esra ve selda sesiniz çıkmıyo kızlarrr
hissettim galiba böyle yazıcağını kaydirigubbakcemile3 tam üstüne yazmışım.. opuyorumnanaktan
yarencim buna aslında diyet diye bakmayalım mantıken gün içinde her besin grubundan azami miktarda tükettirmeye bakıyor. şimdi bir kilolu olup liste uygulayan var - benim gibi - bir de çok kilo alan var - serapçım- gibi. onun listesine bakıyorum benden biraz daha az yiyor. ben sana şöyle açıklıyım gününü 2 porsiyon sabah akşam sebze, 1 porsiyon et grubu, tam buğday unu ekmek -gün içinde 6 dilim, 4 ara öğün ve 4 defa süt/ayran/yoğurt grubu olarak planlarsan çok sağlıklı beslenmiş olursun. öğünlerden birinde ceviz fındık veya badem tüket. ölçü günde 2 ceviz, 5 fındık, 4 badem şeklinde. aslında çok da takma kafana kilolu değilsen ve şekerin yükselmemişse..
selam kızlar herkes iyidir inşallah
ben bugün ikinci aşı için gttim sağlık ocağına gribim diye önce doktora yönlendirdiler doktor boğazımda enfeksiyon olduğu için antibiyotik yazdı ve iyileşene kadar vurunmamam gerektiğini söylediğini boğazım hafif ağrıyo ama ben ilaçları içmeyede içmemeyede korkuyorum ya napcam bilemedim varmı aranızda antibiyotik kullanmak zorunda kalan kızlar(
zeynep'cim ben de geçmişi okuyamamıştım, sabah sordum seni. inş diyetle düzelir de hastaneye falan gerek kalmaz canım.zordur elbette ama 1 hafta sık dişini,İpek için.
inşallah esracım Allah bebişlerimize sağlık sıhhat versin..
yaparsın yarencim ama bundan sonra bebek kilo alıcak yağ dokusu oluşturucak, o yüzden sen kilo alıyorum diye kafana takma oldu mu.. bizim de göğüs dokusu plasenta sıvısı ağırlığı artıcak.. önemli olan sağlığını ve bebişinin sağlığını etkilicek birşey olmasın
kızlar bakın kızıma bunu aldım...
Kraft Duo Travel Sistem Bebek Arabası - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
kızlar bakın kızıma bunu aldım...
Kraft Duo Travel Sistem Bebek Arabası - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
gecmıse bakıyım soyle bı dedım bı ıpek daha gelıyo demekkkk kaydirigubbakcemile3
kızlar kış geldi mont işini ne yaptınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?