglenmişssindir .Eee tabi üzülmüşsündür de kardeşin evlendi cünkü.
Allah ömür boyu bi yastıkta kocatsın inşallah.

Sağol canım çok iyiyiz biz oğlumla. o tekmeliyor ben çalışıyorum işte. Seninki de iyi galiba bol bol tekmeliyor uyutmuyor annesinikaydirigubbakcemile3 Benimki de yatağa yatınca başlıyor babasına tekme atmaya. Gürültü varsa falan atmıyor sakin sessiz hoşuna gidiyor yatak odası herhaldekaydirigubbakcemile3
Serapcım seninki sessiz ortamı sevecek galiba .

Günaydın canım. Ne için istedi ki kan testini doktor?
her ay yapılıyo rutin canım kan vermekten bıktım artık ya
sana vermiyomu doktor ki?

günaydın satdaşım, nasılsın görüşmeyeli?

günaydın güzelim. üşenme üşenme. hem hava da almış olursun. :lepi:

ay hiç gidesim yok valla
zaten sağlık ocağına gidicem bide şeker ölçümü yaparlar böö miden bulanıyo
o suyu içerken

oh ne güzel eğlendin canım evet canım şükür daha iyim şimdi
Herkese günaydııınnnn
günaydın canım nasılsın
güneydın kızlar
yaptırmasam mı acaba ???
günaydın tatlım üşenme yaptır kız

shine
biraz uzak gidiceğim yer ve arabayla gidilmiyo mecbur yüricem bide deniz kenarı
baya soğuk yani hava
yaptırmasam ne olur ki ya kafamçokkarıştı