Aman iyi ol tatlım ...
Günaydın canm. Niye yaptırmıyorsun ki git bi koşu aldır kanını gel hade sıkı sıkı da giyin üstünü eve gelincede sıcacık ıhlamur içtin mi ısınırsın :)
Günaydın havvacım Nasılsın ?
Ohh canm ne güsel eglenmişssindir .Eee tabi üzülmüşsündür de kardeşin evlendi cünkü.
Allah ömür boyu bi yastıkta kocatsın inşallah.
Serapcım seninki sessiz ortamı sevecek galiba .
oh ne güzel eğlendin canım evet canım şükür daha iyim şimdi
günaydın canım nasılsın
günaydın tatlım üşenme yaptır kız
Günaydın canm bugün biz pek iyiiyiz gece 10 da uyumusum ilk defa bu kadar erken uyudum tabi yataga yatıınca yarım saat kuzum uyutmadı bi oraya tekme bi buraya tekme derken zar zor uyudum ama okadar dinlenmişim ki çokiyi oldu yani. Eee sen nasılsın ? Bebiş nasıl ?
günaydın satdaşım, nasılsın görüşmeyeli?
günaydın güzelim. üşenme üşenme. hem hava da almış olursun. :lepi:
Günaydın canm. Niye yaptırmıyorsun ki git bi koşu aldır kanını gel hade sıkı sıkı da giyin üstünü eve gelincede sıcacık ıhlamur içtin mi ısınırsın :)
Günaydın havvacım Nasılsın ?
Ohh canm ne güsel eglenmişssindir .Eee tabi üzülmüşsündür de kardeşin evlendi cünkü.
Allah ömür boyu bi yastıkta kocatsın inşallah.
Serapcım seninki sessiz ortamı sevecek galiba .
her ay yapılıyo rutin canım kan vermekten bıktım artık ya
sana vermiyomu doktor ki?
ay hiç gidesim yok valla
zaten sağlık ocağına gidicem bide şeker ölçümü yaparlar böö miden bulanıyo
o suyu içerken
oh ne güzel eğlendin canım evet canım şükür daha iyim şimdi
günaydın canım nasılsın
günaydın tatlım üşenme yaptır kız
gule gule kullansın kızçen tatlım :CüvCüv:
güzelmiş güle güle kullansın kızın canım
güle güle kullanın canım çift yönlü olması çok iyi olmuş
esracımmm güle kullansın canım kızın çok güzelmişş
esracım kızın güle güle kullansın çok güzel fiyatıda iyimiş bence
voles hayırlı olsun arabanız canım çok güzel...
kaça aldın?
kızlar kış geldi mont işini ne yaptınız
Günaydın anneler ve melekleri .
Bugün topikin kapısını biz araladık hadi gari buyrun içeri kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
günaydın a.s.
günaydın arkadaşlar.
Günaydın şekerler. Hepimize güzel günler olsunopuyorumnanaktan
buyurduk buyurduk :) günaydınlar...
ya kayseri çok soğukk :sinifsinif:
selda bu gece rüyamda seni gördüm. telefonumda sadece kk'dakilen numaraları kayıtlıymış,rastgele arıyorum birini konuşmak için ve sen çıkıyorsun. diyorum beni tanımadın mı, yok tanıdım da biraz hatırlamaya çalışayım diyorsun ve susuyorsun. sonra ben baya bekliyorum beni hatırlamanı :) o sırada başka telefonla başkasına soruyorsun beni, ben de beklemekten sıkılıp kapatıyorum :)
hayırlara gitsin, neye yorumlanır ki bu rüya :)
Bu gece topiğin rüya günüydü galiba ben de seni gördüm kızkaydirigubbakcemile3 Karşıdan bakıyorum aa Yaren değil mi bu diyorum el sallıyorum sana sen de bana bakmıyorsun sinir oluyorumkaydirigubbakcemile3
günaydın kızlarr... Hafta sonu Hatay'da düğündeydim. bir bekar bacım daha evlendi: o da artık bizden kaydirigubbakcemile öyle yorulmuşum ki dün hiç kalkamadım yataktan.
ayyyyyyy ne çok özlemişim sizleri. opuyorumnanaktan
Herkese günaydııınnnn
güneydın kızlar
doktor kan testi verdi acayip üşeniyorum dışarı çıkmaya hava çok soğuk
yaptırmasam mı acaba ???
Bu gece topiğin rüya günüydü galiba ben de seni gördüm kızkaydirigubbakcemile3 Karşıdan bakıyorum aa Yaren değil mi bu diyorum el sallıyorum sana sen de bana bakmıyorsun sinir oluyorumkaydirigubbakcemile3
Günaydın yarencim :) nasılsın bugün bebişin nasıl ?
dünki iş yoğunluğundan sonra bugün daha iyiyim canım sağol.bebişim de akşam çok hareketliydi, şimdi uyuyor galiba..
sen nasılsın?
çok sağolun kızlar... bende çok sevdim arabayı alınca sanki kızımın gelmesine çok az kaldığı iyice kesinleşmiş gibi heyecanlandım... o kadar kıyafet aldım ama hiçbirinde böyle heyecanlanmamıştım... deli gibi evin içinde arabayı ileri geri sürüyorum... cidden bunu başkasına söylesem tımarhaneyi arar herhalde ama biliyorum ki sizlerdede aynı heyecan mutlaka oluyo... yanlız değilim yani... canım ben onu haşim işcandan aldım... 525 dedi fiyatına ilk... biraz pazarlıkla 430 a aldım... yağmurluk ve ayak örtüsüde var... ordaki amcalar bide kızıma çıngıraklı çorap hediye ettiler..:)))
kızlar acilen ortada bi şehirde:)) buluşma düzenlememiz gerekiyo ben rüyayı böyle yorumladım sizi bilmiyorum... kaydirigubbakcemile3
[COLOR="DarkRed"[COLOR="Magenta"]]havacım[/COLOR][/COLOR] saol canım iyim
[COLOR="DarkRed"[COLOR="Magenta"]]hulencim[/COLOR][/COLOR] o foto ta bekarken canım oğluşum yoktu ozaman teyzesi
esracım arabanız çok güzel güle güle kullannın
aryaa+, fatolina, fatos0808+, hulen, srpp+, Voles, yaren_h, ZEYNEP6672 günaydın kızlar unuttuklarım varsa yada görmediğim herkese günaydın herkesi kocamannnn öptük teyzeleri
ayy arabayı ben de çok beğendim esra yazmayı unutmuşum. İyi günlerde gezin anne -kız inş.
bence de hep birlikte buluşalımmmmmmmmm. ne süper olur ama..
esracım arabanız çok güzel güle güle kullannın
volescim, gelinin peşinde dolanacam diye dökemedim kurtlarımı. o oynarken de ayaklarımı uzatıp oturdum mecburen: olsun. kuzucum çok eğlendi bu arada, her zamankinden daha harekeketliydi ve sürekli döndü.
hala yorgunluğu atamadım. bel ağrısından geberiyorum valla. biraz uzanayım, gelirim yine.
.[/COLOR]
volescim hakılısın ne diyosalar kuzu gibi yapıyoruz valla
kızlar ben gidiyim barim
gelince görüşürüz artık öpüyorum hepinizi
Ay dün yazmayı unuttum güle güle kullanın arabanızı canım. Onlara bir şey alınca biz daha çok seviniyoruz di mikaydirigubbakcemile3çok sağolun kızlar... bende çok sevdim arabayı alınca sanki kızımın gelmesine çok az kaldığı iyice kesinleşmiş gibi heyecanlandım... o kadar kıyafet aldım ama hiçbirinde böyle heyecanlanmamıştım... deli gibi evin içinde arabayı ileri geri sürüyorum... cidden bunu başkasına söylesem tımarhaneyi arar herhalde ama biliyorum ki sizlerdede aynı heyecan mutlaka oluyo... yanlız değilim yani... canım ben onu haşim işcandan aldım... 525 dedi fiyatına ilk... biraz pazarlıkla 430 a aldım... yağmurluk ve ayak örtüsüde var... ordaki amcalar bide kızıma çıngıraklı çorap hediye ettiler..:)))
aryaa+, fatolina, fatos0808+, hulen, srpp+, Voles, yaren_h, ZEYNEP6672 günaydın kızlar unuttuklarım varsa yada görmediğim herkese günaydın herkesi kocamannnn öptük teyzeleri
esracım bende almayı düşünmüyorum sabahları eşim getiriyo bundan sonra arabayla gelmeyi düşünüyorum işe bende 1,5 ay sonra izne çıkıcam dediğin gibi zaten 3-4 ay evdeyiz idare ederiz şimdi alsak bile giyemicez sonra yazık günah şal falan idare ederiz..
Ay dün yazmayı unuttum güle güle kullanın arabanızı canım. Onlara bir şey alınca biz daha çok seviniyoruz di mikaydirigubbakcemile3
günaydın kızlarr... Hafta sonu Hatay'da düğündeydim. bir bekar bacım daha evlendi: o da artık bizden kaydirigubbakcemile öyle yorulmuşum ki dün hiç kalkamadım yataktan.
umarım herkeste herşey yolundadır. geçmişi tam okuyamadım ama bikaç arkadaşın sıkıntısı varmış: çok geçmiş olsun.
fatoşcum tansiyonun biraz daha iyi galiba. daha iyi olur inş.
şekeri yüksek çıkan arkadaşlar: sıkmayın canınızı. diyete devam. sonuçta bebişlere bi zararı yok. allaha emanetiniz.
ayyyyyyy ne çok özlemişim sizleri. opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?