yazayım canım valla ben bunlarla nasıl doyayım yaa
sabah 8 de 1 sb yarımyağlı süt
9 da 2 dilim kepek ekmek arası peynirli sandviç
10:30 1 kaşık kuru üzüm+5 fındık+1 ceviz
12:00 1 kepçe çorba,1 porsiyon etli sulu yemek,salata,1 kase yoğurt,1 dilim kepek ekmek
15:00 1/2 paket etiform yada 2 galeta
17:00 1 elma veya portakal
19:00 yine elma yada portakal
20.00 4 köfte 1 but veya 1 çupra ,salata,veya 6 kaşık sebze yemeği,1 dilim kepek ekmeği
21:00 1 kase yoğurt içine istediğin bişeyi karıştırabilirsin dedi
yumurta yicem haftada 2 tane çok değil et,süt yumurta,sebze,salata ağırlıklı beslencekmişim bide günde 2 ltre su bide dediki bu haftalarda su çok önemlidir dedi,canının istediğininde tadına bakabilirsin dedi az olmak kaydıylaa
ooo buralar dolmuş maşallah kızlar bende evden çıkmadan bi bakim dedim kızlar yarın sabah doktora gidicem ayy çok heyecanlıyım kızım büyüdümü acaba .............
günaydın canım maşallah anne oğul keyfiniz yerinde bizde iyiz oğlumla ben konuşuyorum o oynuyo geçinip gidiyoruz
günaydın herkese...
biz keyifsizis yine kızımla....babamız üzüyo bizi
çok ağrım var bide benim sancımı acaba kasılmalarda oluyo...
stres erken doğumu tetiklermiş çok korkuyorum
Günaydın kızlar..bizde iyiyiz oğlumla şükürler olsun.. Serapcım bu kadar sıkma canını allah başka keder vermesin. benim eklem ve sırt ağrılarım her geçen gün giderek artıyor..ama hamileliğin engelenemez yanetkileri olduğunu bildiğim için sesim çıkmıyor :) Büyük perşembeye az kaldı inşallah oğlumla ilgili güzel haberleri alınca daha iyi olacağım.. Anneleri bebeşinden hamişleri göbüşünden öpüyorum..
hepinize günaydın bende dün gece çok ağladım bi tanıdık tansiyondan bebeğini kaybetmiş benle bir hamileydi ama doktor ona ilaç filan vermemiş diyette vermemiş ölüm sebebi tansiyon yazmış kağıda biride 9 aylıkken yine tansiyondan kaybetmiş çocuğunu kızlar çok kötüyüm düşünce beni mahvediyo ne yapacam bilmiyorum allahım sen bağışla kuzularımızı
yazayım canım valla ben bunlarla nasıl doyayım yaa
sabah 8 de 1 sb yarımyağlı süt
9 da 2 dilim kepek ekmek arası peynirli sandviç
10:30 1 kaşık kuru üzüm+5 fındık+1 ceviz
12:00 1 kepçe çorba,1 porsiyon etli sulu yemek,salata,1 kase yoğurt,1 dilim kepek ekmek
15:00 1/2 paket etiform yada 2 galeta
17:00 1 elma veya portakal
19:00 yine elma yada portakal
20.00 4 köfte 1 but veya 1 çupra ,salata,veya 6 kaşık sebze yemeği,1 dilim kepek ekmeği
21:00 1 kase yoğurt içine istediğin bişeyi karıştırabilirsin dedi
yumurta yicem haftada 2 tane çok değil et,süt yumurta,sebze,salata ağırlıklı beslencekmişim bide günde 2 ltre su bide dediki bu haftalarda su çok önemlidir dedi,canının istediğininde tadına bakabilirsin dedi az olmak kaydıylaa
kızımız iyi valla teyzesi çok hareketli, tekmeliyor titreşiyor babasının sesine tepki veriyor. geçen çarşıda karnımın üstünde çantam vardı oturuyorduk bir tekmeledi çanta hopladı. herkes gördü güldü çok yaramaz kızım. ismine ipek olarak karar verdik daha cok babasının isteği oldu. seninki napıyor yürüyüş yapıyorsun di mi?
ooo buralar dolmuş maşallah kızlar bende evden çıkmadan bi bakim dedim kızlar yarın sabah doktora gidicem ayy çok heyecanlıyım kızım büyüdümü acaba .............
Merhaba arkadaşlar, geçmişe henüz bakamadım, işlerim yogun bugün ama okumaya çalışıcam...
Cumartesi günü doktora gittim şeker yüklemem yapıldı ama sonucu henüz ögrenemdim benim testler çıkmadan doktor çıkmış telefon açıp sorucam. Oglum gayet iyiymiş 968 gr 36 cm olmuş bende 1,5 kilo almışım geçen aydan beri çok değil dedi.
canım dikkat edince düşer hiç merak etme Allah yardımcın olsun inş.kızlar ben çarşamba günü tekrar dra gidicem.
50'lik şeker yüklememde 153 çıkmıştı sonucum :çok üzgünüm:
diyet verdi dr ama sadece pilav,makarna,hamurişi yeme dedi. zaten ben onları kısıyorum falza yemiyorumki.
ama şeker yüklemem yapılmadan bir gün önce akşam 11de hem meyve hemde 2 dilim kekle süt içmiştim sabah acıkmayayım diye.
şimdi bu 2 gün benim için çok önemli tatlıyı kesinlikle yemiycem meyve bile yemiyim diyorum.kepek ekmeği ve sebze, süt,yoğurt ağırlıklı besleniyorum.
bakalım 100'lük yapacak sanırım çarşamba günü.
dua edin olurmu bizim için çok stres oldum yaa :sm_confused:
sabah öğünü biraz hafif olmuş gibi ama öğün araları kısa allahtan. doyarsın doyarsın sonra alışırsın fazla bile gelmeye başlar. kolay gelsin canım ben 5 aydır bu vaziyetteyim alıştım artık
kızlar ben çarşamba günü tekrar dra gidicem.
50'lik şeker yüklememde 153 çıkmıştı sonucum :çok üzgünüm:
diyet verdi dr ama sadece pilav,makarna,hamurişi yeme dedi. zaten ben onları kısıyorum falza yemiyorumki.
ama şeker yüklemem yapılmadan bir gün önce akşam 11de hem meyve hemde 2 dilim kekle süt içmiştim sabah acıkmayayım diye.
şimdi bu 2 gün benim için çok önemli tatlıyı kesinlikle yemiycem meyve bile yemiyim diyorum.kepek ekmeği ve sebze, süt,yoğurt ağırlıklı besleniyorum.
bakalım 100'lük yapacak sanırım çarşamba günü.
dua edin olurmu bizim için çok stres oldum yaa :sm_confused:
cnm iyimiş aslında liste yararlı şeyler var yanlız kepek ekmeği ben hamilelikte kansızlığa yol açıo die biliyorum benim dr şekerim düşsün die kepek değilde buğday ye demişti tam tahıllılardan kepek pek önermiyoruz demişti.ben gündebu kadar şey yiyemiyorum walla ona rağmen kilo alıyorum.Hayırlı olsun cnm listen az kaldı annesi kızın için herşeye değer.opuyorumnanaktan
ipek güzel isim cnm ipek gibi bir kızın olur eminim.benimkide aynı maşallah bazen çok harketli oluo bazende sakin o zamanda evham yapıyorum.walla cnm ben yürüyüş pek yapamıyorum ya.neden dersen tansiyonum çok düşüo dışarı yanlız çıkmaya korkuyorum emrede işten geç ve yorgun gelio.arada çıkıyorum işte dışarı.
hadi iyi haberlerle dön inşallah cnm:Saruboceq:tüm dr gidicekler iyi haberlerini getirsin bize .büyümüştür hemde nasıl.
herkese günaydın maşallah herkesler burdabaya bir işim var arada size de bakıcam umarım herkesin keyfi yerindedir ben yerimde duramıyorum yarım oğluşumla görüş günümüz yarın için işyerinden izin aldım rahat rahat oğluşumu görüp gelcem büyümüştür artık ekranlara sığmıyordur inş. ay çok heyecanlıyım ve mutlu :dance::teytey:
Merhaba arkadaşlar, geçmişe henüz bakamadım, işlerim yogun bugün ama okumaya çalışıcam...
Cumartesi günü doktora gittim şeker yüklemem yapıldı ama sonucu henüz ögrenemdim benim testler çıkmadan doktor çıkmış telefon açıp sorucam. Oglum gayet iyiymiş 968 gr 36 cm olmuş bende 1,5 kilo almışım geçen aydan beri çok değil dedi.
illaki atlama olucak kaçıracaksın düşük kalorili veriyorum dedi benim derdim bunlar bebişi douyururmu yetrli gelirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?