Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim yaa üzme , sikma canini!İlaÇla beraber kÜÇÜk 10 bÜyÜk 15 İn ÜstÜne ÇıkmadıkÇa bİŞİ yok ama allah korusun 16 17 bÜyÜk kÜÇÜk 11 olursa hemen gel dedİ tam sınırdayım canım yanİ
canım elde değil insan üzülüyocanim yaa üzme , sikma canini!
offf kizlar ya bendede bugün seker yüksek cikti test yaptirdim! Normalde 180 olmasi gerekirken benimki 220. Korkuyorum ya! Genelikle sekeri olan annelerin bebislri büyük oluyormus ve sezeryan oluyormus! Benim bebisimde biraz büyük. Sanirim diyet yapmam gerekecek ama zaten dogru dürüst bisey yemiyorumki diyet yapayim. Inanin sabah bi kahvalti yaptim simdide bi yogurt yedim sadece okadar! Seker deseniz hic aram yok! Ben daha ne diyet yapcamki birsey yedigim yok zaten!
kızlar maşallah karnınızdaki yumaklarınıza...
Sağlıkla güzel güzel doğurun inşallah bende ay topiklerini dolaşıyordum ..
Hamilelik dönemimi çok özlüyorum tadını çıkarın..
Kızımın çok yaramaz olduğundan değil haaaa sadece doğurduktan sonra hamile halini özlüyorsun içinde kıpırdamasını ...4 aylık oldu yavrum bazen sanki karnımda kıpırdıyormuş gibi hissettiğim oluyor uzandığım zamanlar...
Bebek bakımı hiç zor değil sakın korkmayın doğumda zor değil...unuıtmayın doğuma nasıl girerseniz öyle çıkarsınız...
Sakin mutlu huzurlu....unutmayın meleklerinizi kollarınızın arasına alacaksınız bundan daha yüce ve harika bir duygu olamazzzzz....
Birazda diğer ayları dolaşayım bakaqlım...hayırlı doğumlar....
Burdaki anneler siz bilinçli bilgili annesiniz evlatlarınız çok şanslıııı
iyi akşamlar kızlar nasılsınız fatoşcum tansiyon problemi bendede var ama sürekli düşüyo benimkide büyük 9 larda sürünüyo küçüğüm normal genelde 5-6 felan oluyo şeker yüklememdide cuma günü yaptırıcam bakalım nasıl olacak
kızlar sizde sancı türevi şeyler başladımı