• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri

bende varımmmmmmmmmmmmmmmmmm kociş gelmedi herşeyimiz hazır babamızı bekliyoz gelsede mama yesek

Fatoşçum naber nasılsın...

Tubiş sen de mi burdaydınopuyorumnanaktan Babamızın sağolsun elinden her iş gelir:nazar: Güzel de yemek yaparcokacimcoook

Sağol canım çıkıcam birazdan o yüzden şu an gayet iyiyimkaydirigubbakcemile3
Bi de Cuma oğlumu görücem diye bu hafta ayrıca bir iyiyim:asigim:
Canım bi de atlet sadece çalışırken değil evde de kullanışlı. Soğuk olacak hem ilk aylar evde de hababam aç kapa üstünü topla yapmaktan daha iyi.
Senden naber kızın nasıl?

İyiyiz canım çok sağol. Kızım da iyi teyzesi. Bugün yorulduk biraz. Az tekme yedim kaydirigubbakcemile3

Tubiş sen de mi burdaydınopuyorumnanaktan Babamızın sağolsun elinden her iş gelir:nazar: Güzel de yemek yaparcokacimcoook

evet canım ya ben daha 9gibi giderim ancak biter işim senin ne güzel az kalmış neyse şurda rapor almama ne kaldı az daha sıkayım dişimi yerimseniben benim kocişinde hep dilinde annesinden benden daha güzel yemek yaparmış ama biz varken yapmazmış beyefendi aman pek kazak bir erkektir kendisi bazen bizi bile beğenmeyince böyle der:mymeka: sizin babanıza da maşallah alkisalkisalkis

evet canım ya ben daha 9gibi giderim ancak biter işim senin ne güzel az kalmış neyse şurda rapor almama ne kaldı az daha sıkayım dişimi yerimseniben benim kocişinde hep dilinde annesinden benden daha güzel yemek yaparmış ama biz varken yapmazmış beyefendi aman pek kazak bir erkektir kendisi bazen bizi bile beğenmeyince böyle der:mymeka: sizin babanıza da maşallah alkisalkisalkis

Söylemekle olmaz yap ta görelim bi kere en azından deekaydirigubbakcemile3

havva iyiyiz canım dün sabah sabah kociş beni üzdü sinirlerim tepemdeydi akşam yüz vermedim diye peşimde dolaşıp duruyordu hoşgeldin demedim yemeğini falan hazırladım tabide bilgisayarda sorun var bizim yani internette arkadaşını getirmiş onunla uğraştıdılar baya bende ondan önce yattım bir ara beni ne kadar çok sevdiğinden bahsedip duruyordu sıkıca da sarılmış elimi falan bırakmıyordu ay galiba affettim onukaydirigubbakcemile3 kendimi iyi hissediyorum bebişimde herzamanki kıpır kıpır çok şükür:dance:

kocişin gelmeyecekse biz gelelim kız daha eve gitmeme vakit var baya acıktı benim oğluşum heşey hazırmış baksanacokacimcoook:roflol::roflol:
aşk olsun ne soruyon kız gel valla menümde güzel ha valla
fatoşçum naber nasılsın...

Iyiyiz canım çok sağol. Kızım da iyi teyzesi. Bugün yorulduk biraz. Az tekme yedim kaydirigubbakcemile3

iyim tatlım sen nasılsın?

anam söyleme şimdi 3saatlik yola çıkar gelirim birde canım çekti diye delikafaduldendelikafadulden
yemiş kadar oldum canım çok sağolŞeniz babannemizde yapmıştır güzel yemekler şimdi bize

bitanesii hoş geldin canıma.s. bende çıkayım artık birazdan işim bitecek evde de internetteki sorunu çözersek bir ara girerim kendinize çok iyi bakın bebişlerinize de :sm_cool:

tuğbacım hoşbulduk ve güle gülee sende bebişine ve kendine iyi bakzemuszemus
havvacım bebişimde iyi büyüyoz işte teyzesi:ecrin_bebek:

Back