• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri

kızlar herkese günaydın..
gerçi öğlen oldu ama 11 gibi kalktım, kahvaltı falan derken saat yarım olmuş..
nasılsınız geçmişi çok okuyamadım,
biz dün doktora gitttik kontrolüm vardı, bebeğim 851 gr olmuş, dün 26+3 tüm nasıl iyimi kızlar kilosu, sizin kızlar bu haftada kç gramdı demekki 3 kg'ya şu son aylarda ulaşacak hayırlısıyla.
nasıl doğum istediğinize karar verdinizmi, ben sezeryan istiyorum kararımı verdim, normal doğumdan korkuyorum çünkü. sizler?

biz dün doktora gitttik kontrolüm vardı, bebeğim 851 gr olmuş, dün 26+3 tüm nasıl iyimi kızlar kilosu, sizin kızlar bu haftada kç gramdı demekki 3 kg'ya şu son aylarda ulaşacak hayırlısıyla.
nasıl doğum istediğinize karar verdinizmi, ben sezeryan istiyorum kararımı verdim, normal doğumdan korkuyorum çünkü. sizler?

maşallah canım gözün aydın idir canım bana kiloyu sölemiyolar ama bence normal seninki

canım maşallah bebişine çok iyi benimki o hafta 950 gr dı ama baya şişkoydu yani :))
bende sezeryandan korkuyorum bi aksilik olmazsa normal doğum istiyorum dua et banada bi aksilik olmasın

Doktor eğer normal dediyse sorun yoktur kilosunda ve gelişmesinde herkez aynı kiloda doğurcak değil sonuçta bende galiba senin gibi biraz cesaretsizim sezeryan yapcak gibiyim ama kesinde değil hani....

günaydın canım hoşgeldin valla ben normal istiyorum hemde şiddetle normal istiyorum inşallah bi aksilk olmaz da normal olur doğumum..

fatoş merhaba canım hoşgeldin. nasılsın? tansiyonun 12/8 dir inşallaaaaaaaaaaaaah

kızlar 30. haftaya girdim bugün çok korkuyorum artık riskli dönem başladı 32. haftada doğumlar başlarmış tabi erken doğum sayılıyor öle olursa

günaydın canım hoşgeldin valla ben normal istiyorum hemde şiddetle normal istiyorum inşallah bi aksilk olmaz da normal olur doğumum..

fatoş merhaba canım hoşgeldin. nasılsın? tansiyonun 12/8 dir inşallaaaaaaaaaaaaah
iyim canım saol canım bu gün ölçtürmedim ama dün 14,5 8,5 tu bi ara 14,7,5 tu değişi yo yani ama böle olursa iimiş doktor öle dedi sen nasılsın?
kızlar 30. haftaya girdim bugün çok korkuyorum artık riskli dönem başladı 32. haftada doğumlar başlarmış tabi erken doğum sayılıyor öle olursa

canım şimdi ben yazcaktım sana maşallah 30 agirmişin diye bende tansiyon varya doktor 32 haftadan önce bebeği alamayız dedi ozaman bile ciğerleri daha tam oluşmuyomuş allah korusun vakitlice gelsin kuzularımız

kızlar benimle aynı anda hamile kalan bi tan ıdık vardı 7 aya girmişti yani bebeği ölmüş karnında çok üzüldüm ya allahım korusun ama o hastanede yatmıştı kanaması vardı

vay beeee..
hamileyim galiba
aaa çift çizgi çıktı valla hamileyim
kese göründü tebrikler 5 haftalık hamilesiniz
14. hafta artık hadi cinsiyetini öğrenelim
20. hafta yolu yarıladık çok şükür
27. hafta geriye ikinci üç aylık dönem bitti..
bişi kalmadı.....

ve doğumu konuşuyoruz.. allahım nasıl bi dönem bu ne kadar çabuk geçiyor ne kadar uzun geçiyor..

ben vay beee diyorum arka arkaya vay bee anne mi oluyorum yani ben..

kızlar benimle aynı anda hamile kalan bi tan ıdık vardı 7 aya girmişti yani bebeği ölmüş karnında çok üzüldüm ya allahım korusun ama o hastanede yatmıştı kanaması vardı
allah korusun allah bidaha sağlıklı bebk nasip etsin arkadaşınada

vay beeee..
hamileyim galiba
aaa çift çizgi çıktı valla hamileyim
kese göründü tebrikler 5 haftalık hamilesiniz
14. hafta artık hadi cinsiyetini öğrenelim
20. hafta yolu yarıladık çok şükür
27. hafta geriye ikinci üç aylık dönem bitti..
bişi kalmadı.....

ve doğumu konuşuyoruz.. allahım nasıl bi dönem bu ne kadar çabuk geçiyor ne kadar uzun geçiyor..

ben vay beee diyorum arka arkaya vay bee anne mi oluyorum yani ben..
şaka gibiyaaa dimiii kaydirigubbakcemile5

amin tatlım bi tane kızı var allahtan 2 gün önce ölü bebeği normal doğurtmuşlar
resimdeki benim beğenmedinmi kı
ama güzel hatunum be aslında
beğendim beğendiim ben ama benim beğenmemin önemi yok şekerim zaten beğenen almış seni kaydirigubbakcemile3 hamileler daha bi güzel oluyo zati Şeniz

öle canım kız niye arkadaşlarımın fikirleri önemlidir benim için
teşekkürler canım o zaman çok tatlı tombik bi anne gibisin :)))

ayy benim kocişde deli ediyo beni uzun ve geniş araç diye hepimiz sıkı birejim yaparız beraber doğumdan sonra kız şimdiden 15 kg aldımyaa

herkese selam bizde yenice gelebildik işlerimiz ancak bitti:dance: inş.herkesin keyfi yerindedir bir geçmişe bakıp geleyim

Back