How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2010 Şubat Anneleri

kızlar çok sessiz topik bugün
ben çok kötüyüm ya girip oldum sabha kadar kafamda trenler gezdi nasıl iyileşicem bebeğime bişiy olucak die kokruyorum karnımda taş gibi yapıyo kendini

Günaydın kızlarr... işlerin yoğunluğu ve ben doğum iznindeyken yerime bakacak arkadaşın gelmesi ile işleri ona öğretmek zorunda kalmam sebebi ile çok fazla bakamıyorum siteye ben ve oğluşum gayet iyiyiz yine pazartesi ve yine yağmurlu bir gün ile başladık güne şimdi işimizin başına dönüyoruz ara sıra geliriz hepinizi öptük teyzeleri...

ben çok kötüyüm ya girip oldum sabha kadar kafamda trenler gezdi nasıl iyileşicem bebeğime bişiy olucak die kokruyorum karnımda taş gibi yapıyo kendini

geçmiş olsun canım hemen ıhlamura başla benimde geçenlerde öylr oldu hemen ıhlamura başladım 2 günde atlattım allaha şüşükr sende çabuk atlatırsın inşallah canım

geçmiş olsun canım bol bol c vitamini tüket bide pekmez ye aç karnına ballı süt iç ve kuşburnu çayı iç. vucüdun direncini kaybetmesin..

Essemayit: güzel bir tarhana corbası yap.... sıcak sıcak içine biraz acıda koyabilirsin seviyorsan onu iç... bol ıhlamur iç........ limon, portakal ve mandalin ye...... bol bol da uyu..... biseyin kalmaz... 2 kez böyle atlattım ben gribi.....

Günaydın ve neşeli bir hafta dilerim herkese

kızlar 69 günüm kalmış tam daha erkende olabilir yaniiiii kafamçokkarıştı

Essemayit: güzel bir tarhana corbası yap.... sıcak sıcak içine biraz acıda koyabilirsin seviyorsan onu iç... bol ıhlamur iç........ limon, portakal ve mandalin ye...... bol bol da uyu..... biseyin kalmaz... 2 kez böyle atlattım ben gribi.....

Günaydın ve neşeli bir hafta dilerim herkese
günaydın tatlım
özlemcim günaydın iyi çalışmalar

Herkese günaydın kızlar. ıyi haftalar olsun.
Sabahtan beri açık ama yazamadım bir türlü. Herkes iyidir umarım.

akarahan, camdankalp38, selda58, srpp, zeh, ZEYNEP6672

günaydın hanımlar. ben ve sevgili bi tenecik oğlum çok iyiyiz sizler ve 1 tanecik yavrularınız nasılsınız????

kızlar günaydın hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim Allah hepinizden razı olsun perşembe diyetisyene gittim kızlar liste verdi kilomu sabitleyip bebeğe kilo aldırcaklarmış,hiç moralin bozulmadımı diyo 15 kilo alınca yoo dedim ne kadar rahat şuna bakın dedi ordada 3 kilo eksik çıktım 7 ayda bana normal geliyo,moralimi bozdu biraz,liste verdi ekmek tatlı yok ama dedim bebek doyarmı doyarmış ne ileyim valla cuma günüde babam ameliyat oldu giremedim kızlar,öle işte sizlerde ne var ne yok

derinderen canım çok geçmiş olsun bence sorun çıkmıycak rahat ol dualarımız seninle,,

akarahan, camdankalp38, selda58, srpp, zeh, ZEYNEP6672

günaydın hanımlar. ben ve sevgili bi tenecik oğlum çok iyiyiz sizler ve 1 tanecik yavrularınız nasılsınız????

günaydın canım maşallah anne oğul keyfiniz yerinde bizde iyiz oğlumla ben konuşuyorum o oynuyo geçinip gidiyoruz

kızlar günaydın hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim Allah hepinizden razı olsun perşembe diyetisyene gittim kızlar liste verdi kilomu sabitleyip bebeğe kilo aldırcaklarmış,hiç moralin bozulmadımı diyo 15 kilo alınca yoo dedim ne kadar rahat şuna bakın dedi ordada 3 kilo eksik çıktım 7 ayda bana normal geliyo,moralimi bozdu biraz,liste verdi ekmek tatlı yok ama dedim bebek doyarmı doyarmış ne ileyim valla cuma günüde babam ameliyat oldu giremedim kızlar,öle işte sizlerde ne var ne yok

bozma moralini canım herkesin dediğine moralimizi bozarsak 9 ay zor biter dikkat edersin biraz olur biter babanada geçmiş olsun canım

günaydın herkese...
biz keyifsizis yine kızımla....:( babamız üzüyo bizi
çok ağrım var bide benim sancımı acaba kasılmalarda oluyo...
stres erken doğumu tetiklermiş çok korkuyorum

günaydın herkese...
biz keyifsizis yine kızımla....:( babamız üzüyo bizi
çok ağrım var bide benim sancımı acaba kasılmalarda oluyo...
stres erken doğumu tetiklermiş çok korkuyorum

günaydın gülşahcım stres yapma boşver kızınla kendini düşün erken doğuma sebep olursun kasılmalar çok sık olmuyorsa normal canım artık bu zamanda olur kasılma

Back