2010 Şubat Anneleri

cicili bicili maşallah canım bebişine az daha dayanırda sağ salim vaktinde doğar inş.:Saruboceq:

kızlar bişiy sorucam ya ben şimdi 26 haftamı bitiriyorum doktor bir ay sonra gel demişti şeker yüklemesi için 28 inde bir ay olucak bayramdan sonraya kalıcak oda 29 haftalık olucak şeker yüklemesi için geç kalmış olmıcammı ?

canlarım benimde bi problemim var ve canım cok sıkkın ayrıntılı ultrasonda bebegimin karacigerinde leke görmüşlerdi ve tahliller yaptılar tahlillerim temizdi ama doktorum dn aksam tekrar aradı 2. kez ayrıntılı ultrason yapacagız dedi kafam cok karıstı bilginz varmı bu konuda lütfen yardım edinn perşembe günüde seker ygüklemesi yapılcak allahım bebişlerimizi saglıkla kucaggımıza almaytı nasip etsinnn

walla ac gıttım tatlım doktorda once 3 saatlık olanı yapalım dedı cuma onu yapıcaz zaten bakalım o nasıl cıkıcak... ya bende hıpoglısemı war aclık kan sekerım dusuk normaldede.acıkınca elım ayagım bosalıyor gecen sene 4 saatlık tarama yaptırmıstım seker ıcın. ılk saat cok yuksektı sonrakı saatler dusmeye baslamıstı sekerım. belkı buda ondan oyle cıktı. bakalım cuma ne sonuc alıcaz... bende once dıyet taraftarıyım walla ılac kullanmak ıstemıyorum.

canım benim ya valla haklısın kız allahın gücüne gitmesin başından beri keyif alamadım ama şükür sağlıklılar canım bide kucağımızda görsek inşallah sağlıcakla aminnnnnnnnnnnn

serapcım benimde eksiğim çok ama annem almış birsürü bişey ne aldığını bilmediğim için nelerim eksik onuda bilmiorum.herşeyi son aylara soğuklara bıraktık ama bakalım napıcaz.

canım sorma valla nerden başlıcam bilmiyorum anca dolabını ayarladım kızımın içine örtülerini yaydım ama hep aldığımız şeylere baktım hep büyük onları ayırdım elde var 4 tane alt kadife eşofman 7-8 badi 2 takım pijama hastane çıkışı 1 takım şapkalar 3-4 tane önlük ama yetersiz bunlar alanlar lütfen yazsın bana

izin verir inş. tansiyon yüzündenmi verirmi die düşünüyosun canım

canım hiç sıma canını bi arkadaşın daha 50 gr.lık yüksek çıkmıştı topikten ismini hatırlayamadım kusura bakmasın.. sonrasında 100 gr. lıkta herşey yoluna girdi... seninde öyle olucak merak etme hiç...

canım nice nice sağlıklı yaşlara inşallah eşinle meleğinle ailelerinizle... seneye inşallah 3 kişi kutlamayı nasip etsin Rabbim... :Saruboceq: :Saruboceq:

canım ben sayı veremem ama epey aldım.. tulumların içinden giydirmek için iç zıbını... sonuçta tuvaletini falan yapar bezin arasından bulaşır falan... günlük için bol bol aldım... zaten 2,50 tl di.. bide ağız bezi çok bol aldım sırf 16 tane annem yaptı sağolsun... oda çok kullanılıyormuş...

canım geçmiş olsun bi bilgim yok ama inşallah sorun yoktur canım

canım benim hiç bilgim yok
inş. bi sorun yoktur

ucaklamı gıdıceksın kı canım? araba yolculuguna bısı demez heralde ızmır-bursa 4 saat falan suruyo cok uzun degıl.

walla hakkaten Allah a emanetız...

canım nette hep 24*28 haftalar arası dıyo bı doktorunu ara sor sen belkı unutmustur dıkkatınden kacmıstır.ısını garantıye al.

canım benim ya valla haklısın kız allahın gücüne gitmesin başından beri keyif alamadım ama şükür sağlıklılar canım bide kucağımızda görsek inşallah sağlıcakla aminnnnnnnnnnnn
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

hıcbı bılgım yok ınankı ama tekrar yaptır bakalım bunda ne cıkıcak. ıns bı problem yoktur bebıslerı Allah koruyo walla...

cnm dr iyi takip etmek istiyordur tekrar bakıcaktır inşallah iyi haberlerle gelirsin üzülüp miniğinide üzme annesi.Allahım sağlıkla kucağına almak nasip etsin.

özel arabayla izin verir belki cnm da minibüsle verirmi dersin gerçi nilüferin vip çıkmış çok rahat onlada gelebilirsi.keşke bende manisaya gidebilsem belki bizimkiler süpriz yapar die bekliyorum bende.

Amin canm :) Akrep kadınlarından hep korkardım dio ama nasibimde bir arep kadını varmıs dio.

Evet öyle canm ama işte çalışan hamile olmak ne kadar zormus yaa mafoldumben

Ayy düşünemiyorum halimizi bıngıl bıngıl et olur her tarafımız kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

SHİNE doğum günün kutlu olsun canım...eşinle bebeğinle nice yıllara inş

Teşekkür ediyorum canm.

teşekkür ederim canm.

Bence verir canm çünkü bursa cok uzak bi yol değil.
SHINE doğum günün kutlu olsun güselimm bebişinle kutlarsın işallah bidahaki sene
Saol canm inşallah.

saol canm .
shıne iyki doğdun doğum günün kutlu olsuna.s.
teşekkürler canm.
Korkma inşallah bişey cıkmayacak sen stres yapma üzme bebişi de kendinide.

valla bende 1 tane penye 1 kadife tulum biri şapkalı...hastane çıkışı 2 paket zıbınlılar....3 çorap 1 patikli pijama .....6-7 tane çıtçıtlı badi 6-7 takım pijamalı üstlü ayrı penye takım 2tane penye battaniye 1 tane peluş battaniye ve 7-8 takım şapka patik yelek yada ceket yün takımlar babaannemiz ördü....aklıma gelenler ....unuttuklarım vardır... ama eksik vardır mutlakada biribirimizinkine bakıp tamamlarız artık:hulya:

Canım doğum günün kutlu olsun nice senelere sevdiklerinle inşallaha.s.

Ben de hiç bilmiyorum valla adaşım ne yapıcam. 0-3 aylıklar mı fazla alınmalı yoksa büyük te almalı mıyım. Dün gezindiğim mağazadaki kız türk bebekleri 2.aydan sonra 3-6 alıklara geçiyor dedi. Ben de daha iki hastane çıkışı ve iç dış zıbın dışında birşey almadımkaydirigubbakcemile3

Canım ben de eşimin memleketine gidicem nasip olursa bayramda. Cuma gidicem ben kontrole sorucam ama bir şey diyeceğini sanmıyorum. Sadece yolda durarak gidin diyor.

serapcım benimde eksiğim çok ama annem almış birsürü bişey ne aldığını bilmediğim için nelerim eksik onuda bilmiorum.herşeyi son aylara soğuklara bıraktık ama bakalım napıcaz.

oh oh ne güzel gel gel bursaya bekliyoruz canımmm bence verir sorun yoksa kız burda doğurma bide senide görürüz manacakk

yok canım geç olmaz sen şimdi 25+4 sün bayramdan sonra 29.hafta oluyo sanırım sorun olmazz

geçmiş olsun canım belki emin olmak için çağırmıştır oda olabilir bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…