kızlarrrrrr gunaydınnnn opuyorumnanaktan
nasılsınıc canlarım?
hala grıbım bogazımın sısı ındı sımdıde grıbe vurdu salya sumuk gezıyorum ortada :sinifsinif:
ogleden sonra agdaya gıdıcem artık baslamanın zamanı geldı ama korkuyorummmmmmmmmmmm daha once gıdıyorum hamıleyken bırakmıstım 3 ay dusuk rıskım war dıye sımdı yıne baslıcam ama 7 ay oldu bırakalı 7 aydır maalesef baska yontemler kullanıyorum canım yanıcak dıye korku ıcındeyımmm :1shok:
yarında 11.30 da doktor randewum war hem kontrol hemde seker yuklemesı ıcın. tetenoz asımda war yarın amanınnnn fisfisfis
Zeynepçim geçmiş olsun. Bol bol su iç c vitamini al tatlım yat dinlen.
Ne kadar yoğun bir prgramın var canım ya gözüm korktu valla
Ağdadan ben de korkuyorum canım. Nasıl yapçaz bakalım...
günaydın tatlım geçmiş olsun daha iyileşemedin demek canım dikkat et artık :1hug:
ay o dert hepimizde var anacım bende ağdadan korkuyorum makinede çok acıtıyor zor ama yaptırmakta şart :1ninca:
seninde hepsi üstüste gelmiş hadi inş. güzel haberlerle dönersin tetanoz benimde yapılacak daha bende korkuyorum ilki çok acımıştıkafamçokkarıştı
geçmiş olsun güzelim.
korkunun ecele faydası yokkkkk. kaydirigubbakcemile3 ilk bikaç seansta canın yanar biraz. sonra alışırsın. yarın yoğun bi gün olacak senin için. bugün iyi dinlen bari.
merhaba cici anneler iyi pazarlar herkeze
gunaydın secılcım ıyıyız sen nasılsınn?
merhaba cici anneler iyi pazarlar herkeze
iyilik valla zeynepcim ne olsun. hamileyken grip daha ağır geçiyor sanırım. burun akıntım geçti benim boğazım falan da geçti ama sesim düzelmedi hala.. senin ki de benim ki de geçer bir an önce inşallah.
ne dınlenmesı kız agdaya gıdıcem sonra camasır almam laızm sutyen falan malum bıyerlerımız buyudu sıgmıyolar kablarına :roflol:
aman acısı napalım su cadı bı dogsun poposunu ısırcam kesın kararlıyım :CüvCüv:
ya kızlar gecen duydum hamilelikte agda yaptiirinca vijina dogumdan sonra sarkik olumur sunermis dogrumu ya anlatırken kadinlar duydum
mrb güzel anneler nasılsınz?ağdadan sonra sarkma mı inş. öyle bir sey olmaz yaa ciltlede alakalı bence bu durum öyle bir durum olmuş olsa normal doğum yapanlarda vajina kocaman kalırdı heralde:)))
ya kızlar gecen duydum hamilelikte agda yaptiirinca vijina dogumdan sonra sarkik olumur sunermis dogrumu ya anlatırken kadinlar duydum
geçmişi okuyamıyorum kızlar. umarım hepiniz iyisinizdir. biz bebişe cicilerini almakla uğraşıyoruz. zaten annem vardı pek bilgisayar başına geçemedim.
hepinizi öptüm
selam kızlar iyi pazarlar
dün çok stresliydim bütün gün bebeğimin hareketlerini hissetmedim. olsa bile toplamda 2 3 taneydi ve cok hafifti. akşam kalkık hastaneye gittik. Allaha çok şükür suyu, kalp atışı, hareketleri hepsi normaldi. ters dönmüştü ayakları aşağıdaydı belki ondan hissetmedin dedi. bugün gene düz döndü galiba eski hareketlerine devam ediyor. içim rahatladı ama yüzüm mum gibiydi dr dan çıkarken. hatta eşim sevinmedin mi dedi. Allah bir daha bu korkuyu yaşatmasın.. ne bana ne hiçkimseye, çok kötü bişi..
amin canım hepimiz aynıyız azıcık hareketleri azalsa veye dursa hemen panikteyiz ama elimizden gelen bişey yok ilerde daha çok uyuyup daha az hareket edecekleri günler gelecekmiş suyumuz azalmaya başladığında falan birde uykuları daha sıklaşıyormuş şimidiki kadar hareketli olmuyorlarmış ozaman ne yapacağız bilmiyorum hemen paniklerizkaydirigubbakcemile3
geçmişi okuyamıyorum kızlar. umarım hepiniz iyisinizdir. biz bebişe cicilerini almakla uğraşıyoruz. zaten annem vardı pek bilgisayar başına geçemedim.
hepinizi öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?