herkese tekrar günaydınopuyorumnanaktan acayip gerginim hergün bir musibet beni buluyor Allah daha beterinden saklasın galiba doğumdan sonra işe gelmeyeceğim dünden beri şef taktı bana habire saçma saçma konuşup hakaretler ediyor birde yaptığım işi falan beğenmiyor sanki bugüne kadar kendisi yaptı başıma bir ağrı girdi sinirden çatlayacağım yok ben kararlıyım bu sefer doğumdan sonra inş. başka biryere başvururum hem bebişimde biraz büyür ozamana ben bu adama dayanamayacağım :sinifsinif::mymeka::kýzgýn:
herkese tekrar günaydınopuyorumnanaktan acayip gerginim hergün bir musibet beni buluyor Allah daha beterinden saklasın galiba doğumdan sonra işe gelmeyeceğim dünden beri şef taktı bana habire saçma saçma konuşup hakaretler ediyor birde yaptığım işi falan beğenmiyor sanki bugüne kadar kendisi yaptı başıma bir ağrı girdi sinirden çatlayacağım yok ben kararlıyım bu sefer doğumdan sonra inş. başka biryere başvururum hem bebişimde biraz büyür ozamana ben bu adama dayanamayacağım :sinifsinif::mymeka::kýzgýn:
günaydın canım... nasılsın?
walla onu sürünce kokudan çocuk emmiyo garanti göğüslerde yara olmuyo... böyle koruyodur eminim...
tahmin ettim canım... ben 2 kişilik dinlerim merak etme sen... anlatılıcak bişey olursada yarın aynen aktarırım... Allah kolaylık versin sanada yakın olsak yardım ederdim...
sinemcim bu arada kitap yurdundan bakıyorum canım kitaba... yararlı bi kaitap alıcam ben bunu...528 sayfa diyo... 0-3 yaş arası tüm ihtiyaca cvp veriyomuş... süper...
Sagol Serapcığım evet Dalin aldım makine için sıvı deterjan ve yumuşatıcısını aldım ama 2 lt 15 tl deterjan / 5,50 de yumuşatıcısı.(kızlar fiyatlarını bilerek yazıyorum ki fikriniz olsun diye yanlış anlamayın lütfen ) ama nasıl güzel kokuyor evim buram buram bebek koktu mobilya kokusunu bastırdı valla.ciclerimizi 30 derecede yıkadım granurlu hacı şakirde güzel kokuyormuş ama 30 derecede falan sabun lekesi kalır dediler mantıklıda soğuk suda erimezse sabun kalır o yüzden sıvı sabun aldım ama sonradan beyazları için granurde alıcam (rendelenmiş sabun)o da çok güzel kokuyormuş ve fiyatı daha uygundu 6 tl falan.
herkese tekrar günaydınopuyorumnanaktan acayip gerginim hergün bir musibet beni buluyor allah daha beterinden saklasın galiba doğumdan sonra işe gelmeyeceğim dünden beri şef taktı bana habire saçma saçma konuşup hakaretler ediyor birde yaptığım işi falan beğenmiyor sanki bugüne kadar kendisi yaptı başıma bir ağrı girdi sinirden çatlayacağım yok ben kararlıyım bu sefer doğumdan sonra inş. Başka biryere başvururum hem bebişimde biraz büyür ozamana ben bu adama dayanamayacağım :sinifsinif::mymeka::kýzgýn:
selamlar, 1tanelerim, akarahan+, bulbul, burcuberru, escos, fatima38, mydarling, snm2008, srpp, ZEYNEP6672 nasılsınız?
fatoşu yeni öğrendim, inşallah bir an evvel kurtuluş tansiyon probleminden.
tuğbacım, hiç takma kafana. bebişini düşün. gelip ifadesini alalım o gıcığın.klava:
burcuberracım, aldığın sıvı deterjan bebeklere özel mi? ben migros, tansaş gib marketlere baktım ama bebeklere özel deterjan yok. bi real vb yerlere gidip bakıcam.
umarım herkes iyidir ve herşey yolundadır..!
selamlar, 1tanelerim, akarahan+, bulbul, burcuberru, escos, fatima38, mydarling, snm2008, srpp, ZEYNEP6672 nasılsınız?
tuğbacım, hiç takma kafana. bebişini düşün. gelip ifadesini alalım o gıcığın.klava:
burcuberracım, aldığın sıvı deterjan bebeklere özel mi? ben migros, tansaş gib marketlere baktım ama bebeklere özel deterjan yok. bi real vb yerlere gidip bakıcam.
YOK BENDE ARALIK BAŞINDA GELECEK OLAN O ADJUVANSIZDAN OLMAYI DÜŞÜNÜYORUM AZ KALDI AZ DAHA SIKAYIM DİŞİMİ..:dance:Benim kafam karışık ama. Hani hamilelere özel başka aşı gelecekti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?