2010 Şubat Anneleri

burcucum günaydın gözün aydın dün kızını görmüşsün maşallah kızana odasınıda hazırlamışsın sağlıkla kullansın bütün eşyalarını bebişin

kızlar bu tavsiye ettiğiniz kitabı inceliyourmda bayağı güzel bilgiler var içinde almakta fayda var

burcucum günaydın gözün aydın dün kızını görmüşsün maşallah kızana odasınıda hazırlamışsın sağlıkla kullansın bütün eşyalarını bebişin

inşallah Aytenciğim üzerimden yük kalktı rahatladım.birde cicilerini ütüleyip yerleştirsem olduda bittiii.artık son 1 ay iznimdede yatar dinlenirim.

ayy sonunda göbiş resmimi ekledim kızlar bi türlü yapamıyodum resim boyutu büyük geliyodu

burcucum gözün aydın çok sevindim bebişin iyimiş dalinlemi yıkadın nasıl güzel kokuyomuuu

inşallah Aytenciğim üzerimden yük kalktı rahatladım.birde cicilerini ütüleyip yerleştirsem olduda bittiii.artık son 1 ay iznimdede yatar dinlenirim.
gözünaydın canımbebişini görmüşün.. evvet ciciler yıkanıp ütülenicek daha herşey alınsın öle yaparım diye ben daha yıkamadım

ciddimisin 51 kiloyla hamile kaldım şimdi 65 kiloyum az almadım yani hatta çok bile almışım doktor dedi

hııı biraz küçük geldi bana ben 69 kilola hamile kaldım kusmaktan 64 kiloya indim 5 kilo vermişim şimdi yine 69 oldum yeni yeni....ama beni gören son aymı diyo maşallah..........
tabi ben daha topluymuşu senden.............

ama doktorun normal diyosa normaldir

burcucum gözün aydın çok sevindim bebişin iyimiş dalinlemi yıkadın nasıl güzel kokuyomuuu

Sagol Serapcığım evet Dalin aldım makine için sıvı deterjan ve yumuşatıcısını aldım ama 2 lt 15 tl deterjan / 5,50 de yumuşatıcısı.(kızlar fiyatlarını bilerek yazıyorum ki fikriniz olsun diye yanlış anlamayın lütfen ) ama nasıl güzel kokuyor evim buram buram bebek koktu mobilya kokusunu bastırdı valla.ciclerimizi 30 derecede yıkadım granurlu hacı şakirde güzel kokuyormuş ama 30 derecede falan sabun lekesi kalır dediler mantıklıda soğuk suda erimezse sabun kalır o yüzden sıvı sabun aldım ama sonradan beyazları için granurde alıcam (rendelenmiş sabun)o da çok güzel kokuyormuş ve fiyatı daha uygundu 6 tl falan.

bebişimde şişkoymuş doktor dedi 750 gr olması gerektiği haftada 950 gr dı bayramdan önce gidicez bakalım nekadar oldu

benim halen az az bulantı ve tiksinti var ya çok kilo almıyorum hatta hiç kilo almıyorum öle aşırı iştahım hiiiç olmadı normale döndüde eskisi gibi ama duru nun kilosu maşallah gayet güsel

bebişimde şişkoymuş doktor dedi 750 gr olması gerektiği haftada 950 gr dı bayramdan önce gidicez bakalım nekadar oldu

maşallah çok güsel...............büyümüştür annesi çünkü ben tepiklerden anlıyorum gün geçtikçe daha sıkı oluyokaydirigubbakcemile3

gözünaydın canımbebişini görmüşün.. evvet ciciler yıkanıp ütülenicek daha herşey alınsın öle yaparım diye ben daha yıkamadım

ben aldım herşeyi canım bitti benim hatta abartmışım bile dün farkettim.cumartesi pazar ütüliyip asıcam artık yerlerine aaa benim askı almam lazım daha birde telsiz e-bbekte telsizler indirime girmişweb sitesinde yazmıyor ama bana yakın akşam çıkışta gidip bakıcam birde teşhirde kullandıklarını %50 indirimli sattıkları teşhirleride varmış orayada bakıcam belki güzel şeyler bulabilirim.

günaydııınnn.

hımm anladım canım bende bayram sonra yıkayıp ütülüyeyim bilgilendirmen iyi oldu canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…