2010 Şubat Anneleri

yani ilk kez dr ye gittiğimde kese sağımdaydı benim sonra da öyle birşey duymuştum sağda erkek solda kız diye.. ama tesadüf de olabilir tabi ki..

bi de bişey sorucam canlarım size.. benim bebiş 17+0 da 232 gr. dı.. doktor. boyunu söylemedi ama 16 cm. yazıyo ultrason kağıdında.. bu haftaya göre normal dimi?

normaldir canım benim oğlum 12 haftalıkken 6 cmdi normal oluyor vebanne sitesinde yazana göre 13 cmmiş normali uzun bile oğlun

çok sağolun kızlarr.. desteğiniz için.. rabbim tüm isteyenlere hayırlı,sağlıklı evlat nasip etsin.. bu heyecanları tüm istyenler yaşasın inş..

hımm anladım şimdi cnımm.. benim kese ilk vajinal ultrasonda göründü.. o yüzden karnımın neresine baktığını anlamadım :))))

ama ultrason kağıdına baktım geldim de sağ tarafta sanki cnım.. ama tabidoğru tuttuysam.. neyseçıkınca kesin ve net öğrenmiş olucaz nasılsa :))))

neyse kızlarr hepinizii öpüyorumm.. çok teşekkürler ilginizee... arada girer yazarım gelişmeleri.. kocişim gelicekk yeek hazıtlıyım artıkın.. iyi bakın bebişlerinize ve kendinize....

canım biz artık şafak saymaya başladık çok şükür tahliller testler aşılar nerdeyse bitti çoğu kişinin hatta işyerlerinden raporları bile almaya başlarız aralıkta bebişlere kavuşacağımız günler için heyecanlanıyoruz alışverişler tam gaz gidiyor çok mükkemmel bir duygu Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün sağ salim doğsun bebişlerimiz Allahım isteyipte olmayanlarada versin :Saruboceq::Saruboceq:

aminn cnım... ya bi de bişiy dicemm.. topikte isimlerbelli olmayabaşladı bizim bile.. ama biz tıkanıp kaldık.. kızımın adı eda.. hep kız olursa ece.. erkek olursa ege diyoduk.. ama şimdi sanki değiştirsekmi diyoruz.. siz de değişik isimler var mı? kısa olucak ama.. bide anlamlıı...

canım ilk muayene ye gittiğinde dr göbeğini neresine bakmıştı hatırmıyor musun?? ilk dr ye gittiğimde kese yi sağımda görmştü dr bebek sağımdaydı yani

Yok canım ne tarafımdan baktığını hatırlamıyorum.
Aman tatlım artık hiçbir şeye inanmıyorum zaten. Hiç biri tutmadı ben de çünkükaydirigubbakcemile3

ece ve egede güzel canım ama hem uyumlu hem kısa dersen ela esra efe de belki alternatif olabiliryerimseniben

Canım maşallah bebeğine öncelikle. Valla kelin merhemi olsa başına sürecek benim oğluşum da henüz isimsizkaydirigubbakcemile3 Benim sevdiğim isimler de senin istediğin gibi kısa değil zaten.

bu arada Esra Hn'ın cicilerini gördüm. süperler valla. özellikle hastane çıkışının rengine bayıldım. (en sevdiğim renktir de:)) ) allah iyi günlerde, sağlıla giydirmeyi nasib etsin canım.

Amiiin canım inşallah hepimize...

Canım benim Allah bağışlasın kuzunu...Doktor normal dediyse boş ver gerisini fazla takma tatlım. Doğum ne zaman senin?

Kızlar bu arada ayrıntılıdan geldik bugün. Maşallah kızım iki haftada 220 gr. almış. Yüzünü gözünü her bi tarafını gösterdi bize...Herbi şeyi de normal çıktı.Dudakları görmelisiniz 333 yapmış çapkın...Babası kızacak haberi yok :))))

maşallah canım bebeşine

kızlar merhaba gecmıse bakamadım daldım dırek olaya cok bırıkmıs gecmıs yaw...
nasılsınız hersey yolundamııı?
hawwacım tahmını dogum tarıhını ver ıstıyosan yapım sana tıcker

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…