Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende varımmmmmmmmmmmmmmmmmm kociş gelmedi herşeyimiz hazır babamızı bekliyoz gelsede mama yesek
bende varımmmmmmmmmmmmmmmmmm kociş gelmedi herşeyimiz hazır babamızı bekliyoz gelsede mama yesek
Tubiş sen de mi burdaydınopuyorumnanaktan Babamızın sağolsun elinden her iş gelir Güzel de yemek yaparcokacimcoook
Sağol canım çıkıcam birazdan o yüzden şu an gayet iyiyimkaydirigubbakcemile3
Bi de Cuma oğlumu görücem diye bu hafta ayrıca bir iyiyim:asigim:
Canım bi de atlet sadece çalışırken değil evde de kullanışlı. Soğuk olacak hem ilk aylar evde de hababam aç kapa üstünü topla yapmaktan daha iyi.
Senden naber kızın nasıl?
Tubiş sen de mi burdaydınopuyorumnanaktan Babamızın sağolsun elinden her iş gelir Güzel de yemek yaparcokacimcoook
evet canım ya ben daha 9gibi giderim ancak biter işim senin ne güzel az kalmış neyse şurda rapor almama ne kaldı az daha sıkayım dişimi yerimseniben benim kocişinde hep dilinde annesinden benden daha güzel yemek yaparmış ama biz varken yapmazmış beyefendi aman pek kazak bir erkektir kendisi bazen bizi bile beğenmeyince böyle der:mymeka: sizin babanıza da maşallah alkisalkisalkis
evet canım ya ben daha 9gibi giderim ancak biter işim senin ne güzel az kalmış neyse şurda rapor almama ne kaldı az daha sıkayım dişimi yerimseniben benim kocişinde hep dilinde annesinden benden daha güzel yemek yaparmış ama biz varken yapmazmış beyefendi aman pek kazak bir erkektir kendisi bazen bizi bile beğenmeyince böyle der:mymeka: sizin babanıza da maşallah alkisalkisalkis
aşk olsun ne soruyon kız gel valla menümde güzel ha vallakocişin gelmeyecekse biz gelelim kız daha eve gitmeme vakit var baya acıktı benim oğluşum heşey hazırmış baksanacokacimcoook:roflol::roflol:
fatoşçum naber nasılsın...
Iyiyiz canım çok sağol. Kızım da iyi teyzesi. Bugün yorulduk biraz. Az tekme yedim kaydirigubbakcemile3