• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri

[/COLOR]srpp canım benimde oluyor drum olur normal dedi şeffaf veya beyaz tabiki kokusuz olması gerekiyormuş renkli falan değilse kokusuda yoksa sorun yok endişelenme
seninkide hamilelikte normal yani
hulen geçmiş olsun inş. çabucak atlatırsın canım

sağol güzelim yaa. atlatmam lazım valla. ayy senden uzak olsun..!

selam kızlar keyifler nasıl??? bebişler nasılll

hoşgeldin canım. yuvarlanıp gidiyoruz işte. (bundan böyle tam bize göre bir deyim delikafadulden )
:CüvCüv:

oyy yerim ben onu. maşallah :nazar: valla bizim kız diyet falan mı yapıyor nedir şimdiden: 26+1 de 850 gr - 30 cm çıktı. CADIARZU şeker yüklemesinden sonra da bişey kalmıyor haa. ver elini doğummm kafamçokkarıştı şaka maka az kaldı sanki..!

hayırlı haberlerle gel güzelim.
senınkı formuna duskun olcak kız heralde benımkı salcak popoyu gobegı kaydirigubbakcemile3

HULEN geçmiş olsun ZEYNEPCİM maşallah kızına şeker yüklemenide sorunsuz atlatırsın inş

sagol canım ıns. ben napıyım bas agrıları ve sınır krızlerı ıcınde nefes almaya calısıyorum imdaaaaaaaaaaaaaatttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt:oklava:

bazen bir kitap okursun fikirlerin degisir .. bir film izlersin bakis acin degisir .. bir seminere katilirsin dunya gorusun degisir
ama bir bebek dogurursun dunyan degisir hayatin degisir sen degisirsin ..

az once bı topıkte okudum bırı yazmıs ne guzel yazmıs yaaaaaaaa :gitme:

ayy kızlar benim gerçekten uykularım kaçıyo doğum aklıma gelince nolucakyaaaaaaaa artık yılbaşından sonra tektek doğururuz müjdeli haberleri alırız acaba ilk kim doğurucak benim tahmini 3 şubat

ay canim valla hic sorma! günlerdir rüyamda dogum yapiyorum yok sancim gelio . yok hastaneye yetisemiozz kalikiyorumki yataktan sirilsiklam ter icindeyim akannehir

Valla en gÜzelı evde oturmak sıcacık sonra yollarda doĞurmayayım bıde demıııı

kızlar emzirme atleti yada sütyeni kullanan yada kullanacak olan var mı???taavsiye edebileceğiniz bi marka var mı???

Back