Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah kolay hallolur canım geçmiş olsun. fazla ağırlaşmadan buluşalım, karda kışta zor olur. dördümüzün bir arada olduğu bir gün kararlaştırırız. kent meydanı en iyi seçim gibi görünüyor
ayyy bugun basıma gelenı anlatıyımde gulun azcık
bugun hastaneden donerken mınıbuse bındım. bı cocuk oturuyodu gencten 25 yaslarında falandır heralde. yanıda bos. hemen kalktı yer verdı bana oturun sız dedı.hemen onumdekı kadın atladı oturdu buraya.1 kısılık daha bos yer war koltukta dogal olarak cocuk hala ayakta baktı baktı bana lutfen otururmusunuz suraya ama dıye bı azarladı benı... ay gulermısın aglarmısın napcagımı bılemedım ya az daha oturmasam dovucektı benı otursana be dıye bagırıcaktı bu sefer heralde :roflol:
cnm bak ne yazdım senden önce.sensiz buluşurmuyuz hiç opuyorumnanaktan hepberaber inşallah.motive ederiz birbirimizi iyi olur.
ay burda mıydın sen kız listeye baktım göremedim. sizsiz olur mu zaten gecen seferden dolayı mahcubuz.. hep beraber buluşucaz dördümüz, ama zamanı konuşmak lazım
dr gelen herkesın gozu aydın masallah bebıslerıne gıdecek onlarında ıı haberlerle donmesı dılegıyle canlarım
benimki de geziyor cmst aradım ist.daymış başka dr a yönlendirdi.. 8. ayda sakın dicem bir yere gitme sensiz doğurmam ona göre. 9 ay alış alış sonra yabancıya doğur olmaz
Herkese merhaba, bende 25 haftalık hamileyim. Yeni gördüm bu topiki..... herhalde doğuma kadar sizinleyim :):lepi:
benimki de geziyor cmst aradım ist.daymış başka dr a yönlendirdi.. 8. ayda sakın dicem bir yere gitme sensiz doğurmam ona göre. 9 ay alış alış sonra yabancıya doğur olmaz
bize uyar seçillede konuşmuştuk bizde bugğn buluşalım hepberaber diyee
allah seni cidden komik olmuş saygılı çocukmuş baksanaaa
valla buluşalım ayarlarız bi gün gezeriz ne olcak kafa dağıtalım doğum öncesii
burdayım canımmm şu göbiş topiğine bakıyodum bilmiyodumda ben hiç ondaan tamam okeydir buluşalım bi gün evet cezalısınız siz gelmemiştinizzz
o senı ezenler analarının karınlarından cıkmamıs heralde klava:wayy ne demek iyi insanlarda kalmış.walla bana kimse yer vermioo burda sitede de servise binerken ezicekler nerdeyse sinir oluyorum.
evet berrincim havalar soğumadan gezmek lazım.kent meydanı herkes için en uygunu.
güzel olmuş cnm inşallah onuda almazlar elindenkaydirigubbakcemile3 site elimizdeki herşeyi almaya başladı.
merhaba hosgeldınn bende zeynep memnun oldum vereliniortakHerkese merhaba, bende 25 haftalık hamileyim. Yeni gördüm bu topiki..... herhalde doğuma kadar sizinleyim :):lepi:
valla sorma bende öle dicem murat beye oda geçen amerikadaydı haftaya ispanyaya gidiyomuş dedim bende oh oh iyi geziyosunuz dedim gülüyoo benim doktorum epidural normal doğumu sordum ben ona öneriyo kızlar kısmetse terslik olmazsa öle düşünüyorum bendee
o senı ezenler analarının karınlarından cıkmamıs heralde klava:
:
selam kızlar. henüz geçmişi okuyamadım ama umarım herkes iyidir. dokotra gidenler de iyi haberlerle donmüştür inş.
ben de şeker yüklemesi ve tahlil sonuçlarımı aldım. şekerle alakalı bi problem çıkmadı ama baş belam enfeksiyon hortladı yine. nasıl kurtulucam ben bu enfeksiyondan. ilaç kulanıcaz yine off of. başka çözüm yolu bilen varsa, beri gelsin mafoldumben
selam kızlar. henüz geçmişi okuyamadım ama umarım herkes iyidir. dokotra gidenler de iyi haberlerle donmüştür inş.
ben de şeker yüklemesi ve tahlil sonuçlarımı aldım. şekerle alakalı bi problem çıkmadı ama baş belam enfeksiyon hortladı yine. nasıl kurtulucam ben bu enfeksiyondan. ilaç kulanıcaz yine off of. başka çözüm yolu bilen varsa, beri gelsin mafoldumben
ben çıkıyorum kızlar iyi akşamlar hepinize