Kızlar selaaaam.
Biz doktordan geldik oğlumlaopuyorumnanaktan Maşallah boyumuz 35 cm kilomuz da 1008 gr olmuş
Ağzını açıp kapatıyordu çok tatlıydı. Bacaklarını açmış yine gösteriyordu utanmaz sıpakaydirigubbakcemile3 Kafası aşağıdaydı ama doktor normal o şimdi dönüp duruyor dedi. Rahim ağzı kapalıymış. Suyun gayet iyi dedi. Ben de 1.5 kilo almışım iyi dedi doktorumuz. Dedim tartıdan inmiyorum korkumdan
Her ay bir kiloyu hedefle yürüyüş yap dedi. Bi daha 5 hafta sonra gidicez hem de 37. haftaya kadar çalışabilir raporu alcaz.
Bu haftadan sonra erken doğum tehlikesine dikkat dedi. Erken doğumu en çok tetikleyen şey kazalar, düşmeler ve stres dedi.
Domuz gribine dikkat dedi. Ellerini bol bol yıka. Öpüşme kimseyle dedi. Önümüz bayram kalabalıklardan, hasta insanlardan ve öpüşmekten kaçın dedi. Aralıkta gelecek domuz gribi aşısını önericem dedi.
Aytencim şu akıntıyı sordum. Su gibi dedim. Renkli, kokulu, peynir kesiği gibi olmadığı sürece sorun yok hormonlardan normal dedi. Ped kullanabilirsin dedi. Suyun normal korkma dedi.
Bizimle ilgili olanlar dışında faydalı olabilecek bilgileri paylaşayım dedim kızlar. Bizden bu kadar rahatladık geldik.