Merhaba kızlar...Biz bir yürüyüp geldik. Ama iki kere dinlenmek zorunda kaldım.Belim çok ağrıdı.
Herkes iyidir inşallah...
iyi yapmışsınız canım dinlen arada canım zorlama kerndini ben sabah işe gelirken eime diyorum yanında tabure taşı yorulduğum yerde biraz oturup dinleneyim diye benimde belim ağrıyor ayaklarım pek ağırmıyorda
Merhaba kızlar...Biz bir yürüyüp geldik. Ama iki kere dinlenmek zorunda kaldım.Belim çok ağrıdı.
Herkes iyidir inşallah...
alkisalkisalkisdelikafadulden
Kızlar bebeğin eşyalarını ne zaman yıkayacaksınız. Annem yıka ütüle bohçala diyo yavaş yavaş. Ben de dolabını bekliyorum. Dolap gelince yıkarım diye.Allah korusun erken doğum falan olursa kalacak çocuk kıyafetsiz.Siz ne düşünüyorsunuz.Bir de Hacı Şakir'in sabun tozunu almaya karar verdim otomatik makineleri için olanından. Dalinin kokusu çok baskın diye istemedim. Bebişimizn kokusunu duyayım diye yerimseniben
Kızlar ben doğuma bir ay kalaya kadar çalışacağım nerdeyse. yavaş yavaş başlasam mı ben de acaba?
Kızlar ben doğuma bir ay kalaya kadar çalışacağım nerdeyse. yavaş yavaş başlasam mı ben de acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?