2010 Şubat Anneleri

korktuğum başıma geldi diyetisyenim aradı, şekerim 188 çıkmış :sinifsinif: .. akşama kendi dr umla görüşücem herhalde 100 lük isticek.. o da yüksek çıkarsa şeker cihazı aldırıp evde kendim ölçücekmişim açlık tokluk..oof of

tchiboda güzel bir tema başladı. içinde organik bebek tulumları yorgan falan var. ben bu akşam gidip bakıcam aklınızda bulunsun. sitesinden kataloguna bakabilirsiniz

Canım sağol ya fiyatları da çok uygunmuş. Bi tane lacivert alt üst takım var sitesinde bayıldımm. En kısa zamanda gidip alıcam. Baksanıza çok güzel şeyler var:
http://www.tchibo.com.tr/pls/plantum/PL_ECOM.EC_INDEX?PSID=D2D87A27A7094EA1A83C14FA296756DF2073706&PPAGE=132495&PTS=41387.138000000&EXT_RUN_PAR_1=09_46&EXT_RUN_PAR_2=&EXT_RUN_PAR_3=&EXT_RUN_PAR_4=&EXT_RUN_PAR_5=

günaydın canım sen nasılsın? haftayı yarıladık ve ben çok mutluyum... 1 hafta daha yaklaşıyoruz meleklerimize.... benim haftam çarşambaları dönüyo da ... kaydirigubbakcemile3

Günaydın Esracım. Ben de oğlumu görücem diye çok mutluyum bu haftaopuyorumnanaktan

Valla bırak batsın canım yaa. Yapabildiğimiz kadarıyla artık. Doğum öncesi bi yapılacak yeter.

ZEYNEP kız babam annemi boşamadıktan sonra seninki seni hiç boşamaz...annem kumral babam esmer ben esmere yakın kumral erkek kardeşim sarışın ve yeşil gözlü :))) hala onu cami avlsunda buldumuzu düşünüyo hahaha

yaren gözün aydın canım maşallah bebişine iyi bakmışşsın annesi kiloyuda takma çünkü ne kadar istesekte artık hem bebişler hem biz çok hızlı kilo alacağız çevremde herkes aynı şeyi söylüyor 6aya kadar almazsın sonra çok fazla alırsın diyorlar ne yapalım doğumdan sonra nasip olurda görüşebilirsek zayıflama topiği açarız kızlar :dance:

of canım sende bendensın demek... su 100luklerı bı yaptıralım ıns ıkımızınkıde ıyı cıkıcak :sinifsinif:

benımkıde bazen nolur soyle sapsarı mawı gozlu bı bebegımız olsa ne tatlı olur dıyo. dedım bızden nası cıkıcak o? oda dıyo dogru o zaman kapıyı dısardan kaparsın :roflol:

maşallah maşallah....benim eşimde çok düşkündür bana sağolsun .....ben biraz cadıyım ama o benim bu hallerime bayılıyo böle bana diyoki uyuşuk sessiz bi kadınla yapamazdım asla senin gibi yaramazla uğraşmak çok güsel diyo...bende onu çok seviyoruuum....3 aralık evlilik yıldönümümüz ama bana hediyemi erken almış artık benimde I pood um var bihterin telefonundan almış çok mutlu oldum akşam opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ay ay ay ne mutlu kız, ben de akşama kocişime anlatıyım belki bana da bişiler düşünür :CüvCüv: bizimki daha ziyade göbekle ilgili olduğu için başını yukarı kaldırıp beni göremiyoo

:roflol:

maşallah canım Allah eşlinle muhabbetinizi bozmasın hiç
amin canım amin..c herkesin...

şükürler olsun...

Yareeen maşallah oğluna yaa Kocaman olmuş. Senin de doktor benimki gibi kilolara bir şey demiyor herhaldekaydirigubbakcemile3

akşam tatlı falan mı yedin canım ondanmı yüksek çıktı yoksa bakalım 100 lük te ne çıkıcak

of canım sende bendensın demek... su 100luklerı bı yaptıralım ıns ıkımızınkıde ıyı cıkıcak :sinifsinif:

inşallah hayatım ya inşallah.... şok oldum sen o kadar ay diyet yap.. ama dr dedi 10 gün süper beslen 2 gün pasta ye şeker dengen bozulurmuş....

YARENCİM MAŞALLAH YAV KOCAMAN OLMUŞ ALLAH NAZARDAN SAKLASIN CANIM GÖZÜN AYDIN
[

geçmiş olsun canım yaaa bebeğe bi zararı yok bunun bildiğim kadarıyla o kadar strese girmeyin hamilelik bitince geçer....tam bilmiomda öle okumuştum bi yerde

ben şeker testinide aslında pek yaptırasım yok

canım üzülme dikkat edersin düzelir inşallah

tatlı falan yememiştim normal listemden yemiştim ama bir kaç zamandır arada az da olsa iki ısırık börek 2 kurupasta falan gibi şeyler tükettim. yaa off gene beni bol sebzeli az yağlı kara kuru saman gibi yemekler bekliyor gene yaaa, imreniyorum size

kızlar ya bende 27. haftalık hamişim .bazen karnımın bi tarafına bebiş toplanıp
kalıyor sanki sizede öle oluyormu.taş gibi oluyor karnm.

bursada arkadaşım acıbademde epudral sezeryan oldu ama 7.5 milyara mal olmuş....ama diyoki ne ağrısı o ne ...ben hiç anlamadım çok hafif ağrı olunca ağrı pompası denen şe varmış ona sıkınca rahatlıyomuş....oğlu oldu çok tatlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…