sen öyle diyenlerin lafını kafana takma canım yıllardır alışılagelmiş öğretiler bunlar.. değiştiremezsin. ben başında verdiğim kiloların tamamını almadım bile daha.. hatta hiç kilo almadan doğuma giricem belki. bebeğe uygun beslendiğim için hiç kafama takmıyorum
esmacım geçmiş olsun canım senin bu karnının taşlaşması neden oluyormuş sordun mu dr a ?
Ah canım o görenlerden ne çekiyorum ben. Hamileliğimin başından beri 5 kg aldım. bunun 3 kilosunu zaten vermişti. ilk üç ayda. Yani nerdeyse kilo almadım gibi bi şey. Hafta sonu çok canımı sıktılar. Yok bebeğin beslenmiyodur. Geri kalmıştır gelişmesi falan diye. Ağlatacaklardı nerdeyse. Biri profesör olmak üzere iki doktor her şey normal diyor oysa.
Herkese günaydın güzel annelerrrr
Haftasonu ağlamakla geçti benimde..Çok üzdü eşim beni.. sonra anladı hatasını ama iş işten geçmişti tabi..
Aman canım boşver sen kimsenin lafına kafanı takma. Tabi ki dikkat et ama kendine bebişine iyi bak hiiiç moralini bozma. Babana geçmiş olsun, önemli birşey yoktur inşallah?
Günaydın canım. Öncelikle sen bırak kocanı keyfine bak çünkü Cumartesi gittiğimde doktorum beni stres konusunda uyardı. Erken doğumun en önemli tetikçileri düşme, çarpma, kazalar ve strestir dedi. Hiç birşey meleğinden kıymetli değil.
Zaten doktorlar yanlış biliyor herkes doğruklava: Doktoruna güven geri kalan şeyler teferruat.
canım günaydın dikkat et tansiyon dün yüksekti 2 tane ilaç aldım canımgünaydın hanımlar, herkes için iyi bir hafta olmasını diliyorum.
geçmişi okuyamadım ama son sayfada gördüm,derinderen kötü şeyler yaşamışsın sanırım. Allah yardımcın olsun, inş sonu iyi olur canım..
başka ne var, ne yok?zeynep 2.şeker yüklemesi sonuçların nasıldı? serap diyetisyen ne dedi? eğer diyet falan verdiyse biz de uygulayalım..fatoşcum tansiyonun ne alemde?
hasta olanlara geçmiş olsun, benim üzerimde de kırgınlık var,inş gribe dönüşmez. bir de çook uykum var :1closedeyes: akşam olsa da eve gitsek, uyusak ..
günaydın canım seninkininde inşallahgünaydın güzel arkadaşlarım inş herkes iyidir
derin deren canım yaa Allah inş. yardım etsin bebeğin sağlıklı olsun çok üzüldüm olanlara Allah ın merhemeti ve gücü bebeğinin üstüne olsun canım
günaydın canım bizde seni öptükgünaydın güzel annişler........
hepinizi öpüyoruz dualarım sizinle canlarım
günaydın canım hayıtrlı haftalarherkese günaydın güzel bir haftaya başlayım inşallah
canım geçmiş olsun çok dikkat etkızlar çok sessiz topik bugün
ben çok kötüyüm ya girip oldum sabha kadar kafamda trenler gezdi nasıl iyileşicem bebeğime bişiy olucak die kokruyorum karnımda taş gibi yapıyo kendini
günaydın canım benimGünaydın kızlarr... işlerin yoğunluğu ve ben doğum iznindeyken yerime bakacak arkadaşın gelmesi ile işleri ona öğretmek zorunda kalmam sebebi ile çok fazla bakamıyorum siteye ben ve oğluşum gayet iyiyiz yine pazartesi ve yine yağmurlu bir gün ile başladık güne şimdi işimizin başına dönüyoruz ara sıra geliriz hepinizi öptük teyzeleri...
günaydın serapçımHerkese günaydın kızlar. İyi haftalar olsun.
Sabahtan beri açık ama yazamadım bir türlü. Herkes iyidir umarım.
günaydın canımakarahan, camdankalp38, selda58, srpp, zeh, ZEYNEP6672
günaydın hanımlar. ben ve sevgili bi tenecik oğlum çok iyiyiz sizler ve 1 tanecik yavrularınız nasılsınız????
üzülme canım bende yemiyom ekmek sebze ve meyveyle daha çok gelişiyolarmışkızlar günaydın hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim Allah hepinizden razı olsun perşembe diyetisyene gittim kızlar liste verdi kilomu sabitleyip bebeğe kilo aldırcaklarmış,hiç moralin bozulmadımı diyo 15 kilo alınca yoo dedim ne kadar rahat şuna bakın dedi ordada 3 kilo eksik çıktım 7 ayda bana normal geliyo,moralimi bozdu biraz,liste verdi ekmek tatlı yok ama dedim bebek doyarmı doyarmış ne ileyim valla cuma günüde babam ameliyat oldu giremedim kızlar,öle işte sizlerde ne var ne yok
günaydın canım üzülme ne olur iidiniz ne oldu yine neistiyor yav dayak bencegünaydın herkese...
biz keyifsizis yine kızımla....babamız üzüyo bizi
çok ağrım var bide benim sancımı acaba kasılmalarda oluyo...
stres erken doğumu tetiklermiş çok korkuyorum
canım günaydın ii haberlerle gel inşallahGünaydın kızlar..bizde iyiyiz oğlumla şükürler olsun.. Serapcım bu kadar sıkma canını allah başka keder vermesin. benim eklem ve sırt ağrılarım her geçen gün giderek artıyor..ama hamileliğin engelenemez yanetkileri olduğunu bildiğim için sesim çıkmıyor :) Büyük perşembeye az kaldı inşallah oğlumla ilgili güzel haberleri alınca daha iyi olacağım.. Anneleri bebeşinden hamişleri göbüşünden öpüyorum..
günaydın canımHerkese günaydın güzel annelerrrr
canım takma ya doktorlar çok biliyo keşke tek derdiim kilo olsahoşbulduk canım demet şener bile 23 kilo almış doğumunda ne yapalım yaniii,yalancı kasılmalara bakmak lasım evet
günaydın seçilciğim napıyosunuz kızınla
canım günaydın dikkat et tansiyon dün yüksekti 2 tane ilaç aldım canım
günaydın canım seninkininde inşallah
günaydın canım bizde seni öptük
günaydın canım hayıtrlı haftalar
canım geçmiş olsun çok dikkat et
günaydın canım benim
günaydın serapçım
günaydın canım
üzülme canım bende yemiyom ekmek sebze ve meyveyle daha çok gelişiyolarmış
günaydın canım üzülme ne olur iidiniz ne oldu yine neistiyor yav dayak benceklava:
canım günaydın ii haberlerle gel inşallah
günaydın canım
canım takma ya doktorlar çok biliyo keşke tek derdiim kilo olsa
hepinize günaydın bende dün gece çok ağladım bi tanıdık tansiyondan bebeğini kaybetmiş benle bir hamileydi ama doktor ona ilaç filan vermemiş diyette vermemiş ölüm sebebi tansiyon yazmış kağıda biride 9 aylıkken yine tansiyondan kaybetmiş çocuğunu kızlar çok kötüyüm düşünce beni mahvediyo ne yapacam bilmiyorum allahım sen bağışla kuzularımızı
canım benim öle haklısında çok doldum ben zaten ağlamadan atlamam sıkıntılarımı insan kulak ardı edemiyo tatlım ne bilim yafatoscum acaba önceden tespit edilmemiş miydi tansiyonu .. yoksa takibe alınması gerekirdi Allah sabır versin. yalnız sen de bunları dinleyip ağlayarak iyi yapmıyorsun. kötü şeyleri düşünmiceksin kulak arkası ediceksin, herkesin kaderi farklıdır. o öyle oldu ben de mi böyle olucam diyerek sadece zemin hazırlarsın,tansiyonunu daha da yükseltirsin.. azcık dirayetli ol canım lütfen
evet canım elimizden başka bişi gelmiyoki zaten allahım bize bağışlasın onlarıiyiyiz berrin teyzesi kızımın arkadaşı nasıl?ismine karar verdinizmi?bende arada bacak ağrısı kasılma serleşme bişeyler oluyor ama dua ederek geçiriyorum sanki pozitif düşünce gücüneinanmaya başlıyorum artık:)
cnm hep kötü örnekleri düşünme hem bak kendin diosun dr sıkı takip etmemiş sen dr aksatma tansiyon hastası olup sağsağlim kaç çocuğu olan insanlar var.hiçbir hastalığı olmayıp bebeğini kaybbedenlerde var bol bol dua edicez ve iyi düşünüp rahatsızlıklarımızı ihmal etmicez dikkat edicez.
evet canım bende şunat annesi olaca derken ocağa varmadan doğuracam galiba doktor 32 haftadan sonra alabiliriz dedifatoşcum çok üzüldüm arkadaşlarına allah sabır versin sen kötü şeyler getirme aklına canım sen dr kontrolündesin bir sorun olmaz allahın izniyle kardeşimin görümcesininde tansiyonu yükselmiş birde suyu azalmıştı 7 aylık aldılar bebeği şimdi 5 aylık oldu çokta sağlıklı
öle canım şükür benim takibim var voles değil tatlım hulen gidecekti düğüneSerapçım babna çok geçmiş olsun. Şimdi alıntıdan okudum. Atlamışım galiba kusura bakma.
Fatoşçum çok kötü olaylara şahit olmuşsun. Doktor var, doktorcuk var işte. Ama üzme kendini bebeğini düşün tatlım. Moralini yüksek tutacaksın ki o da keyiflensin.
Voles düğüne gidecekti Hatay'a yanlış hatırlamıyosam
iyiyiz berrin teyzesi kızımın arkadaşı nasıl?ismine karar verdinizmi?bende arada bacak ağrısı kasılma serleşme bişeyler oluyor ama dua ederek geçiriyorum sanki pozitif düşünce gücüneinanmaya başlıyorum artık:)
canım günaydın dikkat et tansiyon dün yüksekti 2 tane ilaç aldım canım
günaydın canım seninkininde inşallah
günaydın canım bizde seni öptük
günaydın canım hayıtrlı haftalar
canım geçmiş olsun çok dikkat et
günaydın canım benim
günaydın serapçım
günaydın canım
üzülme canım bende yemiyom ekmek sebze ve meyveyle daha çok gelişiyolarmış
günaydın canım üzülme ne olur iidiniz ne oldu yine neistiyor yav dayak benceklava:
canım günaydın ii haberlerle gel inşallah
günaydın canım
canım takma ya doktorlar çok biliyo keşke tek derdiim kilo olsa
hepinize günaydın bende dün gece çok ağladım bi tanıdık tansiyondan bebeğini kaybetmiş benle bir hamileydi ama doktor ona ilaç filan vermemiş diyette vermemiş ölüm sebebi tansiyon yazmış kağıda biride 9 aylıkken yine tansiyondan kaybetmiş çocuğunu kızlar çok kötüyüm düşünce beni mahvediyo ne yapacam bilmiyorum allahım sen bağışla kuzularımızı
herkesi çok stresli gördüm kızlar:mymeka: walla son aylarımız diemi böyleyiz dersiniz dün bende aynı sizin gibiydim eşime sataştım bütün gün kıyamam hep alttan aldı.ruhsal sağlığımıza dikkat etmek zorundayız neden derseniz lahusalığa bişey kalmadı zaten lahusalık depresyonu olucak hepimizde.Allah yardımcımız olsun hamileliğimizin son ayları aslında keşke sakin mutlu bir şekilde tadını çıkarabilsek ama zor.
canım benim onda vardır başka bişey üzülme Allah kötü yazı yazmasın güzel şeyler düşünmeliyiz bence
hoşbulduk serapcım diyet listenden bahset te bizde örnek alalım bari.sağlıklı şeyler vermişlerdir.ben bu aralar çikolata gördümmü gözlerimden dolar işareti çıkıo eşim dalgageçio benimle.:)
canım benim allah yardımcın olsun inşallah... bebişler sağlıla doğsunda..yazayım canım valla ben bunlarla nasıl doyayım yaa
sabah 8 de 1 sb yarımyağlı süt
9 da 2 dilim kepek ekmek arası peynirli sandviç
10:30 1 kaşık kuru üzüm+5 fındık+1 ceviz
12:00 1 kepçe çorba,1 porsiyon etli sulu yemek,salata,1 kase yoğurt,1 dilim kepek ekmek
15:00 1/2 paket etiform yada 2 galeta
17:00 1 elma veya portakal
19:00 yine elma yada portakal
20.00 4 köfte 1 but veya 1 çupra ,salata,veya 6 kaşık sebze yemeği,1 dilim kepek ekmeği
21:00 1 kase yoğurt içine istediğin bişeyi karıştırabilirsin dedi
yumurta yicem haftada 2 tane çok değil et,süt yumurta,sebze,salata ağırlıklı beslencekmişim bide günde 2 ltre su bide dediki bu haftalarda su çok önemlidir dedi,canının istediğininde tadına bakabilirsin dedi az olmak kaydıylaa
günaydın herkese...
biz keyifsizis yine kızımla....babamız üzüyo bizi
çok ağrım var bide benim sancımı acaba kasılmalarda oluyo...
stres erken doğumu tetiklermiş çok korkuyorum
Günaydın kızlar..bizde iyiyiz oğlumla şükürler olsun.. Serapcım bu kadar sıkma canını allah başka keder vermesin. benim eklem ve sırt ağrılarım her geçen gün giderek artıyor..ama hamileliğin engelenemez yanetkileri olduğunu bildiğim için sesim çıkmıyor :) Büyük perşembeye az kaldı inşallah oğlumla ilgili güzel haberleri alınca daha iyi olacağım.. Anneleri bebeşinden hamişleri göbüşünden öpüyorum..
Ah canım o görenlerden ne çekiyorum ben. Hamileliğimin başından beri 5 kg aldım. bunun 3 kilosunu zaten vermişti. ilk üç ayda. Yani nerdeyse kilo almadım gibi bi şey. Hafta sonu çok canımı sıktılar. Yok bebeğin beslenmiyodur. Geri kalmıştır gelişmesi falan diye. Ağlatacaklardı nerdeyse. Biri profesör olmak üzere iki doktor her şey normal diyor oysa.
Serapçım babna çok geçmiş olsun. Şimdi alıntıdan okudum. Atlamışım galiba kusura bakma.
Fatoşçum çok kötü olaylara şahit olmuşsun. Doktor var, doktorcuk var işte. Ama üzme kendini bebeğini düşün tatlım. Moralini yüksek tutacaksın ki o da keyiflensin.
Voles düğüne gidecekti Hatay'a yanlış hatırlamıyosam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?