• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri

Herkese merhaba, bende 25 haftalık hamileyim. Yeni gördüm bu topiki..... herhalde doğuma kadar sizinleyim :):lepi:

meleksen biliyorsundur ama yine de söyleyim havaalanına girince xraylardan geçme hamileyim de üstünü arasınlar. heryerini elliyorlar :roflol: ama radyasyondan iyidir

hoşgeldin zeynep cinsiyet belli mi?

kızlar kaç kişi olduk biz acaba ya.. liste güncelleniyor mu

inşallah kolay hallolur canım geçmiş olsun. fazla ağırlaşmadan buluşalım, karda kışta zor olur. dördümüzün bir arada olduğu bir gün kararlaştırırız. kent meydanı en iyi seçim gibi görünüyor

bize uyar seçillede konuşmuştuk bizde bugğn buluşalım hepberaber diyee

ayyy bugun basıma gelenı anlatıyımde gulun azcık
bugun hastaneden donerken mınıbuse bındım. bı cocuk oturuyodu gencten 25 yaslarında falandır heralde. yanıda bos. hemen kalktı yer verdı bana oturun sız dedı.hemen onumdekı kadın atladı oturdu buraya.1 kısılık daha bos yer war koltukta dogal olarak cocuk hala ayakta baktı baktı bana lutfen otururmusunuz suraya ama dıye bı azarladı benı... ay gulermısın aglarmısın napcagımı bılemedım ya az daha oturmasam dovucektı benı otursana be dıye bagırıcaktı bu sefer heralde :roflol:

allah seni cidden komik olmuş saygılı çocukmuş baksanaaa

cnm bak ne yazdım senden önce.sensiz buluşurmuyuz hiç opuyorumnanaktan hepberaber inşallah.motive ederiz birbirimizi iyi olur.

valla buluşalım ayarlarız bi gün gezeriz ne olcak kafa dağıtalım doğum öncesii

ay burda mıydın sen kız listeye baktım göremedim. sizsiz olur mu zaten gecen seferden dolayı mahcubuz.. hep beraber buluşucaz dördümüz, ama zamanı konuşmak lazım

burdayım canımmm şu göbiş topiğine bakıyodum bilmiyodumda ben hiç ondaan tamam okeydir buluşalım bi gün evet cezalısınız siz gelmemiştinizzz

akpak cnm beni unutun saniyodum nasilsin evet tatlım kontrolden ben gecmiyorum gecen alis veris merkezindeki polis bana sen normal gec dedi kadin koruma aradi uzerimi hava allaninda da oyle dicem doktorujum zarari cok yok dedi bilgisayar cep telefonlari falan ayni zararlarda dilmi dedi ama ozaman 16 haftaliktim simdi artık polise arayın gecemem dicem

dr gelen herkesın gozu aydın masallah bebıslerıne gıdecek onlarında ıı haberlerle donmesı dılegıyle canlarım

Saol şeker.opuyorumnanaktan

benimki de geziyor kaydirigubbakcemile4 cmst aradım ist.daymış başka dr a yönlendirdi.. 8. ayda sakın dicem bir yere gitme sensiz doğurmam ona göre. 9 ay alış alış sonra yabancıya doğur olmaz

O kötü olur işte cnm ya.sezeryanmı olucak senin normal doğummu ne istiosun?normal doğum planlanamıyor ama sezeryanda da bir yere gitmez herhalde.

Herkese merhaba, bende 25 haftalık hamileyim. Yeni gördüm bu topiki..... herhalde doğuma kadar sizinleyim :):lepi:

hoşgeldin cnm aramıza.inşallah hep beraber oluruz.a.s.

benimki de geziyor kaydirigubbakcemile4 cmst aradım ist.daymış başka dr a yönlendirdi.. 8. ayda sakın dicem bir yere gitme sensiz doğurmam ona göre. 9 ay alış alış sonra yabancıya doğur olmaz

valla sorma bende öle dicem murat beye oda geçen amerikadaydı haftaya ispanyaya gidiyomuş dedim bende oh oh iyi geziyosunuz dedim gülüyoo benim doktorum epidural normal doğumu sordum ben ona öneriyo kızlar kısmetse terslik olmazsa öle düşünüyorum bendee

bize uyar seçillede konuşmuştuk bizde bugğn buluşalım hepberaber diyee

allah seni cidden komik olmuş saygılı çocukmuş baksanaaa

valla buluşalım ayarlarız bi gün gezeriz ne olcak kafa dağıtalım doğum öncesii

burdayım canımmm şu göbiş topiğine bakıyodum bilmiyodumda ben hiç ondaan tamam okeydir buluşalım bi gün evet cezalısınız siz gelmemiştinizzz

cnm birde limon var aslında bir adaşım var bursalı galiba o da 1tanelerim nickli.6 kişiyiz belki onlarda isterler gelmek.

wayy ne demek iyi insanlarda kalmış.walla bana kimse yer vermioo burda sitede de servise binerken ezicekler nerdeyse sinir oluyorum.

evet berrincim havalar soğumadan gezmek lazım.kent meydanı herkes için en uygunu.

güzel olmuş cnm inşallah onuda almazlar elindenkaydirigubbakcemile3 site elimizdeki herşeyi almaya başladı.
o senı ezenler analarının karınlarından cıkmamıs heralde :oklava:

merhaba hosgeldınn bende zeynep memnun oldum vereliniortak

bebıs kız mı erkek mı acep? ısmı nedır cısmı nedır bızler meraklı ınsanlarız dogumun ne zaman kısmetse :sm_cool:

valla sorma bende öle dicem murat beye oda geçen amerikadaydı haftaya ispanyaya gidiyomuş dedim bende oh oh iyi geziyosunuz dedim gülüyoo benim doktorum epidural normal doğumu sordum ben ona öneriyo kızlar kısmetse terslik olmazsa öle düşünüyorum bendee

bende öle istiodum cnm ya ama çatı darsa onuda yapmıolar galiba?benim şansım azaldı gerçi hayırlısı demiştim demekki hayırlısı buymuş bakalım nasip yinede belki o zamana geçer bu şişlik çatımda genişler bellimi olur nasip:uhm:

selam kızlar. henüz geçmişi okuyamadım ama umarım herkes iyidir. dokotra gidenler de iyi haberlerle donmüştür inş.

ben de şeker yüklemesi ve tahlil sonuçlarımı aldım. şekerle alakalı bi problem çıkmadı ama baş belam enfeksiyon hortladı yine. nasıl kurtulucam ben bu enfeksiyondan. ilaç kulanıcaz yine off of. başka çözüm yolu bilen varsa, beri gelsin mafoldumben

zeynep canım hiç güleceğim yoktu sen beni güldürdün Allahta seni güldürsünŞeniz bana da yer veriyorlar göbişim kocaman diye ayakta bekletmiyorlar :CüvCüv:

selam kızlar. henüz geçmişi okuyamadım ama umarım herkes iyidir. dokotra gidenler de iyi haberlerle donmüştür inş.

ben de şeker yüklemesi ve tahlil sonuçlarımı aldım. şekerle alakalı bi problem çıkmadı ama baş belam enfeksiyon hortladı yine. nasıl kurtulucam ben bu enfeksiyondan. ilaç kulanıcaz yine off of. başka çözüm yolu bilen varsa, beri gelsin mafoldumben

tatlım hayırdır ne enfeksıyonu bu ya :sinifsinif:

cnm ben dr tavsiyesiyle elmalı sirkeli suyla kurtulmuştum ama benim bu dediğimi kimse ciddiye almıo nedense halbuki ben hamilelik öncesi iğneler le dahi kurtaramamıştım nedense böbreklerime atmıştı.şimdi tekrar kültür yaptırıcam yine aynı şey çıkarsa yine aynı yöntem dr acıbademin dr ydu.iyi bir dr du.1 lt suya bir tatlı kaşığı elma sirkesi su ılık olucak içine oturacaksın.haftada 2 kez ya da 3 kez.enfeksiyonu temizlio istersen dene sende.

şeker için gözün aydın canım :nazar:geçmiş olsun hayırdır ne enfeksiyonu

ben çıkıyorum kızlar iyi akşamlar hepinize

iyiakşamlar berrincim öpüyorum.kızını ve seniopuyorumnanaktan

kızlar bende çıkıyorum hepinizi öptüm dua etmeyi unutmayın bana benimde dualarım hep sizinle.bebişlerinizi öpüyorum iyi bakın yiğenlerime.opuyorumnanaktan

Back