2010 Şubat Anneleri

merhaba kızlar nasılsınız...
ZEYNEPÇİM cuma günü iyi çıkar inş sonuçlar
SELDA öle hemen kim kimi unutuyo amayaaa
ıns zehracım pişmiş tavuk ben normal cıksa sasardım zati bakalım hayırlısı ıns normal cıkar cuma :1hug:

Hoşgeldin Fatoşçum. Gezdirdin mi oğluşunu bakim.
Tansiyon nasıl bugün?

kızlar bu tyansiyon işi canımı çok sıkıyo ne yapacam ben ya ilaç içtiğim halde hep yüksek canım ne istiyo biliyonuz mu şöle yüksek bir dağa kimsenişn olmadığı bir yere çıkıp bağıra bağıra ağlamak

canıııııımmmmm Şeniz Şeniz öle karamsar olma tatlım benim ablam hamileliğinin sonuna kadar öleydi bişey olmadı çok şükür sen bol bol dinlen stres yapma tamammı lütfen

canıııııımmmmm Şeniz Şeniz öle karamsar olma tatlım benim ablam hamileliğinin sonuna kadar öleydi bişey olmadı çok şükür sen bol bol dinlen stres yapma tamammı lütfen
inşallah canım çok saol

canım dusunme boyle seyler... unut tansıyonu yokmus gıbı. bu kadar dusundugun ıcın yukselıyor belkıde. olumlu ol pozıtıf dusun tatlım neler atlattın sende benım gıbı bak bı tansıyon mu yıldırıyo senı yapma nolur gecıcek hepsı...

Aa o kadar dert yapma kendine şekercim. Allahın izniyle hiç bir terslik olmayaca. Sen ilacını kullan çok yorma kendini dinlen bol bol yeterki.

Kızlar diyoruz ya çoğunlukla geceleri hareketli gündüz uyuyor galiba. Bakın Primanın sitesinde ne yazıyor:

Ninni. İçinizdeki hareketlerine dikkat etmek sureti ile bebeğinizin gece ve gündüzü nasıl geçirdiği hakkında bilgi edinebilirsiniz. Annelerinin kollarındaki bebekler gibi, küçüğünüz de sallanarak uykuya dalar. Sizin günlük hareketleriniz size sallanma gibi gelmeyebilir fakat amniyotik sıvı öyle bir tamponlama sağlar ki bebeğin tüm hissedebildiği nazik bir sallanıştır. Bu nedenle gündüz boyunca uyuması ihtimali daha fazladır. Halbuki gece için bu farklı bir hikayedir, yani dinlenmek için yattığınız zaman. Aniden bebeğiniz uyanır ve parti yapmaya hazır hale gelir!

sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey ayyy bende diyomki bu kız gece kuşu gibi niye gece kuduruyo artık babasını bile uyandırıyo

öle canım haklısın ne bilim bazen patlayıveriyom insan üzülüyo ister istemez korkuyom zeynep erken doğururum diye tansiyon yüzünden

saol canım benim aaa gerçekten ilginç ve güzel

oyyy kıyamam kuzuma ben o 7/24 partı yapsın ısterse hıc sorun degıl :asigim:

öle canım haklısın ne bilim bazen patlayıveriyom insan üzülüyo ister istemez korkuyom zeynep erken doğururum diye tansiyon yüzünden

saol canım benim aaa gerçekten ilginç ve güzel

endıselerınde haklısın tabı canım ama bu endıselerın boyle bıseyı daha cok tetıkler. mumkun mertebe sakın dur. senı uzen kısılerden olaylardan kacın. esıne soyle bı sure sana anlayıs gostersın,uzmesın senı. dusundukce tetıklersın tansıyonunu. oluruna bırak hayatının akısına devam et. goruceksın sapasaglam vaktınde gelıcek bebısın sana.

Hadi güle güle bakalımmopuyorumnanaktan
Bizim de çıkmamıza 1 saat var daha. Tabi ben eve gidesiye en az sekiz buçuk olsun babamız bize yemek yapıyor koşa koşa gitçez artık:asigim:

babanız mı yapıyor ne güzel bizimkinin nerdeyse hazır olan yemeği yedirsen sevinecek ama benimde sağolsun kayınvalidem yapıyor bende 9dan önce çıkamam kaldım yine gece kuşu gibi:lepi:

Zeynepçim geçmiş olsun. Üzme kendini fazla. Hamilelikten sonra şeker kalmıyo. Bebeğe de bi şey olmuyo. Ama insilüne hemen başlama bence de.

Ben iki tane emzirme sütyeni aldım. Atlet de alacağım. Malum iş yerinde süt sağarken açmayalım her tarafımızı.Kullandığımız bedenden bir beden büyüğünü veriyolar canım.
Ben 80 kullanıyorum.90 verdi.16 tl ye aldım tanesini. Tam göğüs açılıyo...

kızlar çalışıcak olanlar bebişlerinize kimler bakıcak ben şimdiden düşünüyorum nasıl bırakıcaz yaaa

Benim de annem ve kayınvaldem dönüşümlü bakacak canım.Nasıl bırakacağım hiç bilmiiyorum.

Bu arada İstanbulda dogum yapacak arkadaşlar... nerelerde dogum yapmayı duşunuyorlar ve fiyatlar hakkında bilgileriniz var mı?

Canım ben özel gaziosmanpaşa hastanesinde yapacağım. normal 600, sezeryan1200

Yemek saati diye herhalde kimseler yok buralardacokacimcoook

Ben varrııımmmmmm.Nasılsın Serapçım...

bende varımmmmmmmmmmmmmmmmmm kociş gelmedi herşeyimiz hazır babamızı bekliyoz gelsede mama yesek

babanız mı yapıyor ne güzel bizimkinin nerdeyse hazır olan yemeği yedirsen sevinecek ama benimde sağolsun kayınvalidem yapıyor bende 9dan önce çıkamam kaldım yine gece kuşu gibi:lepi:

Tubiş sen de mi burdaydınopuyorumnanaktan Babamızın sağolsun elinden her iş gelir Güzel de yemek yaparcokacimcoook

Sağol canım çıkıcam birazdan o yüzden şu an gayet iyiyimkaydirigubbakcemile3
Bi de Cuma oğlumu görücem diye bu hafta ayrıca bir iyiyim:asigim:
Canım bi de atlet sadece çalışırken değil evde de kullanışlı. Soğuk olacak hem ilk aylar evde de hababam aç kapa üstünü topla yapmaktan daha iyi.
Senden naber kızın nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…