2010 Şubat Anneleri

Canım aslında ben de takmamaya çalışıyorum ama hormonların ayaklandığı bir zamanda yakaladılar beni galiba...

ayy bu kocaları ne yapsak acep? onlar da az kaldı, çenemizi tutalım demiyorlar..klava: Takmayın kızlar boşverin..

takma canım insanın morali bozuluyo evet ama ne yapalım sonrada vericez inş.

Herkese günaydın güzel annelerrrr

hoşgeldin günaydın canım benimm

Haftasonu ağlamakla geçti benimde..Çok üzdü eşim beni.. sonra anladı hatasını ama iş işten geçmişti tabi..

ah kıyamam sende kapris yap azıcık naz yap boşver

takmıcam valla canım ne yapım az kaldı artık babamın kalp pili değişti canım şuan iyi çok sağol

canım günaydın dikkat et tansiyon dün yüksekti 2 tane ilaç aldım canım
günaydın canım seninkininde inşallah
günaydın güzel annişler........
hepinizi öpüyoruz dualarım sizinle canlarım
günaydın canım bizde seni öptük
herkese günaydın güzel bir haftaya başlayım inşallah
günaydın canım hayıtrlı haftalar
kızlar çok sessiz topik bugün
ben çok kötüyüm ya girip oldum sabha kadar kafamda trenler gezdi nasıl iyileşicem bebeğime bişiy olucak die kokruyorum karnımda taş gibi yapıyo kendini
canım geçmiş olsun çok dikkat et
günaydın canım benim
Herkese günaydın kızlar. İyi haftalar olsun.
Sabahtan beri açık ama yazamadım bir türlü. Herkes iyidir umarım.
günaydın serapçım
akarahan, camdankalp38, selda58, srpp, zeh, ZEYNEP6672

günaydın hanımlar. ben ve sevgili bi tenecik oğlum çok iyiyiz sizler ve 1 tanecik yavrularınız nasılsınız????
günaydın canım
üzülme canım bende yemiyom ekmek sebze ve meyveyle daha çok gelişiyolarmış
günaydın herkese...
biz keyifsizis yine kızımla.... babamız üzüyo bizi
çok ağrım var bide benim sancımı acaba kasılmalarda oluyo...
stres erken doğumu tetiklermiş çok korkuyorum
günaydın canım üzülme ne olur iidiniz ne oldu yine neistiyor yav dayak benceklava:
canım günaydın ii haberlerle gel inşallah
Herkese günaydın güzel annelerrrr
günaydın canım
hoşbulduk canım demet şener bile 23 kilo almış doğumunda ne yapalım yaniii,yalancı kasılmalara bakmak lasım evet
canım takma ya doktorlar çok biliyo keşke tek derdiim kilo olsa

hepinize günaydın bende dün gece çok ağladım bi tanıdık tansiyondan bebeğini kaybetmiş benle bir hamileydi ama doktor ona ilaç filan vermemiş diyette vermemiş ölüm sebebi tansiyon yazmış kağıda biride 9 aylıkken yine tansiyondan kaybetmiş çocuğunu kızlar çok kötüyüm düşünce beni mahvediyo ne yapacam bilmiyorum allahım sen bağışla kuzularımızı

herkesi çok stresli gördüm kızlar:mymeka: walla son aylarımız diemi böyleyiz dersiniz dün bende aynı sizin gibiydim eşime sataştım bütün gün kıyamam hep alttan aldı.ruhsal sağlığımıza dikkat etmek zorundayız neden derseniz lahusalığa bişey kalmadı zaten lahusalık depresyonu olucak hepimizde.Allah yardımcımız olsun hamileliğimizin son ayları aslında keşke sakin mutlu bir şekilde tadını çıkarabilsek ama zor.

hoşbulduk serapcım diyet listenden bahset te bizde örnek alalım bari.sağlıklı şeyler vermişlerdir.ben bu aralar çikolata gördümmü gözlerimden dolar işareti çıkıo eşim dalgageçio benimle.:)

fatoscum acaba önceden tespit edilmemiş miydi tansiyonu .. yoksa takibe alınması gerekirdi Allah sabır versin. yalnız sen de bunları dinleyip ağlayarak iyi yapmıyorsun. kötü şeyleri düşünmiceksin kulak arkası ediceksin, herkesin kaderi farklıdır. o öyle oldu ben de mi böyle olucam diyerek sadece zemin hazırlarsın,tansiyonunu daha da yükseltirsin.. azcık dirayetli ol canım lütfen

günaydın seçilciğim napıyosunuz kızınla

iyiyiz berrin teyzesi kızımın arkadaşı nasıl?ismine karar verdinizmi?bende arada bacak ağrısı kasılma serleşme bişeyler oluyor ama dua ederek geçiriyorum sanki pozitif düşünce gücüneinanmaya başlıyorum artık:)

cnm hep kötü örnekleri düşünme hem bak kendin diosun dr sıkı takip etmemiş sen dr aksatma tansiyon hastası olup sağsağlim kaç çocuğu olan insanlar var.hiçbir hastalığı olmayıp bebeğini kaybbedenlerde var bol bol dua edicez ve iyi düşünüp rahatsızlıklarımızı ihmal etmicez dikkat edicez.

fatoşcum çok üzüldüm arkadaşlarına allah sabır versin sen kötü şeyler getirme aklına canım sen dr kontrolündesin bir sorun olmaz allahın izniyle kardeşimin görümcesininde tansiyonu yükselmiş birde suyu azalmıştı 7 aylık aldılar bebeği şimdi 5 aylık oldu çokta sağlıklı

Serapçım babna çok geçmiş olsun. Şimdi alıntıdan okudum. Atlamışım galiba kusura bakma.
Fatoşçum çok kötü olaylara şahit olmuşsun. Doktor var, doktorcuk var işte. Ama üzme kendini bebeğini düşün tatlım. Moralini yüksek tutacaksın ki o da keyiflensin.
Voles düğüne gidecekti Hatay'a yanlış hatırlamıyosam

canım benim öle haklısında çok doldum ben zaten ağlamadan atlamam sıkıntılarımı insan kulak ardı edemiyo tatlım ne bilim ya
evet canım elimizden başka bişi gelmiyoki zaten allahım bize bağışlasın onları
evet canım bende şunat annesi olaca derken ocağa varmadan doğuracam galiba doktor 32 haftadan sonra alabiliriz dedi
öle canım şükür benim takibim var voles değil tatlım hulen gidecekti düğüne

kızımız iyi valla teyzesi çok hareketli, tekmeliyor titreşiyor babasının sesine tepki veriyor. geçen çarşıda karnımın üstünde çantam vardı oturuyorduk bir tekmeledi çanta hopladı. herkes gördü güldü çok yaramaz kızım. ismine ipek olarak karar verdik daha cok babasının isteği oldu. seninki napıyor yürüyüş yapıyorsun di mi?

yazayım canım valla ben bunlarla nasıl doyayım yaa

sabah 8 de 1 sb yarımyağlı süt
9 da 2 dilim kepek ekmek arası peynirli sandviç
10:30 1 kaşık kuru üzüm+5 fındık+1 ceviz
12:00 1 kepçe çorba,1 porsiyon etli sulu yemek,salata,1 kase yoğurt,1 dilim kepek ekmek
15:00 1/2 paket etiform yada 2 galeta
17:00 1 elma veya portakal
19:00 yine elma yada portakal
20.00 4 köfte 1 but veya 1 çupra ,salata,veya 6 kaşık sebze yemeği,1 dilim kepek ekmeği
21:00 1 kase yoğurt içine istediğin bişeyi karıştırabilirsin dedi

yumurta yicem haftada 2 tane çok değil et,süt yumurta,sebze,salata ağırlıklı beslencekmişim bide günde 2 ltre su bide dediki bu haftalarda su çok önemlidir dedi,canının istediğininde tadına bakabilirsin dedi az olmak kaydıylaa

ooo buralar dolmuş maşallah kızlar bende evden çıkmadan bi bakim dedim kızlar yarın sabah doktora gidicem ayy çok heyecanlıyım kızım büyüdümü acaba .............

canım benim allah yardımcın olsun inşallah... bebişler sağlıla doğsunda..

slm kızlarr..
nasılsınız bebişleriniz nasıll..
herkes iyidir umarım..

günaydın herkese...
biz keyifsizis yine kızımla.... babamız üzüyo bizi
çok ağrım var bide benim sancımı acaba kasılmalarda oluyo...
stres erken doğumu tetiklermiş çok korkuyorum

canımsın bak dikkat et kendine.bebeğin herşeyden önemli şu an kendini strese sokup bebeğini etkiliyorsun.ne kaldı şunun şurasında eşini takmamaya çalış.allah akıl fikir versin onada.

seldacım güzel haberlerini sabırsızlıkla bekliyoruz.maşallah oğluşuna sıkı sıkı tutunuyor annesine.

üzülme sen.onlara kalsa iki canlısın sen daha fazla yemelisin diyip duruyolar eskide kaldı o artık yeterli olanı aldıktan sonra fazlası zarar.inşallah bebişin doğduğunda o seni üzüp laf söyleyenlere kilosu ve gelişimiyle çok güzel cevap vermiş olacak.

canım çok sağolasın atlattık büyük stresti valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…