2010 Şubat Anneleri

kızlar ya çoğu gitti azı kaldı sıkın accık dişinizi... bende çok sabırsızlanıyorum böyle dediğime bakmayın ama Allah korusun erken getirceksiniz minişleri... hayırlısıyla vaktinde gelsinler inşallah...

tşklr canım. bizim öğle yemeğinde pilav falan çıkıyo. çorba olmayınca mecbur yiyorum. bilmem ki kilolu muyum. 2 defadır doktor dikkat et, çok almışsın dedi. 59 dum 69 oldum. şeker falan yok çok şükür. ben de şöyle hesaplıyorum. benim doktor hamileliğin başında 11 kilo alarak tamamlamalısın demişti. ben şimdi 10 kilo aldım, kalan 2 ayda da 3 er kilo alsam, 16 kilo yapıyo. biraz dikkat etsem acaba, 1-1.5'ar kilo alsam kalan 2 ayda bari 13 kilo ile tamamlayım diyorum.yapabilir miyim bilmiyorum ama biraz dikkatli davranacağım ben de bundan sonra..

canım kan sonuçlarına göre sağlık ocağındaki doktor bana da antibiyotik yazmıştı, ben kendi doktoruma sordum,antibiyotik önermiyoruz, sonuçlar bebeği etkilemez, içme dedi. kendi doktoruna sormadan, içme bence. zaten hafif ağrıyormuş, geçer 1-2 günden inş.

zeynep'cim ben de geçmişi okuyamamıştım, sabah sordum seni. inş diyetle düzelir de hastaneye falan gerek kalmaz canım.zordur elbette ama 1 hafta sık dişini,ıpek için.

zeynep'cim ben de geçmişi okuyamamıştım, sabah sordum seni. inş diyetle düzelir de hastaneye falan gerek kalmaz canım.zordur elbette ama 1 hafta sık dişini,İpek için.

ıns sagol canım bakalım ıpek hanım daha dogmadan parmagında oynatıyo benı bı dogsun ben ona neler yapıcam kaydirigubbakcemile2

inşallah esracım Allah bebişlerimize sağlık sıhhat versin..

yaparsın yarencim ama bundan sonra bebek kilo alıcak yağ dokusu oluşturucak, o yüzden sen kilo alıyorum diye kafana takma oldu mu.. bizim de göğüs dokusu plasenta sıvısı ağırlığı artıcak.. önemli olan sağlığını ve bebişinin sağlığını etkilicek birşey olmasın

gecmıse bakıyım soyle bı dedım bı ıpek daha gelıyo demekkkk kaydirigubbakcemile3

kızlar ben çıkıyorum.kayınvalideme yemeğe gidiyoruz akşama.eşim gelmek üzeredir hazırlanayım ben.
gelince görüşürüz artık.öptüm meleklerinizi ve sizleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…