2010 Şubat Anneleri

Kızlar alttaki mesaj kaçtı galiba gözünüzden bir fikir verin noooluuurrr..

Merhaba kızlar..
Profilime bebek şekerlerimi ekledim.
Malzemeleri Havuzlu Handan aldım. 100 adeti 38 tl tuttu. Evde boş kaldıkça yapıyorum.
Lavanta koydum içine. Mis gibi kokuyo :)))
Bir bakıp fikirlerinizi söyleyebilir misiniz?
Öpüyorum kocaman..

iyim canım hulen slm canım tıkırı yapıyom ama yapışmıyo neden_

ayyy banada ticker yapın kızlar nooluurr yaaa :Saruboceq:

ticker yapmayı ben de bilmiyorum malesef. öğleden sonra imece usulü bilenler yaptı sağolsun bize de. hocaları da escos :)

havvacım senin şekerler ile alakalı yorum yaptım ben ama. görüntülenmedi mi kii???

pardon canım, tahmin ettiğim gibi problem yaşadığım zaman arada kaynamış. ben çok beğendim valla şekerciklerini. :ecrin_bebek: uyguna da gelmiş. ben de ne yapacağımı bilmiyorum bu konuda. satın alsam pahalıya geliyor, kendim yapsam malzemeler nerde satılıyor hiç bilmiyorum burda.

slm fatoşcum, tansiyon durumun ne alemde: umarım normale dönmüştür. :Saruboceq:
aras ismi kesinleşti mi?

Bu şekerlerin tanesini siparişle 1 tl ye yapıyorlar Hülyacım. Bana 38 kuruşa geldi tanesi. Adana'da da vardırama bilmek lazım tabi

Bu şekerlerin tanesini siparişle 1 tl ye yapıyorlar Hülyacım. Bana 38 kuruşa geldi tanesi. Adana'da da vardırama bilmek lazım tabi

evet vardır ama bilmiyorum nerde işte. çikolatalı bebek şekeri sordum geçen gün: tanesine 2,5 tl dediler. çok pahalı yaa. nette var ama görmeden de emin olamıyor insan. bi araştırırım bakalım, bulabilecek miyim?

Hülyacım imkan olsa beğen, ben alayım göndereyim sana malzemeleri diycem ama artık cumatesileri de gidiyoruz okula kurslar var. Pazarları da kapalı oluyo Eminönü

Hülyacım imkan olsa beğen, ben alayım göndereyim sana malzemeleri diycem ama artık cumatesileri de gidiyoruz okula kurslar var. Pazarları da kapalı oluyo Eminönü

o yoğunluğun içinde ve o durumunda hiç yorar mıyım seni güzelim. çok sağol. düşünmen yeter. a.s. burada araştırırım bi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…