maşaallah bebişine canımyaa oh oh hayırlı olsun prensesin odası.artık gelince koyarsın resmini. bana ticker arkadaşlar yaptı tatlım zeynep beceriyo kaydirigubbakcemile3
Fikirevi gözün aydın canım. Maşallah kızına
atlatırsın kuşum
http://lbdf.lilypie.com/1q73p2.png
canım al bunu kılo dogum takıp kısmına yapıstır...
24+4sun dımı yanlıs olmadı?
fatoşş canım nasılsın tansiyon nasıl gene aynımı?? Plaj esraya mj yazmış dedinya topiğemi yazmış??
kızlar selam 700 gr olmuş minik ELAm
doktor teyzemiz öyle dedi
saglığımız yerindeymiş şükür
gittik babasıyla odamızı aldık bugun
ayyy allahım nasıl güzel şeyler var
resmini çekemedim aralık başında gelecek koyarım o zmana profilime
zeynepcim banada ticker yapar mısın?
kimse yapmadı istedim o kadar
26 şubat tahmini doğum tarihim canım
şimdiden çok sağol
merhaba hoşgeldin iyiyiz biz sen nasılsın... zeynepçim hadi kolay gelsin tatlım..Merhaba kızlar nasılsınız?
ayy varya merakımdan öldüm yeni mj mı yoksa eskimi senin dediğin sayfada ona ait hiç mj yok. hani banlamışlardıya yeni üye olduda bişeymi dedi esra ya onu merak ettim kaydirigubbakcemile3evet tatlım topiğe yazmış sayfa 2232 de bende iyim şükür tansiyonda aynı işte
ayy varya merakımdan öldüm yeni mj mı yoksa eskimi senin dediğin sayfada ona ait hiç mj yok. Hani banlamışlardıya yeni üye olduda bişeymi dedi esra ya onu merak ettim kaydirigubbakcemile3
ama tatlım o sayfada hiç ona ait mj yok çoooooookkk geçmişe ait taaa çakır gözün yazıları felan var bebeğinin durumunu öğrenmediği zamaanlara aitbanlanmıştı açılmış oku işte sayfayı yazdım şekerim esranın msjını cvplamış
Selam kızlar şu an topikte benden başka kimse yok.
bugün 2.tetenoz aşımızı olduk.ellerim ateş gibi yanıyordu buz kalıbı koydum koluma ama şu an iyiyim.3.ve son aşımızıda mayıs ayında olucaz inşallah oğluşumla birlikte gidicez teyzeleri aşı olmaya.
haftaya çarşamba da tekrar kontrolümüz var.şeker yüklemem biraz yüksek çıkmıştıya diyet yapıyorum bakalım iyi sonuçlar alabilecekmiyim bu sefer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?