• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri

kızlar o kadar çok hastane çıkışına gerek yok.. hastane çıkışının içinde ne varsa aynılarından farklı farklı alınıyo zaten sadece adı hastane çıkışı değil... yazık eskitemeden büyüycekler... her aldığımızı giydirebilelim bende yazık... ben 1 tane aldım yeter başkada almıycam... iç zıbını sanırım bol kullanılıyormuş şu ağdan çıtçıtlılar var ya bide ağız bezi çok kullanılıyormuş kızlar ben ondan epey aldım (16+) tülbent gibi zaten elimdede yıkarım çabuk kurur ... hastane çıkışının içinde de var ...

kızlar o kadar çok hastane çıkışına gerek yok.. hastane çıkışının içinde ne varsa aynılarından farklı farklı alınıyo zaten sadece adı hastane çıkışı değil... yazık eskitemeden büyüycekler... her aldığımızı giydirebilelim bende yazık... ben 1 tane aldım yeter başkada almıycam... iç zıbını sanırım bol kullanılıyormuş şu ağdan çıtçıtlılar var ya bide ağız bezi çok kullanılıyormuş kızlar ben ondan epey aldım (16+) tülbent gibi zaten elimdede yıkarım çabuk kurur ... hastane çıkışının içinde de var ...

aynen canım o ağız bezleride çok kullanılıyo bende aldım bayağııı hastane çıkışıda 2 takım yeterli tam takım almadım ben 5 li aldım

haklısın canım çok çabuk büyüyor bebekler kullanacağımız kadar almak en mantıklısı 5 tane ağdan çıtçıtlı badi aldım birkaç tanede yeğenimin var pek kullanamadı onlarıda bana vercekler ağız bezi 4 tane tül aldım 5 tanede penye olandan aldım yumuşacıklar şimdilik yeter gerek olursa sonradan takviye yaparım artık

banada fazla gibi gelmişti sağolun kızlar kimden duyduysam aynı şeyi söylüyor hemen büyüyorlar diye bizde minik kuzularımızın büyüdüğünü hayırlısıyla bir görsek :Saruboceq:

çoğu gitti azı kaldı kızlar biraz daha sıkalım dişimizi... her geçen gün daha fazla sıkıntılar çıkıyo ağırlaşmaya başladık, bel ağrısı, uykusuzluk, kramplar, tansiyon, şeker derken bide bakmışız miniklerimiz anne ben geliyorum diyo... sonrasındada sanki o kadar şeyi 9 ay boyunca biz çekmemişiz gibi meleğimizi bi alıcaz kucağımıza herşeyi unutucaz hafifliycez... işte hayatımız o zaman başlıycak... onlardan öncesi vardı artık onlardan sonrası var...

evet kızlar çoğu bitti azı kaldıı herşey onlar içinnn sağlıkla gelin bebişler bi imkan olsa mesela kızlar hepimiz buluşsak bebişleri arabalarıyla yan yana dizip bizde otursak demi çok güzel olurduuu

evet kızlar çoğu bitti azı kaldıı herşey onlar içinnn sağlıkla gelin bebişler bi imkan olsa mesela kızlar hepimiz buluşsak bebişleri arabalarıyla yan yana dizip bizde otursak demi çok güzel olurduuu

süper olurdu hemde biz kaç kişiyiz topikte... 100 tane bebek arabası yan yana... kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 guinness rekorlar kitabına gireriz walla böyle bi rekor denemesi olduğunu sanmıyorum... :lepi: :hooray:

ay evet canım çok güzel olurdu kaydirigubbakcemile5

ben çıktım kızlar öpüyorum hepiciğinizi kendinize ve meleklerinize iyi bakın canımsınız......... opuyorumnanaktan

İlk günlerde her alt değiştirmeye tulumu kirlenip değiştirmek zorunda kalınabiliyormuş. O yüzden tüm büyükler bol bol tulum al diyorlar.... bir miktar aldım ben yaklasık 10-12 tane ayaklı ayaksız..... indirimlerde tekrar alacağım...patikli olanlar bir sure sonra ayaklarını kasarsa kesiverirsinizi ne olacakki... bi makinaya cektinmi al sana ayaksız tulum olurlar yerimseniben

Doğru söylüyorsun kesiliverir canımalkisalkisalkis Ben ayaklı tutlumları daha çokseviyorum en azından kıyıdan köşeden açılmaz soğuk almaz gibi geliyor.
Ama ben şu bedenler konusunda çok karışığım. Acaba diyorum kızlar doğduklarında soğuk olacak ya kadife tulum alıcam onları 0-3 beden penyeleri 3-6 beden mi alsam? Bi de her marka aya göre değil 56-62 falan böyle bedenler var çocuk ne kadar olucak ne kadar büyücek nasıl alayım hiiç karar veremiyorum:uhm:

bizimde hastane çıkışımız bir takım bir tane daha alsak yeterli olur mu acaba birisi 3-4 tane alın diyordu
zaten o takımın içindeki her şeyden ayrıcada alıyoruz şapkası önlüğü eldiveni zıbını badisi vs. o kadar çok almaya gerek var mıkine bence gereksiz geldi bende 2takım alcam zaten tulumdu badydi derken bir sürü olur gibime geliyor

Ben 2 takım aldım 10 parçalı. Battaniyeli falan olanlardan onlar nasılsa kullanılır diye. Ama yeter diye düşünüyorum onlar çabuk küçülecek çünkü.
Valla şaşırdım daha bir sürü şey almam lazım; 2 hastane çıkışı, iç dış zıbın, 3 tane ağız mendili, 1 tane kadife tulum, 3-4 kısakollu askılı çıtçıtlı body, 1 tane 0-3 aylık 1 tane de 3-6 aylık ayaklı pijama, 1 kalın battaniye, 1 tane de 3-6 aylık tulumumuz var sadece:sm_confused: Küçük bir sepetin içinde duruyorlar. Haa bi de küvetimiz varkaydirigubbakcemile3 Bayram geçsin de kendimi alışverişe vericemkaydirigubbakcemile2

ben geldim kızlar aaaa ayten gitmişyaa kocişle yemek yedik geldim çizelgemi düzelticekti cevap veremedim aytencim kusura bakma canıım

herkese iyi akşamlar mesai bitti bende kaçıyorum artık kendinize ve tatlı bebişlere iyi bakın opuyorumnanaktan

Back