• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri

ılaÇla beraber kÜÇÜk 10 bÜyÜk 15 ın ÜstÜne ÇıkmadıkÇa bıŞı yok ama allah korusun 16 17 bÜyÜk kÜÇÜk 11 olursa hemen gel dedı tam sınırdayım canım yanı

Ya arkadaşlar e bebk in sitesinden oyuncak bakıyorum 0-6 ay arası. Çıngırak, peluş oyuncak falan. Hepsi de uzak doğu üretümü. Çin malı olmayamn bir oyuncak bulabilecek miyiz?Nerde bulabiliriz. Bilen var mı

offf kizlar ya bendede bugün seker yüksek cikti test yaptirdim! normalde 180 olmasi gerekirken benimki 220. korkuyorum ya! genelikle sekeri olan annelerin bebislri büyük oluyormus ve sezeryan oluyormus! benim bebisimde biraz büyük. sanirim diyet yapmam gerekecek ama zaten dogru dürüst bisey yemiyorumki diyet yapayim. inanin sabah bi kahvalti yaptim simdide bi yogurt yedim sadece okadar! seker deseniz hic aram yok! ben daha ne diyet yapcamki birsey yedigim yok zaten!

canim yaa üzme , sikma canini!
canım elde değil insan üzülüyo
offf kizlar ya bendede bugün seker yüksek cikti test yaptirdim! Normalde 180 olmasi gerekirken benimki 220. Korkuyorum ya! Genelikle sekeri olan annelerin bebislri büyük oluyormus ve sezeryan oluyormus! Benim bebisimde biraz büyük. Sanirim diyet yapmam gerekecek ama zaten dogru dürüst bisey yemiyorumki diyet yapayim. Inanin sabah bi kahvalti yaptim simdide bi yogurt yedim sadece okadar! Seker deseniz hic aram yok! Ben daha ne diyet yapcamki birsey yedigim yok zaten!

canım sınır 180 değil 140 yüksek çıkmış ama üzülme bide bebkler büyük olmuyo canım şeker çocukları şişiriyomuş diyet yap dikkat et benim elti ikiz doğurmuş ondada çıkmış ama diyetle hiç bişi olmamış sağlıklılı doğğmuşlar.

Canım Şeker yemekle alakası yok hamılelıkte Şeker tansıyon ÇıkıyomuŞ benımde baŞımın belası tansıyon ıŞte hamılelıkten Önce yoktu

kızlar maşallah karnınızdaki yumaklarınıza...
sağlıkla güzel güzel doğurun inşallah bende ay topiklerini dolaşıyordum ..
hamilelik dönemimi çok özlüyorum tadını çıkarın..
kızımın çok yaramaz olduğundan değil haaaa sadece doğurduktan sonra hamile halini özlüyorsun içinde kıpırdamasını ...4 aylık oldu yavrum bazen sanki karnımda kıpırdıyormuş gibi hissettiğim oluyor uzandığım zamanlar...
bebek bakımı hiç zor değil sakın korkmayın doğumda zor değil...unuıtmayın doğuma nasıl girerseniz öyle çıkarsınız...
sakin mutlu huzurlu....unutmayın meleklerinizi kollarınızın arasına alacaksınız bundan daha yüce ve harika bir duygu olamazzzzz....
birazda diğer ayları dolaşayım bakaqlım...hayırlı doğumlar....
burdaki anneler siz bilinçli bilgili annesiniz evlatlarınız çok şanslıııı

kızlar maşallah karnınızdaki yumaklarınıza...
Sağlıkla güzel güzel doğurun inşallah bende ay topiklerini dolaşıyordum ..
Hamilelik dönemimi çok özlüyorum tadını çıkarın..
Kızımın çok yaramaz olduğundan değil haaaa sadece doğurduktan sonra hamile halini özlüyorsun içinde kıpırdamasını ...4 aylık oldu yavrum bazen sanki karnımda kıpırdıyormuş gibi hissettiğim oluyor uzandığım zamanlar...
Bebek bakımı hiç zor değil sakın korkmayın doğumda zor değil...unuıtmayın doğuma nasıl girerseniz öyle çıkarsınız...
Sakin mutlu huzurlu....unutmayın meleklerinizi kollarınızın arasına alacaksınız bundan daha yüce ve harika bir duygu olamazzzzz....
Birazda diğer ayları dolaşayım bakaqlım...hayırlı doğumlar....
Burdaki anneler siz bilinçli bilgili annesiniz evlatlarınız çok şanslıııı

saol canım pozitifliğin ve güzel bilgilerin için

iyi akşamlar kızlar nasılsınız fatoşcum tansiyon problemi bendede var ama sürekli düşüyo benimkide büyük 9 larda sürünüyo küçüğüm normal genelde 5-6 felan oluyo şeker yüklememdide cuma günü yaptırıcam bakalım nasıl olacak

kızlar sizde sancı türevi şeyler başladımı

iyi akşamlar kızlar nasılsınız fatoşcum tansiyon problemi bendede var ama sürekli düşüyo benimkide büyük 9 larda sürünüyo küçüğüm normal genelde 5-6 felan oluyo şeker yüklememdide cuma günü yaptırıcam bakalım nasıl olacak

kızlar sizde sancı türevi şeyler başladımı

canım sanada geçmiş olsun yüksek tansiyon tehlikeli düşük tansiyonda tehlikelimi

Back