evet canımya artık iyce yaklaştı sanki heycan basıyo :kedi:
tahmini doğum tarihi nezamana geliyo bende 29.haftadayım kaç kilo aldın ben bu aralar çok hızlı kilo almaya başladımda.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canımya artık iyce yaklaştı sanki heycan basıyo :kedi:
siyahı çok beğendim canım bunlar diz boyuya ben uzun giyiniyorum bana uymadığı için hiç bakmamıştım ben. benim aldığım yok sitede baktım yaz sezonuydu heralde aldığım.benim beğendiğimde bunlardı ama ikiside yok
siyahı çok beğendim canım bunlar diz boyuya ben uzun giyiniyorum bana uymadığı için hiç bakmamıştım ben. benim aldığım yok sitede baktım yaz sezonuydu heralde aldığım.
benim beğendiğimde bunlardı ama ikiside yok
güle güle giy canım aynı sorun bendede var akşam çıkıp bakalım bir şeyler diyoruz bütün mağazalar kapanmış açıklarda işe yaramıyor bende lcwden gömlek almıştım geçen ay çok rahat
Hem ne şeker teyzesi sorma. Güzel olmayan bebek var mı kiopuyorumnanaktanmaşallah canım oğluna kocaman olmuş ne şekerdir şimdi o kiloda almış boyuda uzamış herşeyde normalmiş daha ne olsun sorduğun için sağol canım ben dra gidene kadar merak ederdim neden oluyor diye gidincede unuturdum sormayı
Sağol canım.srpp masallah cnm bebıısıne
Benim alışveriş yaptığım yer Ebru ürünleri satıyor. Bu yeşil jileyi görmüştüm ve çok beğenmiştim ben ama başka bir elbise aldım.benim beğendiğimde bunlardı ama ikiside yok
sağol tatlımŞeniz sende güle güle giy artık nerde büyük beden kıyafetler orda ben gömlekleride öyle alıyorum rahat olayım diye sonra nerde giyeceksem okadar şeyi hiç bilmiyorum
sağol canım ben artık almıyorum canım zaten işte son ayım bir gömlek kardeşim vermişti görümcem hamileyken tunik almıştı onu verdi abimin eşide bir tunik verdi bende bir gömlek bir tunik birde elbise aldım yeter daha almam benim aldıklarım normaldede giyilebilecek gibi kilo verene kadar giyerim doğumdan sonra
gözün aydın tatlım maşallahkızlar selaaaam.
Biz doktordan geldik oğlumlaopuyorumnanaktan maşallah boyumuz 35 cm kilomuz da 1008 gr olmuş Ağzını açıp kapatıyordu çok tatlıydı. Bacaklarını açmış yine gösteriyordu utanmaz sıpakaydirigubbakcemile3 kafası aşağıdaydı ama doktor normal o şimdi dönüp duruyor dedi. Rahim ağzı kapalıymış. Suyun gayet iyi dedi. Ben de 1.5 kilo almışım iyi dedi doktorumuz. Dedim tartıdan inmiyorum korkumdan Her ay bir kiloyu hedefle yürüyüş yap dedi. Bi daha 5 hafta sonra gidicez hem de 37. Haftaya kadar çalışabilir raporu alcaz.
Bu haftadan sonra erken doğum tehlikesine dikkat dedi. Erken doğumu en çok tetikleyen şey kazalar, düşmeler ve stres dedi.
Domuz gribine dikkat dedi. Ellerini bol bol yıka. öpüşme kimseyle dedi. önümüz bayram kalabalıklardan, hasta insanlardan ve öpüşmekten kaçın dedi. Aralıkta gelecek domuz gribi aşısını önericem dedi.
Aytencim şu akıntıyı sordum. Su gibi dedim. Renkli, kokulu, peynir kesiği gibi olmadığı sürece sorun yok hormonlardan normal dedi. Ped kullanabilirsin dedi. Suyun normal korkma dedi.
Bizimle ilgili olanlar dışında faydalı olabilecek bilgileri paylaşayım dedim kızlar. Bizden bu kadar rahatladık geldik.
senin tatlılığın güzelimkız fatoş ne tatlıymıssın masallah
fatoşcum arkadasına cok uzuldum yaa neden olmus kı karnında allahım yardımcısı olsn
kızlar bişey keşfettim mide yanması oluyosa 1 fincan melisa çayı için günde 2 fincandan fazla içmeyin ama.. bana çok iyi geldi sonra araştırdım mideye iyi geliyomuş zaten
bi zararrı yokmuş canım ama iki fincandan fazla içme.. bide kaynatma demleyerek yap..melisa çayı evde var ama zararlı olurmu diye içmiyordum içeyim zararı yoksa
melisa çayı evde var ama zararlı olurmu diye içmiyordum içeyim zararı yoksa
Canım bana doktorum günde 1 fincan demişti bitki çayları için. Gerçi her şey için öyle diyor. Soda, kola, kahve, bitki çayı ne sorsan 1 bardak diyorkaydirigubbakcemile3