evetttt şimdi gelelim benim bugünkü hastane macerama.bugün tüm gün koşturdum valla halim kalmadı zor oturdum bilgisayarın başına.
Sabah 9 da gittik hastahaneye 1 tüp kan verdim 15 dk sonra şekerli su içtim limon falan değildi sadece şekerli su.1 saat sonrada 2. Tüp kanı verdim.ondan 1 saat sonra sonuçları aldım.benim sonuç kağıdında referans aralığı 55-115 arası yazıyordu (demekki her hast.değişiyor sizden hep 140 duymuştum) benim sonuç 79 çıktı çok şükür iyi yani. özelde yaptırdım 20 tl aldılar.
(gitmiyen arkadaşlar için detaylı yazdım gidenleri sıktım ama )
sonra kendi dr gittim sonuçlarla beraber.usg ye girdim.25+1 de kızım 860 gr ve 34 cm kızlar dr teyzemiz uzun olacak dedi1 ay sonra tekrar gel dedi çatı muayenesini ne zaman yapacaksınız dedim 36-37 haftalarda dedi bana geç gibi geldi ama birdaha ki gittiğimde yine soracağım.
Sonra mobilyamızı almıştık ama eve gelmeden son gelip bakın dediler gittik baktık.uyku setini beğendik uyku seti 1haftaya ancak gelirmiş ama mobilyalarımız geldiiiiiiiiiiii.artık kızımın odası hazır.hemen gittim dalinin sıvı sabununu ve yumuşatıcısını aldım cicilerini makineye attım 3 makine çamaşır kızlar valla ben kendi kendime bi dünya söylendim bu ne be ne yapmışım diye.ütüliyeyim yerleştireyim resimlerini çekip koyucam.uyku setimiz 1 hafta sonra geleceği için şimdilik kendi aldığımız 2. Uyku setini serdik ama güzel oldu.aslında tam oda değil ama ufak oturma odasına yerleştirdik işte öyle perde halı falan almıycam.böyle yani haşatım çıktı ama değdi galiba.
Hee birde tetenoz aşısının 2. Dozunuda vurldum 3. Doz 6 ay sonra.
hadi gozun aydın canım mobılaynızda gelmiş ohh hayırlı olsun tatlım allahım bebısını mısıl mısıl uyuymayı nasıp esın tatlım
havvacım nasılsın gelınım nasıl
havvacım nasılsın gelınım nasıl
Sağol canım iyiyiz ikimiz de. Sen nasılısn? Damadım nasıl? Tekmeliyo mu :)))
Uyuyodur canım..Bi de hareketin fazlaysa azalır tekmeler
evetttt şimdi gelelim benim bugünkü hastane macerama.bugün tüm gün koşturdum valla halim kalmadı zor oturdum bilgisayarın başına.
sabah 9 da gittik hastahaneye 1 tüp kan verdim 15 dk sonra şekerli su içtim limon falan değildi sadece şekerli su.1 saat sonrada 2. tüp kanı verdim.ondan 1 saat sonra sonuçları aldım.benim sonuç kağıdında referans aralığı 55-115 arası yazıyordu (demekki her hast.değişiyor sizden hep 140 duymuştum) benim sonuç 79 çıktı çok şükür iyi yani. özelde yaptırdım 20 tl aldılar.
(gitmiyen arkadaşlar için detaylı yazdım gidenleri sıktım ama )
sonra kendi dr gittim sonuçlarla beraber.usg ye girdim.25+1 de kızım 860 gr ve 34 cm kızlar dr teyzemiz uzun olacak dedi1 ay sonra tekrar gel dedi çatı muayenesini ne zaman yapacaksınız dedim 36-37 haftalarda dedi bana geç gibi geldi ama birdaha ki gittiğimde yine soracağım.
sonra mobilyamızı almıştık ama eve gelmeden son gelip bakın dediler gittik baktık.uyku setini beğendik uyku seti 1haftaya ancak gelirmiş ama mobilyalarımız geldiiiiiiiiiiii.artık kızımın odası hazır.hemen gittim dalinin sıvı sabununu ve yumuşatıcısını aldım cicilerini makineye attım 3 makine çamaşır kızlar valla ben kendi kendime bi dünya söylendim bu ne be ne yapmışım diye.ütüliyeyim yerleştireyim resimlerini çekip koyucam.uyku setimiz 1 hafta sonra geleceği için şimdilik kendi aldığımız 2. uyku setini serdik ama güzel oldu.aslında tam oda değil ama ufak oturma odasına yerleştirdik işte öyle perde halı falan almıycam.böyle yani haşatım çıktı ama değdi galiba.
hee birde tetenoz aşısının 2. dozunuda vurldum 3. doz 6 ay sonra.
canım çok geçmiş olsun güzel haberlerle gel inşallah canımmm dualarımız seninleee
fatosum Allah yardımcın olsun gelip geçici birşeydir inşallah habersiz bırakma bizi sen yazamazsan eşin bir iki satır yazsın dualarım seninle moralini yüksek tut rahat ol emi
ayy çok üzüldüm fatoşum geçmiş olsunn lütfen biraz sakin olsa düşsün telaş yapma olurmu güzel haberlerini bekliyoruz dualarımız seninle
bende 1 2 ay sonra almayı düşünüyorum zaten işte
ay canım çok geçmiş olsun .... bi şekilde haber ver canım bizlere durumunu... merak ederim ben... inşallah yatmaya gerek kalmadan indirirler.. hay allahım ya ne menem bişeymiş bu tansiyon bi türlü bırakmadı yakanı...
FATOŞ DEMİN BİŞİN YOKTu KIS NE OLDU geçmiş olsun işallah bişi olmaz
Canım çok geçmiş olsun inşallah yatmadan falan gelirsin. Dualarımız seninle sen bir an evvel iyileş te bize güzel haberlerini ver.
inşallah düşer canım :Saruboceq:
bi sorun çıkmaz inşallah
nedir bu kızın çektiği ya off
fatoşcum geçmiş olsun canım inşallah çabucak düşer heyecanmı yapıyorsun acaba
gecmıs olsun fatoscum hayırlı haberlerle gel cnm ınsallah:gitme:
geçmiş olsun canım ya inşallah bir an önce düşerde hastanelerde yatmak zorunda kalmazsın sakin olda iyice çıkmasın üzüldüm şimdi :1hug:
fatoşcum geçmiş olsun canım
umarım önemli bir şey değildir
çabuk geçer yatmana gerek kalmaz
kızlar bizde aldık arabamızı CHİCCO CT01
Chicco Trio CT01 Bebek Arabası - İlke Bebe Çeyiz Sarayı
puset ve arabadan oluşuyor bir 0-13 kglık araba koltugu/anakucagımız kaldı
hayırlısyla onuda alınca azalmış oluyor eksikler
ayy FATOŞ allah yardımcın olsun güzelim dualarımız seninle...
kızlar ya fatosa noldu cok uzuldum ya
kızlar FATOŞA bişeymi olduuuu
hadiyaa inş düzelir canım benimya
fatoş'um gitmişsin heralde. inş korkulacak bişey yoktur canım,çok üzüldüm inan ki,dua edeceğim senin için. İyi haberlerle gelirsin inş.:Saruboceq:
kızlar fatoş gelmedımı
fatoşcuğum geçmiş olsun canım inşallah sorun çıkmaz dikkat et.niye durduk yere tansiyonun yükseliyorki?birşeylerimi kafana takıyorsun.
kızlar bizde aldık arabamızı CHİCCO CT01
Chicco Trio CT01 Bebek Arabası - İlke Bebe Çeyiz Sarayı
puset ve arabadan oluşuyor bir 0-13 kglık araba koltugu/anakucagımız kaldı
hayırlısyla onuda alınca azalmış oluyor eksikler
ya fatoşu cok merak edıyorm bak gelmedı daha naptı acaba
Ya evet Bilgencim...Yatırdılar mı acaba. Ama yatması da iyi olur. Daha sıkı ve iyi takip edilir. İnşallah ciddi bi şeyi de yoktur canım
inş. cnm yaa gercı yatrmaları ıı olur demı takıp altında olur cnm ya allhım yardmcısı olsn
Amin Bilgencim. Artık kötü haberler almayalım nooluuurrrr:Saruboceq:
güle güle iyi günlerde kullan canım.
Selda nerelerdesin sen kaç gündür girmiyordun iyimisin Çınar'ımız nasıl.
canım ben 5-6 ayaklı var baktım boyu uzun olacak kızın yada uzadı ayaklıkları keserim üzerine zaten patik giyecekler.6-7 tanede ayaksız var ama tam saymadım bi ara tam aldıklarımı yazarım.
hayırlı olsun oğluşun sağlıkla kucağına al inşallah.
Havva Merhaba ben burdayım öyle bi girdim bugün işe gitmemiştim geçmişi yarın oku oku bitiremem diye bi girip bakayım dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?