2010 Şubat Anneleri

kızlar ya bende 27. haftalık hamişim .bazen karnımın bi tarafına bebiş toplanıp
kalıyor sanki sizede öle oluyormu.taş gibi oluyor karnm.
Canım normal ama benim hatta bi toplanıyor nefesim kesılıyor. Sonra bende oksuyorum konusuyorum geciyor bide bende 2 taneeee opuyorumnanaktanama yinede dikkat etmek lazım kasılmalar cok ve sık olursa dogru daktıraaa.s.
Kendine ve bebişe dikkattt et güle güle canımmm gamyoncuiremsu
o toplanma bendede oluyo kızlar... karnımın bi tarafı şişiyo semsert oluyo orası ama biraz can yakıcı... bende elimle azıcık seviyorum okşuyorum konuşuyorum o zaman yavaş yavaş gevşiyo...
sositosositosositosositoonda bide tekme sallıyorlar ohhhh diyorum acele etmeyinnn. daha zaman var bekleyinnn... acayip bi duygu bunu yasamayan herkese yasatsın rabbimmm.... :Saruboceq::Saruboceq:

bencede katılıyorum
normal doğum en güzeli

gerçekten güzel bir siteymiş bakarken gözlerim yaşardı sağol esracım

kızlar sitede sorunmu var yoksa yine birtek bendemi var.?geçmişi okuyamıyorum herkes iyi inşallah.benim kasıklarıma dünden beri sızı girio kızlar sizde de oluomu?iğne girio gibi ara ara

ben de oğlumu görücemmm yarın!!! çok heyecanlıyım..

yaren senin mesajı bulamadım alıntı yamak için ama maaşallah bebişine!! Kocaman omuş... tebrikler annesi!!

şeker konusunda da benim 76 çıkmıştı açlık kan şekerim 2-3 hafta önce ölçtüğünde, açlıktan ölüyorudm hakkaten ama.. kaydirigubbakcemile3 haftaya yapacak heralde bizim şeker yüklememeizi ama ben çok korkuyorum çünkü babam insülin kullanıyor , şeker hastası.. Genetik ya bu da.. mirmirmirmir

kızlar sitede sorunmu var yoksa yine birtek bendemi var.?geçmişi okuyamıyorum herkes iyi inşallah.benim kasıklarıma dünden beri sızı girio kızlar sizde de oluomu?iğne girio gibi ara ara

hoşgeldin canım sited güzel çalışıyo bende ama bilmiorum evet canım arada bendede oluyo iğne gibi girio arada

ya benımde bı suredır karnım agrıyo cok fazla ılac alıyorum galıba ondan yada usutuyomuyum ne gaz sancısı gıbı oluyo bazen...
kasıklarımda da az az agrı oluyo bazen dınlenınce gecıyo ama. ıgne batar gıbıde oluyo ozellıkle gece sagdan sola donerken falan...
ne bılım her yerımız ayrı agrıyo yaaa

hoşgeldin canım sited güzel çalışıyo bende ama bilmiorum evet canım arada bendede oluyo iğne gibi girio arada

hoşbuldum cnm üşüttüm mü dedim acaba dün dışarıdaydım da kızılaya gittim şeker testi yaptırmaya ama yaptırmadan kapısından geri döndüm acayip tansiyonum düştü güvenemedim kendime.4 saat birşey yeme demişti dr dayanmadı tansyon nasıl yaptırıcam bu şeker testini bilmiorum.

arkadaşlar aranızda bebek arabasını alan varmı?
ben maclaren techno almayı düşünüyordum, taki bu güne kadar...
gazetede ABD de bu markanın modellerinin toplatıldığını okudum bugün.arabanın katlama yerlerine 15 çocuğun eli şıkışmış ve 12 sinin parmağı kopmuş.
hepinizin aklında olsun.
almayanlar dikkatli olun.
alan varsa da kullanmadan değiştirmeyi deneyin bence...

hoşgeldin canım bendede sorun yok okuyabiliyorum normal galiba şekercim benimde giriyor bazen sızıdan kuvvetli oluyor ama gaz sancısı gibide anlayamıyorum belki üşütmüssündür dikkat et kendine bu aralar daha da sıklaşır böyle şikayetler bende hiç eğilemiyorum artık karnım acıyor çok fena doğuma yakın zamanlarımı düşünemiyorum bile:1shok:

bende hiç olmuodu terslikmi var acaba dedim o yüzden bence de üşütüyoruz.bütün gün göbeğini açıp izlersen olucağı bu dio eşim:kedi:

amanınnnnnnn sagol canım walla hıc bılmıyodum kafamçokkarıştı

bu sefer gercekten kactım kızlar öptüümmmmm
:gitme:

berrincim sen ne tarafta oturuyodunn

ben hamitlerde oturuyorum şekercim sen nerdesin

gözün aydın canım ne zaman gidiyorsun dr a?
benim de anne tarafında ve babamda var şeker .. yoksa 6 aydır diyetteydim böyle çıkar mıydı 188 çıktı çok fenayım hala etkisindeyim

hoşgeldin canım sen yalnız gitme eşinle git düşersin Allah korusun

bende hiç olmuodu terslikmi var acaba dedim o yüzden bence de üşütüyoruz.bütün gün göbeğini açıp izlersen olucağı bu dio eşim:kedi:

:roflol:
benımkıde kapa gobegını usutuceksın dıyo butun gun zavallım
:roflol::roflol::roflol:
ay cok alemız yaaaa hıc gulucegım yoktu hepımız aynıymısız demek bı manyak ben sanıyodum gobegını acıp ızleyen :roflol:

canım şeker testi için dört saat bişey yemeden mi yaptır dedi doktor. bana hiç bişey demedi. bişey yemeden mi gitmek gerekiyormuş.

canım benim sabah erkenden gitmedinmi sen neden 4 saat aç kalıyosunki çözemedim ay kıyamam kız gelseydin yanıma bari yakınım ben heykele dinlenirdin biraz bariii

cnm saol uyarın için bebek arabasınıntehlikeli olabileceğini hiç düşünmemiştim.çok pahalı burada arabalar ya.napıcam bilmiorum bende.piere cardin uygun birtek diğerleri hep 1000 tl üstü.çok güzeller var ama o kadar para verebilirmiyim bilmiyorum.

Cnm son dönemlerimiz sızlanmayla geçicek galiba.çabuk yoruluyorum daha şimdiden doğum öncesi alışverişleride bitirmedim hangi güç kuvvetle yapıcam bakalım.tüm kemiklerim ağrıo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…