2010 Şubat Anneleri

hadi gozun aydın canım mobılaynızda gelmiş ohh hayırlı olsun tatlım allahım bebısını mısıl mısıl uyuymayı nasıp esın tatlım

Maşallah canım bebişine. Cicilerini de misler gibi güle güle kullansın. Yatğında da mışıl mışıl uyusun da büyüsün inşallah. Epey yoğun bir gün yaşamışsın canım. Ama çok güzel haberler almışsın. Değmiştir yorulduğuna...

Ya evet Bilgencim...Yatırdılar mı acaba. Ama yatması da iyi olur. Daha sıkı ve iyi takip edilir. ınşallah ciddi bi şeyi de yoktur canım

inş. cnm yaa gercı yatrmaları ıı olur demı takıp altında olur cnm ya allhım yardmcısı olsn

canım çok sevindim sonuçlarınızın iyi çıkmasına bizimde cuma sabahı olacak inş. bizimde sonuçlarımız iyi çıkar hayırlısıyla benim kızda geçen hafta 25+5 günlükdü 832 gr kilosu 32 cm boyu çıkmışdı bu hafta 1 kg lik kıyma olmuştur heralde:)ama senin kızda maşllah hem kilosu hemde boyu iyi aferin iyi bakıyosun kızına:)))

canım çok geçmiş olsun güzel haberlerle gel inşallah canımmm dualarımız seninleee

fatosum Allah yardımcın olsun gelip geçici birşeydir inşallah habersiz bırakma bizi sen yazamazsan eşin bir iki satır yazsın dualarım seninle moralini yüksek tut rahat ol emi

FATOŞ DEMİN BİŞİN YOKTu KIS NE OLDU geçmiş olsun işallah bişi olmaz

Canım çok geçmiş olsun inşallah yatmadan falan gelirsin. Dualarımız seninle sen bir an evvel iyileş te bize güzel haberlerini ver.

inşallah düşer canım :Saruboceq:
bi sorun çıkmaz inşallah

nedir bu kızın çektiği ya off

fatoşcum geçmiş olsun canım inşallah çabucak düşer heyecanmı yapıyorsun acaba

gecmıs olsun fatoscum hayırlı haberlerle gel cnm ınsallah:gitme:

geçmiş olsun canım ya inşallah bir an önce düşerde hastanelerde yatmak zorunda kalmazsın sakin olda iyice çıkmasın üzüldüm şimdi :1hug:

ayy FATOŞ allah yardımcın olsun güzelim dualarımız seninle...

kızlar ya fatosa noldu cok uzuldum ya

kızlar FATOŞA bişeymi olduuuu

hadiyaa inş düzelir canım benimya

fatoş'um gitmişsin heralde. inş korkulacak bişey yoktur canım,çok üzüldüm inan ki,dua edeceğim senin için. İyi haberlerle gelirsin inş.:Saruboceq:

kızlar fatoş gelmedımı

güle güle iyi günlerde kullan canım.

Selda nerelerdesin sen kaç gündür girmiyordun iyimisin Çınar'ımız nasıl.

canım ben 5-6 ayaklı var baktım boyu uzun olacak kızın yada uzadı ayaklıkları keserim üzerine zaten patik giyecekler.6-7 tanede ayaksız var ama tam saymadım bi ara tam aldıklarımı yazarım.

hayırlı olsun oğluşun sağlıkla kucağına al inşallah.

Havva Merhaba ben burdayım öyle bi girdim bugün işe gitmemiştim geçmişi yarın oku oku bitiremem diye bi girip bakayım dedim.[/QUOTE]

ya fatoşu cok merak edıyorm bak gelmedı daha naptı acaba

Ya evet Bilgencim...Yatırdılar mı acaba. Ama yatması da iyi olur. Daha sıkı ve iyi takip edilir. İnşallah ciddi bi şeyi de yoktur canım

inş. cnm yaa gercı yatrmaları ıı olur demı takıp altında olur cnm ya allhım yardmcısı olsn

Amin Bilgencim. Artık kötü haberler almayalım nooluuurrrr:Saruboceq:

ÖNCELİKLE HEPİNİZE TEŞLEKKÜR EDERİM ARKADAŞLAR.BUGÜN SAĞLIK OCAĞINDA TANSİYONUM 17/ 11 ÇIKTI AŞI YAPMADILAR HASTANEYE YOLLADI ACİLE GİTTİM 3 TE 6 YA KADAR ALMADIOLAR DOLUYDU ÇOK AMA ÖLÇTÜLER TANSİYONUMU 18 10 ÇIKTI EN SON 17 10 LA İÇERİ GİRDİM TAHLİLLERİMİ YAPTILAR TEMİZ EKO ÇEKTİLER ODA TEMİZ TANSİYON İÇERDE 15 9 ÇIKTI HERŞEY NORMAL YARIN KADIN DOĞUMCUNA GEL DEDİ YOLLADI EVDE ÖLÇTÜM 16 10 BAKALIM YARIN GİTÇEZ NE DİYCEKLER SABAH GİDERİZ HABERSİZ BAKMAYIM DEDİM SİZİ ÇOK SEVİYORUM ÖPÜYORUM DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN.

ÖNCELİKLE HEPİNİZE TEŞLEKKÜR EDERİM ARKADAŞLAR.BUGÜN SAĞLIK OCAĞINDA TANSİYONUM 17/ 11 ÇIKTI AŞI YAPMADILAR HASTANEYE YOLLADI ACİLE GİTTİM 3 TE 6 YA KADAR ALMADIOLAR DOLUYDU ÇOK AMA ÖLÇTÜLER TANSİYONUMU 18 10 ÇIKTI EN SON 17 10 LA İÇERİ GİRDİM TAHLİLLERİMİ YAPTILAR TEMİZ EKO ÇEKTİLER ODA TEMİZ TANSİYON İÇERDE 15 9 ÇIKTI HERŞEY NORMAL YARIN KADIN DOĞUMCUNA GEL DEDİ YOLLADI EVDE ÖLÇTÜM 16 10 BAKALIM YARIN GİTÇEZ NE DİYCEKLER SABAH GİDERİZ HABERSİZ BAKMAYIM DEDİM SİZİ ÇOK SEVİYORUM ÖPÜYORUM DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN.[/QUOTE]

geçmiş olsun cnma.s. dualarımız kalbimiz seninle ve meleğinle.stres yapmaki tansiyonun yükselmesin.iyi habelerle gel inşallah:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…