kızlar ya bende 27. haftalık hamişim .bazen karnımın bi tarafına bebiş toplanıp
kalıyor sanki sizede öle oluyormu.taş gibi oluyor karnm.
kızlar ben cıkıyorum...kayınvalıdeme gıdıcem bugun balık gunumuz. aksamda kalırız yarın aksam donerız kocısle. yarın aksam da arkadasımla nısanlısı gelıcekler yatıya. 2 gun gıremem anlıcagınız. cuma sabahtan seker yuklemesıne gıdıcem tekrar artık doktordan gelınce yazarım. ınsallah ıyı haberler getırırım sıze. opuyorum hepınızı gobıslerden kızlar...
tatlı falan yememiştim normal listemden yemiştim ama bir kaç zamandır arada az da olsa iki ısırık börek 2 kurupasta falan gibi şeyler tükettim. yaa off gene beni bol sebzeli az yağlı kara kuru saman gibi yemekler bekliyor gene yaaa, imreniyorum size
izmirde oturanlar nerde doğum yapmayı düşünüyosunuz
kızlar ben cıkıyorum...kayınvalıdeme gıdıcem bugun balık gunumuz. aksamda kalırız yarın aksam donerız kocısle. yarın aksam da arkadasımla nısanlısı gelıcekler yatıya. 2 gun gıremem anlıcagınız. cuma sabahtan seker yuklemesıne gıdıcem tekrar artık doktordan gelınce yazarım. ınsallah ıyı haberler getırırım sıze. opuyorum hepınızı gobıslerden kızlar...
üzme kendini bişey çıkmaz canımcımmm temiz çıkacak
bursada arkadaşım acıbademde epudral sezeryan oldu ama 7.5 milyara mal olmuş....ama diyoki ne ağrısı o ne ...ben hiç anlamadım çok hafif ağrı olunca ağrı pompası denen şe varmış ona sıkınca rahatlıyomuş....oğlu oldu çok tatlı
inşallah canım bir 3 ay daha nasıl dayanırım bilmiyorum diyete.. bu sefer daha da ağırlaştıracaklar çekicez elimiz mahkum bebeğim sağlıklı olsun da..
sor bakiyim arkadaşına 10 cm açıklık olana kadar epidurali bekletmişler mi.. benim arkadaşıma öyle yapmışlar da akannehir bütün sancıyı çekmiş.. ama tabi epidurali taktıktan sonra ağrı yokoluyor. ama 10 cm açılana kadar insanın anası ağlıyor o sancıdan töbe töbe.. ben hastaneyi ayağa kaldırmayı düşünüyorum isterlerse takmasınlar..
güle güle canım inşallah iyi çıkar sonucun
BEN EGE ÜNİVERSİTESİNDE YAPACAM ALLAH NASİP EDERSEizmirde oturanlar nerde doğum yapmayı düşünüyosunuz
HOŞ GELDİN CANIM ARAMIZAkızlar ya bende 27. haftalık hamişim .bazen karnımın bi tarafına bebiş toplanıp
BEN EGE ÜNİVERSİTESİNDE YAPACAM ALLAH NASİP EDERSE
HOŞ GELDİN CANIM ARAMIZA
GÜLE GÜLE KIZ NİŞANLILARI BİR ARADA YATIRMA HA kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol:
o dediğn normal epudral doğum galiba ama onun öle olması gerekiyo baştan takarlarsa çocuk nasıl çıkcak ıkınma azalır
fatoşcum aslında başta hep aklımda orası vardı benimde ama ne bilim çok kararsızım
Henüz belli değil. Doktorum bir şey demedi daha yani nerelerde yaptırıyor falan tam bilmiyorum. 7. aydan evvel de doğumla ilgili konuşmuyordu. Cuma gidince sorucam artık 7. aya geldik konuşalım ben de bileyim yani.
canım valla eşimin arkadaşının hanımı orda yaptı epudural çok ii dedi bizde ondan sonra oraya gidiyoruz orda düşünüyorum bide ücrette ödemiycem sigorta karşılıyor
evet canım benim arkadaşım normal epidural oldu ben de öyle düşünüyorum
yaaa benimkiyle geçen konuştuk o zaman 22 haftaydı ben şu an aydın özel NYSA hastanesine gidiyorum belkide orda olcak bilmiom...bana normali önerdi ama ben yapamam çok korkuyorum dedim ve ben daha önce tüp bebek tedavisi oldum 3 yıl bekledim bu bebeği ilk çocuğum düştü ... o yüzden tehlikeyede atasım yok kızımı ..sıkışmadan rahat rahat gelsin bebeğim
ya keşke kendime güvensem ve bebğime bişe olmıycanı bilsem bide kesi yapılmayacağını bilsem normal isterim ama hep aklımdaki bu yazdığım acabalarla zor
kızlar ya bende 27. haftalık hamişim .bazen karnımın bi tarafına bebiş toplanıp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?