• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri

aytencim sağol canımcım bende o kadar aldım canım ama az mı olur bilmiyorum bide diyolarki tulumları ayaklı almayın bebiş rahat edemiyomuş içinde sizce doğrumusur???
bence doğru ayaklıda alınırda çok değil çünkü boyu büyüdüğü zaman hafifte olsa geriyo yeğenimden biliyorum

arkadaşlar baston pusetleri tavsiye ederim.
ben bu konuyu çok araştırdım, çok kişiye sordum.
chicco travel sistem benimde favorimdi önceleri. ama herkes zor katlandığını,katlandığında bagajda çok yer kapladığını, ağır olduğunu söyledi. tutma sapı tüm olanlardan ziyade baston modelleri tercih et. hafif olması çok önemli dediler. bende maclareni uygun bulmuştum ama maalesef bugün okuduklarımdan sonra kesinlikle vazgeçtim.
şimdi chicco liteway almayı düşünüyorum bakalım.fiyatı maclarenin yarısından bile daha hesaplı.

tuğbacım safya atlamışım görmemişim araban çok güzel canım güle güle kullan resimdeki renktemi aldın hoşuma gitti gri

canım ne yazıkki ben almadım:1no2: alıntıdan kaynaklanmış galiba fikirevi almış tatlım bende beğenilerimi iletiyordum ben daha almam çünkü kendi arabamız var ilk aylar pek dışarıya çıkmayız çünkü en fazla anneannemize gideriz

arkadaşlar baston pusetleri tavsiye ederim.
ben bu konuyu çok araştırdım, çok kişiye sordum.
chicco travel sistem benimde favorimdi önceleri. ama herkes zor katlandığını,katlandığında bagajda çok yer kapladığını, ağır olduğunu söyledi. tutma sapı tüm olanlardan ziyade baston modelleri tercih et. hafif olması çok önemli dediler. bende maclareni uygun bulmuştum ama maalesef bugün okuduklarımdan sonra kesinlikle vazgeçtim.
şimdi chicco liteway almayı düşünüyorum bakalım.fiyatı maclarenin yarısından bile daha hesaplı.

bende baktım netten chicconun baston modeline 250 civarıydı fiyatlarda uygun güzelde ben 5 ay sonra düşünüyorum almayı ben alana kadar daha neler çıkar

canım ne yazıkki ben almadım:1no2: alıntıdan kaynaklanmış galiba fikirevi almış tatlım bende beğenilerimi iletiyordum ben daha almam çünkü kendi arabamız var ilk aylar pek dışarıya çıkmayız çünkü en fazla anneannemize gideriz

senin mesajınmış gibi geldi bana canım bende diyorum sanki fikirevinin aldığıda aynıydı diye düşünüyorum deminden beri hem işe hem buraya bakınca böyle oluyor işte

canım ben kendim almadığım için bilmiyorum ama halam yeni doğum yaptı tulum alacaksanız biraz büyük alın çünkü 3den fazla giyemiyormuş hemen boyu uzadı diyor
birde ilk doğduğunda tulum değilde zıbın daha iyi oluyormuş alttan çıtçıtlı badilerde tabi benim deneyimli annelerden öğrendiğim bu ama tabi tulumda ilk aylardan sonra baya kullanışlı oluyormuşsengözlerimebaksanab

anladım canım çok sağolasın büyük almakta fayda var bakalım yapcaz bişiler

evet canım ayaklı tulum alma ben bir tane aldım oda ayaklı değil ben yeğenime almıştım tulum 2 bilemedin 3 kere anca giymiştir ayaklı olduğu için boyu uzayınca rahatsız etti giyemedi

bende öle duymuştum demek doğruymuş çok sağol

bence doğru ayaklıda alınırda çok değil çünkü boyu büyüdüğü zaman hafifte olsa geriyo yeğenimden biliyorum

evet az alıcaz yada 1-2 tane kış bebişi ya üşümesinlerdee çok sağol canımmm

bilmez miyim canım insan hem işe koşturuyor hem muhabbetten geri kalmak istemiyor ben dayanamayacağım galiba nasıl olsa bebişi bırakıp gelcem ha 1ay önce ha 1ay sonra ben aralıkta ayrılmayı düşünüyorum izne yapılacak bir sürü hazırlık var hemde herşeyi annem yapıyor yazık birazda ben bişeyler yapmak istiyorum işyeride zorluyor artık beni baya ağırlaştım :CüvCüv:

bende şuan araba almayı düşünmüyorum 4-5 aylık olsun öle alıcam şuan gerek duymuyorum zaten kış olucak bide ufakken hemen binemezlerkii

ılk günlerde her alt değiştirmeye tulumu kirlenip değiştirmek zorunda kalınabiliyormuş. O yüzden tüm büyükler bol bol tulum al diyorlar.... bir miktar aldım ben yaklasık 10-12 tane ayaklı ayaksız..... indirimlerde tekrar alacağım...patikli olanlar bir sure sonra ayaklarını kasarsa kesiverirsinizi ne olacakki... bi makinaya cektinmi al sana ayaksız tulum olurlar yerimseniben

kızlar dün bişey sormuştum ya badi tulum kaçar tane aldınız bebişlerinizeee

canım ben bayagı çok aldım valla sayısını bilmiyorum
görgüsüzlük yaptım biraz ama en çok çıtçıtlı badylerden aldım onlar çok lazım oluyormuş
tulum 2 tae var galiba emin değilim
patikli altlardan aldım 5 tane falan birde normal altlardam aldım
2 takımda 6lı hastane çıkışı aldım

bende baktım netten chicconun baston modeline 250 civarıydı fiyatlarda uygun güzelde ben 5 ay sonra düşünüyorum almayı ben alana kadar daha neler çıkar

sağol tatlım evet gri aldım arabayı kız erkek kullanır diye düşündüm
hani ikinciside oglum olursa akannehir

bilmez miyim canım insan hem işe koşturuyor hem muhabbetten geri kalmak istemiyor ben dayanamayacağım galiba nasıl olsa bebişi bırakıp gelcem ha 1ay önce ha 1ay sonra ben aralıkta ayrılmayı düşünüyorum izne yapılacak bir sürü hazırlık var hemde herşeyi annem yapıyor yazık birazda ben bişeyler yapmak istiyorum işyeride zorluyor artık beni baya ağırlaştım :CüvCüv:

bende aralıkta ayrılıcam canım kendimi daha fazla zorlayamam evde oturup bende bişeyler yapayım istiyorum artık bebişime sabah 8,30 da gel akşam 8,30 da git zor olmaya başladı birde patronda durmuyor hiç akşamları çok sessiz oluyor burası bütün herşeyede ben koşturuyorum yoruldum iyice

ayyy kızlar yetisemiyourm hızınıza okuyııım mi yazıyımmı herşeye yorum yapasım var....evden yazarım artık cıkıyım da bi..:)

canım ben bayagı çok aldım valla sayısını bilmiyorum
görgüsüzlük yaptım biraz ama en çok çıtçıtlı badylerden aldım onlar çok lazım oluyormuş
tulum 2 tae var galiba emin değilim
patikli altlardan aldım 5 tane falan birde normal altlardam aldım
2 takımda 6lı hastane çıkışı aldım

sağol tatlım evet gri aldım arabayı kız erkek kullanır diye düşündüm
hani ikinciside oglum olursa akannehir

o zaman bende alıyım çok lasım oluyosa, hastane çıkışı 1 tane aldım ben 1 tane daha alıcam yeterli zaten

bizimde hastane çıkışımız bir takım bir tane daha alsak yeterli olur mu acaba birisi 3-4 tane alın diyordu
zaten o takımın içindeki her şeyden ayrıcada alıyoruz şapkası önlüğü eldiveni zıbını badisi vs. o kadar çok almaya gerek var mıkine bence gereksiz geldi bende 2takım alcam zaten tulumdu badydi derken bir sürü olur gibime geliyor

bizimde hastane çıkışımız bir takım bir tane daha alsak yeterli olur mu acaba birisi 3-4 tane alın diyordu
zaten o takımın içindeki her şeyden ayrıcada alıyoruz şapkası önlüğü eldiveni zıbını badisi vs. o kadar çok almaya gerek var mıkine bence gereksiz geldi bende 2takım alcam zaten tulumdu badydi derken bir sürü olur gibime geliyor
yok canım en fazla 2 tane yeterli olur.. zaten onları çok giymicek

2 tane yeter canım ben bir tane alırım yeter diyodum ama 2 oldu bize hastane çıkışları hediye geldi o kadar parçalı almaya gerek yokki annem almış bana 5 li zıbın seti 3 tanede ondan oldu onlar yeter dahada gelir hediye

Back