2010 Şubat Anneleri

ya bune ya allah askina ticerz sadece tıckerfactory den olur diyo her turlu denıyoruz olmuyo bune sacmalik ya gece gece ugras dur suna bi el atin ya siteye bakanlar

iyi geceler meleksen
canım evet sadece tickerfactoryden oluyo tickerler,, banada escos yaptı... bende anlamadım valla onlar da zaten bir görünüyo bir kayboluyo canım...

ya bende ordan yapiyorum tatlım hep olmuyo iste yazi cikiyo cildirti beni bi el atsinlar ya sen nasilsin cnm bebisin nasil

kızlar size hiç yetişemiyorum yawww daha sık girmem gerkiyor ama giremiyorum ne olacak böyle nasılsınız bakalım bende dün memorialdeki kursa gittim ama burdan arkadaşlarla tanışamadık çünkü telefon felan hiçbirşey almamıştım keşke bi gün önceden ne giyeceğimizi felan söyleseydik ama haftaya öyle yapacam volese yazıcam giydiğimi o beni gelsin bulsun :))))

günaydın günaydın günaydın kızlar

Günaydın fatoşcum nasılsın?

Günaydın herkese bayanlar

havvacım şekerlerine bayıldım çok iyi düşünmüşsün hem daha ucuza mal etmişssin hemde çok şirin olmuş...

Dün akşam eşimin iş yeri yemeği vardı ordaydık gece 2 de geldik eve çok güzel bir gün geçirdik ama yorulmuşus sabahta zor uyandık yaaa ama kociş sagolsun işe kadar getirdi beni :lepi:

Günaydın kızlar. Umarım herkes iyidir bugün.

Havvacım mevlüt şekerlerin çok güzel olmuş eline sağlık. Hem uyguna da gelmiş süper olmuş.

Günaydınn KIZLAR!!! Ben de işteyim bugünlük 2 hafta da 1 gün nöbet tutayım diye geldim işe, sonraki hafta eşimin arkadaşının düğünü var istanbulda oraya gitcez..

(Ama ne giyeceğim bilmiyorum artık ne gism yakışmıyor diye düşünüyorum da...mafoldumben)

günaydın serapçım hoş geldin ya nerde bu millet
Fatos kız geçmişi okurken gördüm, hem gece yarılarına kadar oturup yazı yazıyorsun, hem ev işlerini bitiriyyorsun, hem sabah kalkıp bize de laf yetiştiriyorsun nasıl oluyor aa?:1shok: Maaşallah (tansiyon yüksek olunca hızlı çalışıyorsun demek mi yoksa kaydirigubbakcemile2 aman maaşallah)

ben akşam işten çıktım 6 da, yemek yedik 7de, ablamı otogara geçirik 8de, eve geldik iki oturduk 9da, tv karşısında uyuyakaldım 10 da .. sabah da 6bu.ukta kalktım.. 8 saat uyumadan kendime gelemiyourmm!!süprizzzzz

Escoscum iki söylediğin de ben de var. Giydiklerimi yakıştıramıyorum artık nedense kendime. Bi de akşam 10 da yattım sabah 8 de zor kalktım yinevereliniortak

canım sizi hiç bırakmıyom ev işini her gün yapmıyom gece eşimden fırsat buldukça giriyom öle işte canım esra tatlım banada tıkır yaparmısın tahmini doğum 15 şubat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…