2010 Şubat Anneleri

selamlar herkese...
güzel bir hafta dilerim herkese....
fatoşcum moralin bozuk biraz galiba, sakın üzme kendini herşey yolunda gidecek, zamanında sağlıkla gelecek yavrukuşun...
ama ihtimale karşılık söylüyorum tansiyon problemi olan annelerin bebekleri erken doğsalar bile anne karnına strese ve sıkıntıya maruz kaldıkları için dış dünyaya adaptasyon konusunda daha güçlü oluyorlarmış, yani pek tıbbi bir açıklama olmadı ama ben ancak bu şekilde anlatabilirim sana.
senin bebeğin 32. haftada doğsa bile bizim bebeklerimizin 32 haftalık halinden daha güçlü olacak ve hayata, dış dünyaya alışmaya daha hazırlıklı olacak çünkü o senin karnındayken tansiyonunun yükselmesi ile zor şartlara alışık.anlatabildim umarım.
bunları seni rahatlatmak için söylüyorum inşallah yanlış anlaşılmaz. yoksa ben senin bebişinin vaktinde sağlıkla dünyaya geleceğine inanıyor ve bunun için dua ediyorum tatlım.

sabah öğünü biraz hafif olmuş gibi ama öğün araları kısa allahtan. doyarsın doyarsın sonra alışırsın fazla bile gelmeye başlar. kolay gelsin canım ben 5 aydır bu vaziyetteyim alıştım artık

Merhaba arkadaşlar, geçmişe henüz bakamadım, işlerim yogun bugün ama okumaya çalışıcam...
Cumartesi günü doktora gittim şeker yüklemem yapıldı ama sonucu henüz ögrenemdim benim testler çıkmadan doktor çıkmış telefon açıp sorucam. Oglum gayet iyiymiş 968 gr 36 cm olmuş bende 1,5 kilo almışım geçen aydan beri çok değil dedi.

kızlar ben çarşamba günü tekrar dra gidicem.
50'lik şeker yüklememde 153 çıkmıştı sonucum :çok üzgünüm:
diyet verdi dr ama sadece pilav,makarna,hamurişi yeme dedi. zaten ben onları kısıyorum falza yemiyorumki.
ama şeker yüklemem yapılmadan bir gün önce akşam 11de hem meyve hemde 2 dilim kekle süt içmiştim sabah acıkmayayım diye.
şimdi bu 2 gün benim için çok önemli tatlıyı kesinlikle yemiycem meyve bile yemiyim diyorum.kepek ekmeği ve sebze, süt,yoğurt ağırlıklı besleniyorum.
bakalım 100'lük yapacak sanırım çarşamba günü.
dua edin olurmu bizim için çok stres oldum yaa :sm_confused:

kızlar maşallah topiğimiz dolmuş 20 kişiyiz
fatoşum sen tansiyonun için üzülme hep dua et benim kuzenimde yüksek tansiyonla doğum yaptı sezeryanla aldılar kızını maşallah şimdi çok sağlıklı 5 yaşına geldi stres yapma neolur kendine

serapcım günaydın diyet listeni paylaşman çok iyi olmuş teşekkür ederiz ayrıca park yatağa bayıldım ama fiyatı bi garip geldi hepsi böyle uygun mu acaba park yatakların..

günaydın canım maşallah anne oğul keyfiniz yerinde bizde iyiz oğlumla ben konuşuyorum o oynuyo geçinip gidiyoruz

bizde oynuyoruz yaa çok zevkli sositososito

günaydın herkese...
biz keyifsizis yine kızımla.... babamız üzüyo bizi
çok ağrım var bide benim sancımı acaba kasılmalarda oluyo...
stres erken doğumu tetiklermiş çok korkuyorum

hamileleri üzen kimselere sesleniyorum: getirtmeyin beni orayaaaaaaaaaaaaa

seldacım merhaba dularımız seninle ve tüm annelerle allah yardımcımız olsun

fatoşcum öyle düşünme gönlünü ferah tut birçeycik olmacak tabi ki.. hayatında hiç doktora gitmeden sağlıklı doğum yapan kaç kişi var ühüüüü dolu.. biz çok araştırıyoruzçok didikliyoruz ondan böyle oluyo..

herkese günaydın maşallah herkesler burda baya bir işim var arada size de bakıcam umarım herkesin keyfi yerindedir ben yerimde duramıyorum yarım oğluşumla görüş günümüz yarın için işyerinden izin aldım rahat rahat oğluşumu görüp gelcem büyümüştür artık ekranlara sığmıyordur inş. ay çok heyecanlıyım ve mutlu :dance::teytey:

cnm iyimiş aslında liste yararlı şeyler var yanlız kepek ekmeği ben hamilelikte kansızlığa yol açıo die biliyorum benim dr şekerim düşsün die kepek değilde buğday ye demişti tam tahıllılardan kepek pek önermiyoruz demişti.ben gündebu kadar şey yiyemiyorum walla ona rağmen kilo alıyorum.Hayırlı olsun cnm listen az kaldı annesi kızın için herşeye değer.opuyorumnanaktan

ipek güzel isim cnm ipek gibi bir kızın olur eminim.benimkide aynı maşallah bazen çok harketli oluo bazende sakin o zamanda evham yapıyorum.walla cnm ben yürüyüş pek yapamıyorum ya.neden dersen tansiyonum çok düşüo dışarı yanlız çıkmaya korkuyorum emrede işten geç ve yorgun gelio.arada çıkıyorum işte dışarı.

ooo buralar dolmuş maşallah kızlar bende evden çıkmadan bi bakim dedim kızlar yarın sabah doktora gidicem ayy çok heyecanlıyım kızım büyüdümü acaba .............

hadi iyi haberlerle dön inşallah cnm:Saruboceq:tüm dr gidicekler iyi haberlerini getirsin bize .büyümüştür hemde nasıl.

canım sonucun inş. iyi çıkar
bebeğinede maşallah büyümüş tam haftasında yerinde kilosu boyu

canım dikkat edince düşer hiç merak etme Allah yardımcın olsun inş.
bende yarın gidicem doktora nasipse inş. bakalım benim nasıl çıkıcak şeker bir hafta önce kan testinde normal dedi doktr şeker yok kanda dedi ama bakalım bu başka test inş. ii çıkar

illaki atlama olucak kaçıracaksın düşük kalorili veriyorum dedi benim derdim bunlar bebişi douyururmu yetrli gelirmi

Canım benım tünaydın... sen bu kararlılıkla herşeyin üstesinden gelirsin bak gör bu sefer iyi çıkacak sonuçların inşallah iyi haberlerinizi bekliyorum ...

fatoşcum üzülme herkez aynı şeyi yasayacak diye bişey yok
dün bi arkadasımla konuştum yüksek tansiyondan bebeğini 6,5 aylık almışlar
şimdi kocaman olmuş bebekte iyi anneside iyi
olumsuz seyler düşünme kendini sıkma bak ilaç kullanıyosun kontrol altındasın

tuğba ve zehra yarın inşallah güzel haberlerle geliceksiniz bakalım bebişleriniz ne yapıyorlar

ya bende illa atlıyorum hepsine uyulmuyoki canım ekmeği normalde sevmem zaten o yönden sorun yok bakalım ne olcak

Canım merhaba hoşgeldin ohh oğluşununda seninde iyi haberlerinizi bekliyoruz hadi bakalım bu akşam şimdi heyecanlanırsın sen de bana çok uzun geliyor oğluşumu göreceğim zamanlar sona doğruda heyecan yapıyorum...

Fatoşçum sen herşeye bu kadar üzülür sıkılırsan bu tansiyon nasıl düşecek. Sen daha önce de söylemiştin ne zaman birşeye üzülsem tansiyonum yükseliyor diye. Herkasin aynı olacak diye bir şey yok. Allahtan hakkımızda hayırlısını vermesi için dua edeceğiz elimizden gelen bu.

Serapçım aslında güzelmiş diyet listen ben de faydalanıcam. İlk zaman az gibi gelebilir ama sonra alışırsın.

Fatima selam aynıyız seninle. Ben de Cumartesi gittim oğlum 1008 gr 35 cm olmuş ben de 1.5 kilo almışımkaydirigubbakcemile5

kızlar oğluşum dünden beri kıpırdamıyodu hastayım ya şimdi bi kaç tepik attı çok şükür Allah ıma kaydirigubbakcemile5

illaki atlama olucak kaçıracaksın düşük kalorili veriyorum dedi benim derdim bunlar bebişi douyururmu yetrli gelirmi

doyurur merak etme hiçyerimseniben
bende diyetteyim 1 gram dahi almamışım ama bebiş 1 ayda 2 katına çıkmış
1 ay önce 550 gramdı 1 ay sonr yani gecen hafta 1104 gramdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…