akarahan, camdankalp38, denizkızıl, derinderen, fatos0808, limonnnnn, srpp
kızlar herkese merhaba dün akşam biraz gezelim dedik eşimle ama eve geldiğimde ne ayak bileklerimin ağrısından ne de belimin ağrısından duramadım.. 23:00 da yattım 11:00 de kalktım 12 saaat uyudum anca kendime geldim nasıl iş bu yaa.. neyse iyisiniz değil mi kızlar herkese mutlu haftasonları..
merhaba seçil ben iyim canım sen nasılsın bende akşam iş çıkışı kardeşime gittim eşimde geldi akşam eve dönerkende yürüyelim dedik ama eve gidene kadar belimin ağrısı bir yandan ayağımı çekememek bir yandan eve gittiğimizde saat 12 ye geliyodu hemen yattım sabahda 7,30da kalktım şimdi ölüyorum yorgunluktan
Selam kızlar dün bütün gün sitede online gözüktüm ama doğru dürüst hiç okuyamadım bile mesajları.
Çakırgözlü bebeğini mi kaybetmiş? Umarım gerçek değildir. Çok üzüldüm. Çok etkilendim sanırım akşam yalancı doğum sancısı oldu bana da. Sanırım artık duyduğumuz üzücü haberler bzi derindn etkileyecek.
Eğer doğru ise Allahım arkadaşımıza sabır versin inşallah.
aytencim sen çalışıyorsun canım allah kolaylık versin ben çalışmıyorum bi de laf söylüyorum yok yoruldum yok bilemem ne diye.. allah bütün çalışan arkadaşlara kolaylıklar versin işleriniz rast gitsin inşallah
akarahan, camdankalp38, denizkızıl, derinderen, fatos0808, limonnnnn, srpp
kızlar herkese merhaba dün akşam biraz gezelim dedik eşimle ama eve geldiğimde ne ayak bileklerimin ağrısından ne de belimin ağrısından duramadım.. 23:00 da yattım 11:00 de kalktım 12 saaat uyudum anca kendime geldim nasıl iş bu yaa.. neyse iyisiniz değil mi kızlar herkese mutlu haftasonları..
bana niye merhaba yok küstüm :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
ana ben online görünmüyor muyum şaka yaptım canım iyiyim işte sizde ne var ne yok diye bir bakayım dedim yerime alınacak elemanım geldi haliyle ona iş göstrecem derken siteye ancak girebildim
kızlar ya tickerımı yapım ama sürekli yazılım uygun formatta değil diyor. bilen var mı ne yapmamız gerektiğini.
evet canım ya kafam kimseyi almıyor artık o iyice öğrensin diye elimi sürmücem bir işe zaten drum Aralığın 18inde rapor alman lazım demişti bir ay sonrasına ertelemeyi düşünüyordum ama çalışmak iyice zorlaştı tüm çalışan hamişlere Allah kolaylık versin sigorta işi olmasa çoktan giderdim yorucu oluyor birde eve geliyorsun üstüne ev işleri bazen imdat diye bağırasım geliyor
hangi kısmı yapıştırıyorsun
iyi olmuş canım pek yormazsın artık kendini bende aralığın başında rapor alıcam canım daha fazla çalışamam gibime geliyor sabah 20 dakika yürümek çok zor geliyor ayrıca dediğin gibi eve gidiyorum bir sürü iş beni bekliyor benimse kıpırdayacak halim kalmıyor
bbcode yazan kısmın tamamını kopyalayıp yaıştırdım ama olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?