2010 Şubat Anneleri

evet yaa güzeldi valla. ama üniversiteden arkadaşım evlenen. kardeşim sayılır, o yüzden bacım dedim:)) kaydirigubbakcemile3 allah isteyen tüm bekarlara nasib etsin.

oh ne güzel eğlendin canım evet canım şükür daha iyim şimdi

günaydın canım nasılsın

günaydın tatlım üşenme yaptır kız

iyi olduğuna sevindim canım. bu arada fotoğrafta çok şirin çıkmışsın ama oğluşun çok yoruyor galiba, gözlerinden okunuyor

Allah iyilik versin canım, ben çok geç yatıyorum sabahta kalkmam zor oluyor. İyiyim ama çok şükür, oglumda karnımı yamultmakla meşgul:))

günaydın satdaşım, nasılsın görüşmeyeli?

günaydın güzelim. üşenme üşenme. hem hava da almış olursun. :lepi:

Günaydın canım. İyiyim sen nasılsın?

Sağol canım sen nasılsın?

Yok canım ya bana vermiyo?Ben bir hamileliğin başında istedi,ikili, üçlü o kadar.

oh ne güzel eğlendin canım evet canım şükür daha iyim şimdi

günaydın canım nasılsın

günaydın tatlım üşenme yaptır kız

Günaydın Fatoşçum nasılsın

gule gule kullansın kızçen tatlım :CüvCüv:

güzelmiş güle güle kullansın kızın canım

güle güle kullanın canım çift yönlü olması çok iyi olmuş

esracımmm güle kullansın canım kızın çok güzelmişş

esracım kızın güle güle kullansın çok güzel fiyatıda iyimiş bence

voles hayırlı olsun arabanız canım çok güzel...
kaça aldın?

çok sağolun kızlar... bende çok sevdim arabayı alınca sanki kızımın gelmesine çok az kaldığı iyice kesinleşmiş gibi heyecanlandım... o kadar kıyafet aldım ama hiçbirinde böyle heyecanlanmamıştım... deli gibi evin içinde arabayı ileri geri sürüyorum... cidden bunu başkasına söylesem tımarhaneyi arar herhalde ama biliyorum ki sizlerdede aynı heyecan mutlaka oluyo... yanlız değilim yani... canım ben onu haşim işcandan aldım... 525 dedi fiyatına ilk... biraz pazarlıkla 430 a aldım... yağmurluk ve ayak örtüsüde var... ordaki amcalar bide kızıma çıngıraklı çorap hediye ettiler..:)))

kızlar kış geldi mont işini ne yaptınız

benim evle iş arası çok yakın canım ben almıycam bu sene... saldı atkıydı eldivendi ne bulursam kat kat sarınırım artık... zaten şurda 1.5 ay sonra izne çıkıyorum... evde ihtiyacım yok... e bebek olduktan sonrada bellşi bi süre dışları çıkamam... bu seneyi böyle atlatırım yani...

Günaydın anneler ve melekleri .

Bugün topikin kapısını biz araladık hadi gari buyrun içeri kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

günaydın arkadaşlar.

Günaydın şekerler. Hepimize güzel günler olsunopuyorumnanaktan

buyurduk buyurduk :) günaydınlar...

günaydın canlarım sizlerede... opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Bu gece topiğin rüya günüydü galiba ben de seni gördüm kızkaydirigubbakcemile3 Karşıdan bakıyorum aa Yaren değil mi bu diyorum el sallıyorum sana sen de bana bakmıyorsun sinir oluyorumkaydirigubbakcemile3

kızlar acilen ortada bi şehirde:)) buluşma düzenlememiz gerekiyo ben rüyayı böyle yorumladım sizi bilmiyorum... kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin canım iyice dökseydin kurtlarını... bizde çok özledik seni... opuyorumnanaktan

Herkese günaydııınnnn

günaydın canım sositososito

güneydın kızlar
doktor kan testi verdi acayip üşeniyorum dışarı çıkmaya hava çok soğuk
yaptırmasam mı acaba ???

yaptır hayatım yaptır üşeniyoruz haklısın ağırlaşmalar başladı ama yapcak bişey yok...doktorlar ne deseler emir kabul ediyoruz... ağızlarından çıkan herşey çok önemli.. aklında kalıcağına yaptır kurtul...

günaydın kızlar..
uzun zaman oldu girmeyeli..
hepinizi çok özledim.. iki dakika fırsat bulup giremiyorum maalesef...
umarım ki herkes iyidir..
biz oğlumla iyiyiz şükür..

Bu gece topiğin rüya günüydü galiba ben de seni gördüm kızkaydirigubbakcemile3 Karşıdan bakıyorum aa Yaren değil mi bu diyorum el sallıyorum sana sen de bana bakmıyorsun sinir oluyorumkaydirigubbakcemile3

alla allaaa.. selda da bana pas vermiyordu..niye böyle gördük ki?

Günaydın yarencim :) nasılsın bugün bebişin nasıl ?

dünki iş yoğunluğundan sonra bugün daha iyiyim canım sağol.bebişim de akşam çok hareketliydi, şimdi uyuyor galiba..
sen nasılsın?

ayy arabayı ben de çok beğendim esra yazmayı unutmuşum. İyi günlerde gezin anne -kız inş.

bence de hep birlikte buluşalımmmmmmmmm. ne süper olur ama..

[COLOR="DarkRed"[COLOR="Magenta"]]havacım[/COLOR][/COLOR] saol canım iyim
[COLOR="DarkRed"[COLOR="Magenta"]]hulencim[/COLOR][/COLOR] o foto ta bekarken canım oğluşum yoktu ozaman teyzesi
esracım arabanız çok güzel güle güle kullannın

Son düzenleme:
havvacım, yorgunluk dışında iyiyim canım, sağol.
volescim, gelinin peşinde dolanacam diye dökemedim kurtlarımı. o oynarken de ayaklarımı uzatıp oturdum mecburen: olsun. kuzucum çok eğlendi bu arada, her zamankinden daha harekeketliydi ve sürekli döndü.

hala yorgunluğu atamadım. bel ağrısından geberiyorum valla. biraz uzanayım, gelirim yine.

bu arada, sürekli oturmak yada ayakta durmak varislere neden oluyormuş. özellikle çalışan arkadaşlar doktorlar varis çorabını öneriyor. bilginiz olsun istedim.

hadi yaaaaaaaaaaaaaaaa :kedi:

volescim hakılısın ne diyosalar kuzu gibi yapıyoruz valla

kızlar ben gidiyim barim
gelince görüşürüz artık öpüyorum hepinizi

aryaa+, fatolina, fatos0808+, hulen, srpp+, Voles, yaren_h, ZEYNEP6672 günaydın kızlar unuttuklarım varsa yada görmediğim herkese günaydın herkesi kocamannnn öptük teyzeleri

esracım bende almayı düşünmüyorum sabahları eşim getiriyo bundan sonra arabayla gelmeyi düşünüyorum işe bende 1,5 ay sonra izne çıkıcam dediğin gibi zaten 3-4 ay evdeyiz idare ederiz şimdi alsak bile giyemicez sonra yazık günah şal falan idare ederiz..

ayy arabayı ben de çok beğendim esra yazmayı unutmuşum. İyi günlerde gezin anne -kız inş.

bence de hep birlikte buluşalımmmmmmmmm. ne süper olur ama..

amin canım aminnnnn hepimiz alalım meleklerimizi o park senin bu park benim gezelim... hep birlikte buluşma fikri benimde çok hoşuma gidiyo... keşkle öyle bi imkan olsaydı...

esracım arabanız çok güzel güle güle kullannın

çok sağol canım.. beğenmenize sevindim... opuyorumnanaktan

sen dinlen canım bende c.tesi araba için çıktım 2 merdşven indim çıktım 2 gün kötüydüm bugün bi parça daha iyiyim şükür... artık cidden zorlanmaya başladık....

volescim hakılısın ne diyosalar kuzu gibi yapıyoruz valla
kızlar ben gidiyim barim
gelince görüşürüz artık öpüyorum hepinizi

kolay gelsin canım... görüşürüz dikkatli git gel...

Ay dün yazmayı unuttum güle güle kullanın arabanızı canım. Onlara bir şey alınca biz daha çok seviniyoruz di mikaydirigubbakcemile3

aryaa+, fatolina, fatos0808+, hulen, srpp+, Voles, yaren_h, ZEYNEP6672 günaydın kızlar unuttuklarım varsa yada görmediğim herkese günaydın herkesi kocamannnn öptük teyzeleri

Günaydın şekerim. Biz de sizi öptükkŞeniz

günaydın canım benimmm.... opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan Şeniz

aynen canım bende öyle düşünüyorum...

Ay dün yazmayı unuttum güle güle kullanın arabanızı canım. Onlara bir şey alınca biz daha çok seviniyoruz di mikaydirigubbakcemile3

sağol canım... walla kızım hissetti herhalde ona cici aldığımızı bi hareketli bi hareketli anlatamam... kızım beğendin mi sevdin mi cicini diyorum pıt vuruyo... pıt dediğime bakmayın güm pat çat çut girişiyo yani... bu evet demek bizim iletişimimiz şimdilik böyle kızımla kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ay kızlar ben çok merak ediyorum bakalım doğum anımız nasıl olucak diye sancılar başlayınca falan çok panik yaparmıyız acaba

hoşgeldiiiin hülencim ne yaptın kısss iskenderun nasıldı .....hayırlı olsun .....iyice dinlen sen görüşürüz...............

günaydın kızzlarrr herkese muttluu bir gün diliyorum...
ayy biz 28. haftamıza girdik günler ne kadar çabuk geçiyo demi...:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…