ıns zehracım pişmiş tavuk ben normal cıksa sasardım zati bakalım hayırlısı ıns normal cıkar cuma :1hug:merhaba kızlar nasılsınız...
ZEYNEPÇİM cuma günü iyi çıkar inş sonuçlar
SELDA öle hemen kim kimi unutuyo amayaaa
yemeklere gırısmeden once bı bakım dedım kızlar...
yaren sagol tatlım. seker yuklememın sonucu yuksek cıktı. cuma 100luk yapılıcak 3 saatlık olandan. oda yuksek cıkarsa dahılıyeye gıdıcem. seldanın dedıgı gıbı o kadar dıkkat edıyorum kendıme basıma gelmeyen kalmadı cıddı anlamda moralım coktu benımde. sakınan goze cop batarmıs o hesap yanı. grıbı hıc sorma zaten gecmedı sekerın sonucunu beklerken kbb ye gıttım. sınuzıtmıs meger. antıbıyotıge basladım sımdı 1 hafta kullanıcam. antıbıyotık hemen farkettı ama sabah ıctım ve burnum daha ıyı sımdı.
BEBEĞİM HAMİLELERİN %70 İNDE ÇIKARMIŞ GEBELİK ŞEKERİ.. SIKMA SAKIN CANINI CANINI YERİM SENİN..
AÇ KOYNUNU KUŞLAR KONSUN :) İYİMİSİN SEN?
uyyyyyyyyyy yeterkı sen ye bacımmmmmmmmmmmmm sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
Hoşgeldin Fatoşçum. Gezdirdin mi oğluşunu bakim.
Tansiyon nasıl bugün?
canıııııımmmmm Şeniz Şeniz öle karamsar olma tatlım benim ablam hamileliğinin sonuna kadar öleydi bişey olmadı çok şükür sen bol bol dinlen stres yapma tamammı lütfenkızlar bu tyansiyon işi canımı çok sıkıyo ne yapacam ben ya ilaç içtiğim halde hep yüksek canım ne istiyo biliyonuz mu şöle yüksek bir dağa kimsenişn olmadığı bir yere çıkıp bağıra bağıra ağlamak
koynumu açamam kociş kızarda neden öle yazdın msjda anlamadım yalnış bişimi demişim
nasılsın anlamında sordum canım benim.. nasılsın iyimisin sen anlamında
inşallah canım çok saolcanıııııımmmmm Şeniz Şeniz öle karamsar olma tatlım benim ablam hamileliğinin sonuna kadar öleydi bişey olmadı çok şükür sen bol bol dinlen stres yapma tamammı lütfen
nasılsın anlamında sordum canım benim.. nasılsın iyimisin sen anlamında
anladım canım bende kızıyon sandım iyim tatlım ama tansiyon canımı sıkıyo işte
kızlar bu tyansiyon işi canımı çok sıkıyo ne yapacam ben ya ilaç içtiğim halde hep yüksek canım ne istiyo biliyonuz mu şöle yüksek bir dağa kimsenişn olmadığı bir yere çıkıp bağıra bağıra ağlamak
kızlar bu tyansiyon işi canımı çok sıkıyo ne yapacam ben ya ilaç içtiğim halde hep yüksek canım ne istiyo biliyonuz mu şöle yüksek bir dağa kimsenişn olmadığı bir yere çıkıp bağıra bağıra ağlamak
sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey ayyy bende diyomki bu kız gece kuşu gibi niye gece kuduruyo artık babasını bile uyandırıyoAa o kadar dert yapma kendine şekercim. Allahın izniyle hiç bir terslik olmayaca. Sen ilacını kullan çok yorma kendini dinlen bol bol yeterki.
Kızlar diyoruz ya çoğunlukla geceleri hareketli gündüz uyuyor galiba. Bakın Primanın sitesinde ne yazıyor:
Ninni. İçinizdeki hareketlerine dikkat etmek sureti ile bebeğinizin gece ve gündüzü nasıl geçirdiği hakkında bilgi edinebilirsiniz. Annelerinin kollarındaki bebekler gibi, küçüğünüz de sallanarak uykuya dalar. Sizin günlük hareketleriniz size sallanma gibi gelmeyebilir fakat amniyotik sıvı öyle bir tamponlama sağlar ki bebeğin tüm hissedebildiği nazik bir sallanıştır. Bu nedenle gündüz boyunca uyuması ihtimali daha fazladır. Halbuki gece için bu farklı bir hikayedir, yani dinlenmek için yattığınız zaman. Aniden bebeğiniz uyanır ve parti yapmaya hazır hale gelir!
öle canım haklısın ne bilim bazen patlayıveriyom insan üzülüyo ister istemez korkuyom zeynep erken doğururum diye tansiyon yüzündencanım dusunme boyle seyler... unut tansıyonu yokmus gıbı. bu kadar dusundugun ıcın yukselıyor belkıde. olumlu ol pozıtıf dusun tatlım neler atlattın sende benım gıbı bak bı tansıyon mu yıldırıyo senı yapma nolur gecıcek hepsı...
Aa o kadar dert yapma kendine şekercim. Allahın izniyle hiç bir terslik olmayaca. Sen ilacını kullan çok yorma kendini dinlen bol bol yeterki.
Kızlar diyoruz ya çoğunlukla geceleri hareketli gündüz uyuyor galiba. Bakın Primanın sitesinde ne yazıyor:
Ninni. İçinizdeki hareketlerine dikkat etmek sureti ile bebeğinizin gece ve gündüzü nasıl geçirdiği hakkında bilgi edinebilirsiniz. Annelerinin kollarındaki bebekler gibi, küçüğünüz de sallanarak uykuya dalar. Sizin günlük hareketleriniz size sallanma gibi gelmeyebilir fakat amniyotik sıvı öyle bir tamponlama sağlar ki bebeğin tüm hissedebildiği nazik bir sallanıştır. Bu nedenle gündüz boyunca uyuması ihtimali daha fazladır. Halbuki gece için bu farklı bir hikayedir, yani dinlenmek için yattığınız zaman. Aniden bebeğiniz uyanır ve parti yapmaya hazır hale gelir!
oyyy kıyamam kuzuma ben o 7/24 partı yapsın ısterse hıc sorun degıl :asigim:Aa o kadar dert yapma kendine şekercim. Allahın izniyle hiç bir terslik olmayaca. Sen ilacını kullan çok yorma kendini dinlen bol bol yeterki.
öle canım haklısın ne bilim bazen patlayıveriyom insan üzülüyo ister istemez korkuyom zeynep erken doğururum diye tansiyon yüzünden
saol canım benim aaa gerçekten ilginç ve güzel
bay bay canımcanlarım kapı kocıs geldı ben kacarrr :a015:
canlarım kapı kocıs geldı ben kacarrr :a015:
Hadi güle güle bakalımmopuyorumnanaktan
Bizim de çıkmamıza 1 saat var daha. Tabi ben eve gidesiye en az sekiz buçuk olsun babamız bize yemek yapıyor koşa koşa gitçez artık:asigim:
gunaydın kızlar...
valla bugun haberlerım ıyı degıl. sabah seker yuklemesıne gıttım 50lık seker yuklemesı yapıldı 1 saat sonra aldım sonucu yuksek cıktı. en fazla 140 olması gerekıyomus 164 cıktı sonuc. doktor cuma gunu 100luk 3 saat suren tam seker tarama testı yapıcaz oda yuksek cıkarsa dahılıye doktoruyla da gorusucez ınsulıne baslıcaksın dedı. cuma tekrar gıdıcem... moralım cok bozuldu. ılk 3 ay kanamadan yattım. sonrasında ıkılı testım rısklı cıktı. hadı onlar gectı derken 1 aydır kafam rahattı sımdıde seker cıktı karsıma. cuma gunu normal cıkar ınsallah. kendımden gectım ınsulınde vurulurum dıyette yaparım yeterkı bebegıme gecmesın ona bısey olmasın. ısyan etmek ıstemıyorum ama hamılelıgımın basından berı sureklı sınır stres halınde gectı aylarım sapasaglam kucagıma bı alsam bebegımı...
kulak burun bogazada gıttım 1 haftadır hastaydım ya meger sınuzıtım azmış gene antıbıyotıge basladım 1 hafta sonra kontrole gıdıcem tekrar...
offfffffffffffffffffff yazarken bıle ıcım sıkılıyor ya :çok üzgünüm:
kızlar emzirme sütyeni ve atleti alan varmı aranızda.aldıysanız nasıl bişey aldınız.her ikisinide almaya gerek varmı.
bide şimdiki beden ölçümüze göre mi alcaz doğumdan sonra göğüslerimiz daha büyük olmayacakmı süt dolduğu için 1 beden büyükmü almak lazım.:uhm:
kızlar çalışıcak olanlar bebişlerinize kimler bakıcak ben şimdiden düşünüyorum nasıl bırakıcaz yaaa
Bu arada İstanbulda dogum yapacak arkadaşlar... nerelerde dogum yapmayı duşunuyorlar ve fiyatlar hakkında bilgileriniz var mı?
Yemek saati diye herhalde kimseler yok buralardacokacimcoook
babanız mı yapıyor ne güzelbizimkinin nerdeyse hazır olan yemeği yedirsen sevinecek ama benimde sağolsun kayınvalidem yapıyor bende 9dan önce çıkamam kaldım yine gece kuşu gibi:lepi:
Ben iki tane emzirme sütyeni aldım. Atlet de alacağım. Malum iş yerinde süt sağarken açmayalım her tarafımızı.Kullandığımız bedenden bir beden büyüğünü veriyolar canım.
Ben 80 kullanıyorum.90 verdi.16 tl ye aldım tanesini. Tam göğüs açılıyo...
Ben varrııımmmmmm.Nasılsın Serapçım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?