2010 Şubat Anneleri

maşaallah bebişine canımyaa oh oh hayırlı olsun prensesin odası.artık gelince koyarsın resmini. bana ticker arkadaşlar yaptı tatlım zeynep beceriyo kaydirigubbakcemile3

Fikirevi gözün aydın canım. Maşallah kızına

atlatırsın kuşum

http://lbdf.lilypie.com/1q73p2.png

canım al bunu kılo dogum takıp kısmına yapıstır...
24+4sun dımı yanlıs olmadı?

sağolun canlarım çok teşekkür ederim
sağol zeynep bakim olmuş mu?

Maşallah canım Elamız büyümüş..
Allah kucağınada almayı nasip etsin..:Saruboceq:
Odasınıda güle güle kullanın canım.
Bizde cumartesi günü izmirden oda baktık çok güzel hepsi..
1 ay sonra almayı düşünüyoruz bizde..

zeh iyiyim canım teşekkür ederim.
okuldan geldim eşimi bekliyorum :))

evet tatlım topiğe yazmış sayfa 2232 de bende iyim şükür tansiyonda aynı işte
ayy varya merakımdan öldüm yeni mj mı yoksa eskimi senin dediğin sayfada ona ait hiç mj yok. hani banlamışlardıya yeni üye olduda bişeymi dedi esra ya onu merak ettim kaydirigubbakcemile3

ayy varya merakımdan öldüm yeni mj mı yoksa eskimi senin dediğin sayfada ona ait hiç mj yok. Hani banlamışlardıya yeni üye olduda bişeymi dedi esra ya onu merak ettim kaydirigubbakcemile3

banlanmıştı açılmış oku işte sayfayı yazdım şekerim esranın msjını cvplamış

fikirevi canım gözün aydın bebişin büyümüş odasıda hayırlı olsun güle güle kullansın bebişin

banlanmıştı açılmış oku işte sayfayı yazdım şekerim esranın msjını cvplamış
ama tatlım o sayfada hiç ona ait mj yok çoooooookkk geçmişe ait taaa çakır gözün yazıları felan var bebeğinin durumunu öğrenmediği zamaanlara ait

Kızlar bebeğimi çok aşağılarda hissediyorum sizce bu normal mi gerçekten evhamlandım:S

Selam kızlar şu an topikte benden başka kimse yok.
bugün 2.tetenoz aşımızı olduk.ellerim ateş gibi yanıyordu buz kalıbı koydum koluma ama şu an iyiyim.3.ve son aşımızıda mayıs ayında olucaz inşallah oğluşumla birlikte gidicez teyzeleri aşı olmaya.
haftaya çarşamba da tekrar kontrolümüz var.şeker yüklemem biraz yüksek çıkmıştıya diyet yapıyorum bakalım iyi sonuçlar alabilecekmiyim bu sefer.

inşallah ii çıkar canım sonuçların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…